Kürtçe Aşk Sözleri Ve Türkçesi

Seni cok ozluyorum Sana kocaman bir kucak yollamaya karar verdim. Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz.


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz

Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz.

Kürtçe aşk sözleri ve türkçesi. Herkes kendi dilinde sevdiği insanlara ve ya. Eklediğim şiirler netten derlenmiş alıntı şiirlerdir yazarı ve kaynakları bilinmediğinden eklenmemiştir. En güzel ASK Sözleri Kürtce ve Türkce Gula min -Gülüm benim.

Bu nedenle Kürtçe sözler ile ilgili birbirnden farklı ve değişik olmak üzere sayfamızda derledik. Sayfamız yeni çağa uygun toplumca sevilen ve okunan orjinal yeni yazılmış güzel sözler ve mesajlar sayfasıdır. Kürtçe sözler içeriğinde gelmiş geçmiş en güzel Kürtçe sözleri bulabilir Kürtçe sözleri çevrenizde bulunan arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

İnsan kendini en bildiği en sevdiği şekilde ifade edebilmeli bazen. Her dilde olduğu gibi Kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir.

Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır. 29 Temmuz 2020 1501. Bütün dünya dillerinde aşk hep gönülden gelerek dile yansır.

I miss your smile I miss your arms. Kürtçe Aşk Sözleri için. I miss your laugher and your charms.

İngilizce Güzel Sözler İngilizce Aşk Sözleri Özlü Sözler Türkçe Anlamları. En Güzel Kürtçe Aşk Sözleri Ez Bave Tennım Gizli Numaradan Arayan Kiz Gönlüm Yorgun Guyemın Buğ Günaydın Günler Aylar Mevsimler Güzel Sözler ve Türkçe Anlamlari Hakaretler Huzur Nedir. Kürtçe Aşk Sözleri Kürtçe Güzel Sözler Kürtçe Sevgi Sözcükleri yer almaktadır.

Aşagıda yer alan Kürtçe aşk sözleri türkçe anlamları ile yazılmıştır. Kürtçe aşk sözleri ve Türkçesi Kalptensozler Kalptensozler. En Güzel Kürtçe Aşk Sözleri.

Küfürler Hakaretler -1- A B C Ç Küfürler Hakaretler -2- D EG Küfürler Hakaretler -3- H J K L Küfürler Hakaretler -4- M N P S. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum.

Kürtçe Aşk ve sevgi sözleri KÜRTÇE blogundan temin edilir KÜRTÇE GamTeli blogu olarak birçok Kürtçe dilinde çeviri sayfası yaptık siz sevgili takipçilerimiz için Sizlere düşen şey ise bundan herkes faydalansın diye bol bol paylaşmanız Kürtçe güzel sözler sevgi sözleri hep. Aşk Sözleri Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktas. Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk sözleri facebook Kürtçe siyasi sözler Kürtçe aşk sözleri.

Türkiyede Kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan Kurmancidir. Kürtçe Aşk Sözleri. I will see you soon.

Kürtçe aşk sözleri kategorimizde Sevgiliniz ile veya sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz bir birinden güzel kürtçe aşk sözleri aşagıda listelenmiştir. Aynı zamanda içerikte yer alan güzel sözler ve özlü sözler kategorisinde de yer alan resimli Kürtçe sözleri de sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Hevalno Kusura Bakmayin Yazi Cok Erken BasliorKayma OlmuKusuruma Bakmayinidare ediin Ruken - Hesreta Dilemin Kürtce Türkce Yazi ile Sarki Sözleri.

Seni en kisa zamanda gorecegim. Kürtçe Bilgi Kürtçe alanında farklı kategorilerde içerik sağlayan geniş kapsamlı bir portaldır. Kürtçe Sözler - Güzel Anlamlı Manalı ve Resimli Kürtçe Sözler Diller ne kadar farklı olursa olsun gönüller hep sevdayı anlatır.

I miss you soo I decided to send you a big hug. Sözlük Şarkı sözleri Biyografi Edebiyat Hazır mesajlar Masal Hikaye Şiir Radyo ve daha fazlası için Kürtçe. Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye.

Bizler de siz değerli okurlarımız için sevdanın Kürtçe sözlerini derledik. KÜRTÇE Xweşike Spi boz e deste Wek ezman e çave we Ji bo min e strane we gul vedibe di zimane we Nabeje le nabeje ji min hezdike Hezdike ji min nabeje fedidike Xweşike ax xweşike ji min hezbike rojeke Keçike ax keçike şuna te bu vedeke Ewre spi deste we Reşe tari pore we Heyrana bedewa we. Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da.

Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir. Kürtçe aşk ve sevgi sözlerini belirten kelimeleri ve cümleleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi.

Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları. Farklılıkları önemsemeden karşılıklı hoşgörü ve saygı içeresinde yaşamak en mükemmelidir. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik.

Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları. Şarkı sözleri ve Türkçe çevirileri tamamen bize aittir. Sizin için Kürtçe Şarkı Sözlerini yazıp üstüne de Türkçe Çevirisini yaptık.


Bff Sozleri Alayci Sozler Ilham Verici Alintilar


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Ilahm Veren Alintilar Ozlu Sozler Kitap Alintilari


Kurtce Sarkilar Kurtce Sarki Sozleri Ve Turkce Cevirileri Ile Stranen Kurdi Turkuseli Com Da Sarki Sozleri Sarkilar Guzel Soz


Twitter Sozleri Ask Ilham Veren Sozler Ilham Verici Sozler Alayci Sozler


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Nedir Ne Anlama Geliyor Turkcesi Turkce Ceviri Te Mackim Ne Demek Kurtce Turkce Ceviri Turkce


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Arjin Bff Sozleri Ilham Verici Alintilar Resimli Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Arjin Alayci Sozler Ilham Veren Sozler Komik


Kurtce Sozler Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk Sözleri Ve Türkçesi"