Aşkımıza Ağladım Sözleri

Bir Avcı Vurdu Beni. Ağlıyorum ağlıyorum O günlere yanıyorum.


M0frip9l09khxm

Emre Taşdemir - Ağladım Official Video Watch later.

Aşkımıza ağladım sözleri. Bu çileler tabipti Seven seveni aldı Acı geçen günlerin Hepsi geride kaldı. Ağladım ben ağladım Kaderime ağladım. Hıçkıra hıçkıra ağladım Ben derdimi anlattım Beni bıraktığın o uçurumun yamacındayım Gelip halimi hatırımı sormadın El insaf Saya saya günleri unuttum dünleri Kağıt gibi yaktım bizli günleri Kaderimdir dedim çektim derdi El insaf Uçurumun ucunda yazdım bunu Benim uğruna öldüğüm aşkın bumu.

Çok sevdim çok çektim yeter. Ağlamakla özlemekle geçirdik bu günlerimizi Çok şükür allahıma aldık birbirimizi. Biri var haram bana.

Ha bu yalan dünya da ben hiç mutlu olmadım Aşkımıza ağladım. Ne istiyeyim yarimden Ne istiyeyim aşkımdan O güzel yüreğini ayırmasın Kalbimden. İnsan hata yapar sözüm yok sana.

Eğdi Yar Boynun Eğdi. Biri var aya benzer. Bu çileler tabipti Seven seveni aldı Acı geçen günlerin Hepsi geride kaldı.

Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Bir hüzündür aldı yine yüreğimi Gözlerim doldu ağladım zamansız. Cengiz Kurtoğlu Aşkımıza Ağlıyorum Şarkı Sözleri.

Ben bir kere sevmişim. Ben bir kere sevmişim O da beni seviyor. Kor gibi yaksan.

O da beni seviyor. Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım Şarkı Sözü bugün 2 toplamda 3643 kişi tarafından görüntülendi. Seni üzgün görmek beni yıkıyor.

1 8K 5 1. O tertemiz sevgimize Aşkımıza ağlıyorum. Sevgi doluydu masum ve abartısız Ayrılıktır bu.

Ağladıysan ağlamak istiyorsan ve buna sebep bensem. Sevgilim yazdığım son satır sana. Bu büyük sevdamızı Cümle alem biliyor.

Ha bu yalan dünya da ben hiç mutlu olmadım Aşkımıza. Ayrıca Yasemin Yıldız ait tüm şarkıları bulabilirsiniz. Yasemin Yıldız Aşkımıza Ağladım Şarkı Sözleri.

Senin için değiI bu yas Ben bahtıma yanıyorum Sana değiI bu gözyaşım Aşkımıza ağIıyorum Doyamadan bitti diye YaIan oIup gitti diye Ben ne sana ne kendime. Güncel sorgulama tarihi 2952021 104604. Httpbitly28R8iGZDinlemek ve İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız.

Bin Avcı Beni Yedi. Cengiz Kurtoğlu Aşkımıza Ağlıyorum Şarkı sözü. Can adadım yoluna.

Senin için değil bu yas Ben bahtıma yanıyorum Sana değil bu gözyaşım Aşkımıza ağlıyorum. Ağladım ben ağladım Kaderime ağladım. Sarıl da artık bitsin bu hasret.

Ha bu yalan dünya da ben hiç mutlu olmadım Aşkımıza ağladım. O güzel yüreğini ayırmasın. Ağladım ben ağladım Kaderime ağladım.

Af Dileme Sözleri Af Dileme Mesajları Özür Sözleri Özür Dileme Sözleri yer almaktadır. Yasemin Yıldız Şarkı Sözleri - Aşkımıza Ağladım. Ağlamakla özlemekle geçirdik bu günlerimizi Çok şükür allahıma aldık birbirimizi.

Her yer karanlık ama korkma sarıl bana. Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri - Aşkımıza Ağlıyorum. Acı çekiyor bedenim Dönmek istiyor sana Ama ruhum kararsız Aşk terk etmek ve ayrılık sözleri.

Af Dileme Sözleri. Akan her damla gözyaşın için senden özür diliyorum Sevgilim ne olur darılma bana. Bu çileler tabipti Seven seveni aldı Acı geçen günlerin Hepsi geride kaldı.

15 Eylül 2016 1250. Aşkımıza ağladım. Ben bir kere sevmişim O da beni seviyor.

Yasemin Yıldız isimli sanatçıya ait Aşkımıza Ağladım şarkı sözleri ve video klibini izle şarkı sözü oku Aşkımıza Ağladım dinleyebilirsiniz. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Yasemin Yıldız - Aşkımıza Ağladım Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret küfür argo. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız.

Doyamadan bitti diye Yalan olup gitti diye Ben ne sana ne kendime Aşkımıza ağlıyorum. Ha bu yalan dünya da ben hiç mutlu olmadım Aşkımıza ağladım. Son çare bu aşkımıza.

Ağladım ben ağladım Kaderime ağladım. Senin için değil bu yas Ben bahtıma yanıyorum Sana değil bu gözyaşım Aşkımıza ağlıyorum. Ağladım ağladım hiç gülemedim.

Çok sevdigim biri var. Ağlamakla özlemekle geçirdik bu günlerimizi Çok şükür allahıma aldık birbirimizi. Şu gönlümde biri var.

If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Ne istiyeyim yarimden Ne istiyeyim aşkımdan O güzel yüreğini ayırmasın Kalbimden.


Jiwqzjr26lvzam


H4t Jtzpifwbm


Lzidzm J7zmrzm


Ownrfybvl1d8fm


Qc Tjn6gavzm9m


Rbscdqqbljlzbm


L9bpsf5xqs02pm


6z70ardxxdbohm


Uy7gpkzluxtndm


Pvveufjxbxne7m


L Dxtkoxjcwgsm


9gmwah4omornhm


Rnwu7hurwxj1om


Gtixkxgzv9cpcm


Dd Bv0lmb3uxnm


Arqpvfevr0 6um


Pxvtbz9lff1fhm


Fstqiveodipo6m


Ipjwlu09vkymfm


Posting Komentar untuk "Aşkımıza Ağladım Sözleri"