Kürtçe Sözler Aşk Sözleri

KÜRTÇE AŞK VE SEVGİLİYE SÖZLER - TÜRKÇE. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım.


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin

Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

Kürtçe sözler aşk sözleri. Ava Dilemin Gönül Suyum. Kürtce Türkce Aşk Sözleri. Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni.

Dest xwe bide dile min ji bo te ji dile xwe helbest biniwsim kalbime dokun sana yüregimden şiir yazayım. Wer min beryatekir zalım Gel özledim seni zalim Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin Dilemin Dikele Ji Bo te Yüreğim Kaynıyor Sana Te rıhemı jimin ıstand Sen ruhumu aldın benden. Ca Zarokemin Çocuklarımın Anası.

Sevdikleriniz ile paylaşmanız için Derlediğimiz Kürtçe aşk sözleri Resimli Kürtçe sözler kürtçe güzel sözler kürtçe anlamlı sözler kürtçe sevgi sözleri. Min can û dil dan dil kiriye qêrîn canımı da kalbimi de verdim kalp feryad etti. Heta mı xwe naskır mal lı xwe xelas kır.

Tu guli ez bülbüle teme tu derdi ez dermane teme Sen gülsün Bede bülbülün Sen dertsin bende dermanın. Wer Delalamın Em Nu Destpekin Gel Değerlim Yeniden Başlayalım. İşte aşkınızı haykırabileceğiniz Kürtçe sözler Kürtçe aşk sözleri Kürdçe sevda sözleri Kürtçe resimli sözler.

Carkedi heya ez te bibinim Emanete Xudebe Bir Daha seni görene kadar Allaha emanet ol. Hip Hop Kürdistan Film Afişleri Dövmeler. Tu ve dinyayedi sebebamıni Sen bu dünyada sebebimsin.

Heta Taliye Tu Yamini Sonsuza Dek Benimsin. Eşka dılo zore gönül aşkı zordur. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz.

Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin. EN GÜZEL KÜRTÇE AŞK SÖZLERİ. Bunların arasından halk arasında en çok kullanılanları ve sıklıkla karşılaşabileceklerinizi derlemeye çalıştık.

Agir berda kayê xwe da ber bayê. Te rıhemı jimin ıstand -Sen ruhumu aldın benden. Kürtçe Sözler ve Anlamları Tu guli ez bülbüle temme teme.

Tu sebeba sekinandınamini Sen durgunluğumun sebebisin. Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri. Lingemi Hereji Durite Dilemin Cemteye Ayaklarım Senden Uzağa Gitsede Kalbim Hep Seninle.

Sen gülsün ben bülbülün. Tu fikremini tu hertiştemin i -Sen fikrimsin sen herşeyimsin. Car cara rueteyi delal te ber çavemin Bazı bazı değerli yüzün geliyor gözlerimin önüne.

Her Re Dertikevete Canamın Her Yol Sana Çıkıyor Canım. Heyrana wan çavên temme -O gözlerine hayranım. Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni.

Buke Wekte Xweşik tinenin Dinyaye Senin Kadar Güzel Gelin Yoktur Dünyada. Tû her tıştê mınî. Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz.

Wer Min Beryatekir Zalım Gel Özledim Seni Zalim. Fazlasi akla ziyan yüreğe isyandir. Li ber eşkate zuwabum -Aşkından kurudum Çawemi ijte pev keski nabine Gözlerim senden Başkasını Görmüyor Tu guli ez bülbüle temme teme.

Hevale beje heval heval mede dü. Dermane Dilemin Kalbimin Dermanı. Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözlerini sevdiklerinle paylaşabilir yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz.

Kürtçe Aşk Sözleri Güzel Sözler Anlamlı Sözler. Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da. Ezde Hezdikim Seni Seviyorum Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin.

Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir. Sen gülsün ben bülbülün. Be te nabe delalamın -Sensiz olmuyor değerlim.

Xude Te Jiminre Bihele Delalamın Allah Seni Bana Bağışlasın Değerlim. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım. Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri.

Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk. Cay koy geliyorum kadar olmali. Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin.

Dili bilmeyen veya henüz hakim olmayanlar için Kürtçe sözler ve anlamları birlikte verilmiştir. - Samanı ateşe verdi rüzgarın önüne geçti. - Uluslara git gelenekler öğren.

Sosinamın Küçük Tatlı Şeyim Kadınlara Söylenir Xweşike Çirokamın Hikayemin Güzelliği. Anlamlı kürtçe sözler kürtçe aşk sözleri komik kürtçe sözler kürtçe atasözleri ve en güzel kürtçe durum sözlerini sizler için bir araya getirdik. Yarim seni deliler gibi seviyorum ve ölüme kadar seveceğim.

Kürtçe Aşk Cümleleri. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım.

Resimli Kürtçe sözler birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. - Kendimi tanıyıncaya kadar malımı bitirdim. Kürtçe Aşk Sözleri.

Delalamın Zu Were Değerlim çabuk Gel.


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Gelme Artik Gec Kaldin Ilham Verici Sozler Ilham Veren Alintilar Ayrilik Sozleri


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Sozler Ask Sozleri Guzel Soz Ozlu Sozler Ask Sozleri


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Ilahm Veren Alintilar Ozlu Sozler Kitap Alintilari


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sözler Aşk Sözleri"