Sevgiliye Iyi Geceler Güzel Sözler Uzun

O iki büklüm yatış tarzını O tatlıca dünyadan habersiz uykunuBirde yanında beni. Allah rahatlık versin iyi geceler İyi ki varsın bir tanem.


Komik Uyku Mesajlari Iyi Geceler Sozleri Geceler Iyi Komik Mesajlari Sozleri Uyku Iyi Geceler Gece Mesajlar

Yüreğinizin ışığı hiç sönmesin.

Sevgiliye iyi geceler güzel sözler uzun. Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajları Yanımda uyu isterim bir tek son nefesimi verene kadar hiçbir şey yapmadan senin uyuyuşunu seyredebilirim bir tanem. Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi geceler sevgilim. Senden bir selam almadan senin bir sesini duymadan senden gelecek güzel bir iyi geceler mesajını okumadan uyumak uyku değildir benim için.

Uzun İyi Geceler Mesajları. Uzun İyi Geceler Şiirleri. Tutamayacak hiçbir zincir beni.

En önemlisi beni kimsenin yapamayacağı gibi anlıyorsun ve seninle her şekilde çok iyi iletişim kurabiliyoruz. Ne biIeyim be sevgiIim öyIe güzeI baktın ki gözIerime sevmek değiI öImek geIdi içimden. Güzel yeni bir güne senin huzurunla uyanmam ümidiyle.

Bil ki her gün ve her gece ben senin hayalinle avunur seni görebilmek umudunu tutunurum. Bedenimi ortadan ikiye yaracak. Merhaba sevgilim bugün günlerden Pazartesi seni sevmeye devam ettiğim haftanın ilk günü.

Bir ölüyüm bırak rahat yatayım. İyi geceler diliyorum küçük meleğim. O güzel yüzün küstürmüş ayı yıldızları.

Ey aşk atla içimden. O güzel gözlerinin bana baktığı halini hatırladıkça seviniyorum hele sarıldığın sürekli yanımda durduğun zamanları düşündükçe mutluluktan eriyorum. Sevgiliye İyi Geceler Sözleri.

Bizi bir arada tutmak benim hayattaki görevimdir. Gece olunca bu şehirde seni ararım doğanın her bir zerresinde. Seni her zaman seveceğim ve seninle uzun bir gelecek düşlüyorum.

İyi geceler güzel sevgilim. Heyecanlı tutkulu ve ateşli rüyalar. Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum.

Her bir buluşma günü. Ben uykuyu değil seni seviyorum. Sana zarar vermeden seviyorum seni arama sorma artık.

Seni çok seviyorum ve hayatım boyunca da her zaman seveceğim. Birbirinden güzel sevgiliye uzun iyi geceler sözleri. Seni çok seven aşkın Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler.

Aynı filmlerdeki gibi oluyor biliyor musun. Güzelliklerle dolu huzurlu keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler. Eğer yıldızlar gerçekten dileverilseydi tüm dileklerimi senin için harcardım.

Ben seninle uyuyup güne seninle başlıyorum. Sevgiliye romantikduygulu anlamlı ve uzun iyi geceler mesajları sayfamızda yer almaktadır. Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun.

Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajı. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim. Canın bedenimden göçene kadar rüyalarımda yalnızca senin gerçekliğin olacak.

İyi geceler canım cananım. Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. Yakıp kavurma bedenimi gençliğimi soldurma.

Ölüp gittiğimizde bile bu dünyadan yan yana olalım istiyorum. Ama bu gece bu dünyanın tüm endişelerinden rahatsız edilmeden dinlendirici bir uyku diliyorum. Her gece başımı yastığa koyduğumda huzurun beni yine kaplıyor boylum boyunca.

Rüyalarımı süsle gecemi ışığınla aydınlat ve hep benim ol. İyi geceler şekerler şekeri. Yüzümde ki hüznü al da öle git zira delireceğim.

Sabah doğan güneş sen oluyorsun benim için. İyi ki varsın bir tanem. Sevgi yağmuru olsam yağsam odana ıslatsam seni tek tek düşen damlalarımla rüyalarında aşk seli olup akşam üstüne.

Uyuduğum zaman beraber geçirdiğimiz o rüyalarda buluşmayı seviyorum. Şimdi gözlerini kapat ve. Seni görebilmek seni yaşayabilmek olsun diye.

Senin sayende dualarımın Allah tarafından kabul edildiğini hissediyorum. Gecenin sessizliğinde dinlerim seni bir rüya gibisin beklerim seni iyi geceler yıldız gözlüm. Seni ne zaman unutacağımı sorma.

Uzun İyi Geceler Mesajları. Seni çok seven aşkın. Çünkü ne zaman öIeceğimi biImiyorum.

Sevgiliye uzun mesajlar yazımızda sevgiliye romantik uzun sözler 2021 ve hiç duyulmamış uzun mesajlar bulabilirsiniz. En güzel gecemizin gelmesi umuduyla iyi geceler sevgilim. Şuan yanımda olamayan fakat varlığı ile bana huzur veren biricik sevgilim iyi geceler tatlı rüyalar.

Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun. Sen uyduğunda saçlarınla oynarım mesela yüzünü okşarım. SEVGİLİYE SÖYLENECEK UZUN SÖZLER.

Sevgiliye iyi geceler mesajları yazımızda sevgiliye uzun iyi geceler mesajları sevgiliye iyi geceler sözleri ve iyi geceler yazıları 2021 bulabilirsiniz. Sevgiliye İyi Geceler Mesajları. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajları Benim yüreğimdesin hiç bitmeyecek tükenmeyecek bir şeydir bu. Herkes bulutları bir şeylere benzetir. Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma.

Ve benim için tek dileğim seni hayal etmek. İyi geceler sana. Git aşk git benden.

Ben doğanın her güzelliğini sana benzetir orada kendimi bulurum. Seni seviyorum arkadaşım dostum sevgilim erkeğimkadınım her şeyim. Allah güzel huzurlu uykular naip etsin sevdiceğim.

Uykuyla karışık bir tebessüm konduruyorum geceye. Ömrümün sonuna kadar senin yanında olmak aynı yastığa baş koymak ve beraberliğimizi ölümsüzleştirmek istiyorum. Sevgiliye Uzun Romantik Sözler.

Bu gecede karanlık gökyüzü. Seni mutlu etmek benim sana sözümdür. Her açıdan seninle olduğum için iyi hissediyorum bana iyi geliyorsun.

Olsun senin ay yüzün doğar gecelerime iyi geceler dilerim güzel yüzlü sevgilime. Sevgilim sen uyurken hayal ediyorumda. Sevgiliye güzel sözler sevgiliye sözler ve sevgiliye aşk sözleri bulabilirsiniz.

Sevgiliye İyi Geceler demenin en güzel yollarından biri iyi geceler mesajı göndermektedir Geceleri uzaklara çığlık olur sesim Denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim Bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. En güzel sabahlar en tatlı uykular senin olsun sabah görüşmek üzere iyi geceler En güzel rüyaların senin olması meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle Hayırlı geceler Gülen gözlerinde batıp doğmayı senden öğrendim İyi Geceler. Uzun iyi geceler mesajları yazımızda sevgiliye uzun iyi geceler sözleri 2021 ve etkileyici romantik uzun iyi geceler mesajları bulabilirsin.


Iyi Geceler Mesajlari Sevgi Mesajlari Ve Sozleri Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Mesajlar Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Komik Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 11 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Romantik Iyi Geceler Mesajlari Romantik Gece Romantik Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 15 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 18 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Gece Mesajlar


Sevgiliye Guzel Bir Iyi Geceler Mesaji Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 19 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Iyi Geceler Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Romantik Iyi Geceler Mesajlar Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 12 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Bff Sozleri Ilham Verici Sozler


Iyi Geceler Bu Gece Gonlunuzden Gecen Tum Guzel Dilek Ve Dualar Gercege Donussun En Yakinda Insallah Iyigeceler Hilal Is Gece Iyi Geceler Ilham Veren Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 14 Resimli Guzel Sozler Gece Iyi Geceler Mesajlar


Iyi Geceler Yazilari Iyi Geceler Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 5 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Iyi Geceler Ask Sozleri


Yasemin Kokulu Sevgilim Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Sevgiliye Uzun Mesajlar Guzel Sozler Guzel Mesajlar Guzel Soz Sevgililer Alintilar Ask


Iyi Geceler Mesajlari Ask Iyi Geceler Mesajlari Famous Words Words Disney Memes


Posting Komentar untuk "Sevgiliye Iyi Geceler Güzel Sözler Uzun"