Doğum Günün Kutlu Olsun Oğlum şiir

Bana dünyanın en güzel kokan çiçeklerin kokusunu değil bana dünyanın en pahalı parfümlerinin kokusunu değil bana sadece oğlumun kokusunu getirin obana yeter. İkimizin Doğum Günü Şiiri.


Ogluma Dogum Gunu Mesajlari Ogluma Dogum Gunu Mesaji Erkek Evlada Dogum Gunu Mesajlari Anneden Ogluna Dogum Gunu Dogum Sozleri Dogum Gunu Mesajlari Mesajlar

Şiir zamanı şiir edebiyat kültür portalı.

Doğum günün kutlu olsun oğlum şiir. Doğum günü Genç kadın evlilik için çok zor vermişti kararını o yüzden biraz geç evlendiÖyle mutluyduki önceleri her şey mükemmel gidiyorduAllah ona nur topu gibi bir erkek çocukta vermiştiOkadar seviyorduki oğlunu onu koklarken öyle çekiyorduki içine sanki bir daha koklayamayacakmış gibi çalıştığı için her hafta sonu oğlunu parka götürüp seyretmek ona. Takip Et Takip Ediliyor. Benim aslanımın bugün doğum günü doğduğu gün bizleri çok mutlu etmişti.

Kutlu olsun doğum günün kötülükler uzak olsun Mutlu ol ömrünce üzülmeler sana yasak olsun Kalbin kırılmasında üzerinde kir pasak olsun Sen üzülme sakın üzülmelerim sana feda olsun. Atatürkü Anma Gençlik ve spor Bayramı kutlu olsun. Hatice Geçkil tarafından yazılan Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.

Doğum günün kutlu olsun canım oğlum. Kazım Doğan Kayıt Tarihi. 19052021 1344 Şiir Zamanı önce sağlık sonrasında hep mutluluklar diler.

Doğum günün kutlu olsun. Güzel günlerimi bircik oğlum seninle yaşadım. Bakari der mutlu olun Daha başındasın yolun Doğum günün kutlu olsun Mutlu yıllar sevdiceğim.

Doğum günün kutlu olsun. Canım oğlum seni çok ama çok özledim. Zaman geçip gidiyor bak bende yaşlandım Yaşın da 20 olmuş oğul ben buna şaşarım Şunu bilki yavrum ben sizin için yaşarım Doğum günün kutlu olsun oğlum seni kutlarım.

Şu benim küçücük oğlumdevirmiş ilk on beşini Duyurmuş onu dünyayabilsinler bu kardeşini Dua etsin Yaradanabana da versin eşini Böylece tüm kötülüğünyerlere sersin leşini Kutlu olsun babam seninon beşinci doğum günün Yayılsın cümle alemeyaşadıkça senin ünün. Işın Karaca - Anadilim Aşk Doğum Günün Kutlu Olsun OğlumOfficial Audio. Y aşam kaynağım sensin anlam katıyorsun sözlerime.

Kalbinin tutabileceği tüm sevgiyle Ve doğum günlerinin getirdiği mutlulukla Gerçekten özel bir gün geçirmeni. İyi ki doğdun iyi ki vermiş yaradan seni bizlere Yıldırım gibi çaktın güneş gibi açtın üstümüze. Mutlu günler senin olsun Evin gönlün neşe dolsun Hep yarınlar senin olsun Doğum günün kutlu olsın.

Kendi de her zaman çok mutlu olur inşallah. Allahın izni ile yeni yaşınla beraber güler yüzün ve neşen hiç eksik olmasın canım oğlum. şiirini okumak için tıklayın.

Doğum Günün Kutlu Olsun. Doğum günün kutlu olsun Aile ve arkadaşlarla bir kutlama geçsin Sana neşe getiren her şey senin olsun Hiç bitmeyen neşe yanında dursun. Aslanım doğum günün kutlu olsun.

YıLLar NasıLda Gecti Ne Cabukta ßüyüdünßugün Dört oLdunGururum Canım OgLumDaha Dün ßir ßebektin Ne Arada Yürüdünßugün Dört oLdunGururum Canım OgLum. İçimden gelenler şiir mısraları. Şair miyim niye yazarım bu şiirleri.

Doğum günün kutlu olsun. Doğum günlerinin en güzel tarafı birlikte geçirilen zamanlardır ama biz şimdi istemeden ayrı düştük oğlum. Kazım Doğan Kayıt Tarihi.

O kşar ruhumu gülüşlerin sürükler heyacanımı gözlerime. Pozime Şiir P arlar yüreğimden bir kıvılcım hızla dolar bedenime. Kaç yıl geçti bu yana oğlum doğum gününden Daha nice iyi kötü günler geçecek ömründen Mutlu olmanı isterim her zaman canı gönülden Doğum günün kutlarım sevgili oğlum gönülden Doğum günün kutlu olsun canım biricik oğlum.

Hayatını öyle bir yaşa ki can verdiğin zaman herkes seninle beraber ağlasın sen her zaman sevinçli mutlu bir şekilde gülümsemeyi bil oğlum. Ama yine de bilmeni isterim ki kalbimiz senden hiçbir zaman ayrılmadı ve her yaptığın eylemde seninle birlikte olmayı başardı. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum Özelleştir.

Zaman geçip gidiyor bak bende yaşlandım Yaşın da 20 olmuş oğul ben buna şaşarım Şunu bilki yavrum ben sizin için yaşarım Doğum günün kutlu olsun oğlum seni kutlarım. Canım oğlum doğum günün kutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun nice senelerin olsun.

Dilerim nice yıllar görürsün tüm sevdiklerinle Bugünün sana hayırlı olsun tüm dileklerinle Bol bereket gelsin helal hoş emeklerinle İyiki doğdun doğum günün kutlu olsun. Zaman su gibi akaryıllar birbirini kovalar İyiki doğdun doğum günün kutlu olsun Kimi oğlak kimi balık borcusun diyorlar Hiç fark etmezdoğum günün kutlu olsun.


Anneden Ogluna Dogum Gunu Mesajlari Sozleri Ve Mektuplari Dogum Gunu Mesajlari Oglumu Seviyorum Dogum Gunu Sozleri


Canim Ogluma Dogum Gunu Mesaji Sayfanin Konusu Ogluma Dogum Gunu Mesaji Facebook Ogluma Dogum Youtube Happy Birthday Baby Knitting


Sevay Altin Adli Kullanicinin Dogum Gunu Sozleri Panosundaki Pin Dogum Gunu E Kartlari Dogum Gunu Dilekleri Dogum Gunu Sozleri


Siyah Beyaz Adli Kullanicinin Dogum Gunu Geburtstag Panosundaki Pin Dogum Sozleri Dogum Gunu Tebrik Dogum Gunu Sozleri


Nurcan Akhan Adli Kullanicinin Dogum Gunu Geburtstag Panosundaki Pin Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu Dogum Gunu Dilekleri


Anne Den Cocuguna Anlamli Dogum Gunu Kutlama Yazisi 4 Dogumgunu Biz Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu Mesajlar


Nurcan Akhan Adli Kullanicinin Dogum Gunu Geburtstag Panosundaki Pin Dogum Gunu Dogum Gunu Resimleri Kartpostal


Notitle 70thbirthdaydecorations Birthdaydecorationsforbestfriend Birthdaydecorationsforboyf Happy Birthday Pictures Birthday Pictures Holiday Parties


Feride Adli Kullanicinin Nedret Panosundaki Pin Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu Dogum Gunu Tebrik


Dogum Gunun Kutlu Olsun Canim Oglum Pa Am Iyiki Varsin Dogum Sozleri Dogum Gunu Sozleri Dogum Gunu Mesajlari


Iyiki Dogdun Oglum Dogum Gunun Kutlu Olsun Dogum Gunu Dogum Gunu Sarkilari Sarkilar


Ogluma Dogum Gunu Mesaji Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu Sozleri Dogum Gunu Tebrik


Ogluma Dogum Gunu Mesaji Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu Sozleri Dogum Gunu Tebrik


Bu Sayfada Ogluma Dogum Gunu Mesaji Ve Ogluna Dogum Gunu Mesaji Konulu Bir Yazi Hazirladik Yine Bu S Dogum Gunu Mesajlari Oglumu Seviyorum Ilham Verici Sozler


Ogluma Dogum Gunu Mesajlari Guzel Sozler Guzel Mesajlar Dogum Gunu Mesajlari Mesajlar Ilahm Veren Alintilar


Dogum Gunu Mesajlari 12 Dogum Sozleri Dogum Gunu Dogum Gunu Mesajlari


Dogum Gunu Mesajlari Resimli Hareketli Resimli Guzel Sozler Dogum Gunu Sozleri Dogum Gunu Mesajlari Dogum Gunu


Ogluma Dogum Gunu Mesaji Dogum Gunu Mesajlari Oglumu Seviyorum Doga


Canim Ogluma Resimli Dogum Gunu Mesaji Birthday Candles Candles Birthday


Posting Komentar untuk "Doğum Günün Kutlu Olsun Oğlum şiir"