Kürtçe Sozler Ask Sozleri

Biri size Ez Jı Hezdıkım derse bu söz Seni Seviyorum manasına gelir. Eşi veya sevgilisi kürtçe konuşan ve anlayan kişiler için Kürtçe Sözcük ve Aşk Cümleleri Anlamları ile.


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler

Herkes kendi dilinde sevdiği insanlara ve ya.

Kürtçe sozler ask sozleri. Yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım. EN GÜZEL KÜRTÇE AŞK SÖZLERİ Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. Aşkın Kürtçede dilini sizler için derledik.

Delalamın Zu Were Değerlim çabuk Gel. Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri sözler mesajlar en güzel kısa sözler kısa mesajlar kısa laflar süper en güzel sözler 2021. Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz.

Her Re Dertikevete Canamın Her Yol Sana Çıkıyor Canım. Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir. Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

Dermane Dilemin Kalbimin Dermanı. Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri Nisan 4 2020 Kürt kökenli sevgili kardeşlerimiz için hazırladığımız Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri ile birlikteyiz. Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları KÜRTÇE Xweşike Spi boz e deste Wek ezman e çave we Ji bo min e strane we gul vedibe di zimane we Nabeje le nabeje ji min hezdike Hezdike ji min nabeje fedidike Xweşike ax xweşike ji min hezbike rojeke Keçike ax keçike şuna te bu vedeke.

İnsan kendini en bildiği en sevdiği şekilde ifade edebilmeli bazen. Aşkın en geniş sözlerini yazımız da ele aldık. Kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile baraber anlamlarını da anlamanız için Türkçe karşılığını da yazdık.

Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Kürt kardeşlerimiz Aşkı Kürtçe yaşayanlar için Kürtçe Aşk Sözleri bir sayfamızda topladık. En Etkileyici Kürtçe Aşk Sözleri.

Sizlerde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz. Şarkı sözleri ve Türkçe çevirileri tamamen bize aittir. Sizlerde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel mesajlarını bekliyoruz.

Sizlerinde bildiğiniz aşk sözleriniz varsa yorum kutusuna yazabilir. Lingemi Hereji Durite Dilemin Cemteye Ayaklarım Senden Uzağa Gitsede Kalbim Hep Seninle. GamTeli bilgi Güncelle sözlük yaşam kadın Kürtçe nedir Liste kufurler aşk Resimler erkek Şarkı Sözleri Lyrics Survivor 2021 guzel sozler Çeviri internet bilgisayar deyimler sağlık Dil ingilizce Kelimeler Rehber Youtube Kimdir Komik Makale bilim cinsellik Sarki Sozleri eğitim küfür teknoloji 100-Dilde-Ceviri ders moda Unluler.

Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır. Sözlerimizi sevdiğinize sosyal medya hesaplarınız dan yayınlayabilirsiniz. İşte bu zorlu dönemde aşıklar ve sevgililer için en güzel orijinal ve yeni aşk sözler.

Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu. KÜRTÇE AŞK VE SEVGİLİYE SÖZLER - TÜRKÇE ANLAMLARI.

Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Farklılıkları önemsemeden karşılıklı hoşgörü ve saygı içeresinde yaşamak en mükemmelidir. Aşk sözleri kategorisinde en güzel Kürtçe Aşk Mesajlarını hazırlamaya çalıştık.

Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir. Kürtçe Aşk Sözleri Sayfamızda kürtçe telafuz ile söyleyebileceğiniz aşk sözleri yer almaktadır. Kürtçe Aşk Cümleleri.

Pandemi döneminde aşk bir başkadır. GamTeli bilgi Güncelle sözlük yaşam kadın Kürtçe nedir Liste kufurler aşk Resimler erkek Şarkı Sözleri Lyrics Survivor 2021 guzel sozler Çeviri internet bilgisayar deyimler sağlık Dil ingilizce Kelimeler Rehber Youtube Kimdir Komik Makale bilim cinsellik Sarki Sozleri eğitim küfür teknoloji 100-Dilde-Ceviri ders moda Unluler. Sizin için Kürtçe Şarkı Sözlerini yazıp üstüne de Türkçe Çevirisini yaptık.

İstediğiniz zaman facebook twitter whatsapp üzerinden tüm sevdikleriniz ile ücretsiz bir şekilde paylaşabilirsiniz. Aşk Sözleri kategorisinde en güzel Kürtçe Aşk Cümleleri hazırlamaya çalıştık. Sosinamın Küçük Tatlı Şeyim Kadınlara Söylenir Xweşike Çirokamın Hikayemin Güzelliği.


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Ask Sozleri Guzel Soz Ozlu Sozler Ask Sozleri


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kalb I Mecruh Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Ozlu Sozler Sarki Sozleri


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sozler Ask Sozleri"