Kanka Ya Uzun Günaydın Mesajı

Çok güzelsin çok iyi ki doğdun kankaaa. Benim viran gönlümün sultanı Günaydın.


Guller Anlatsin Sana Olan Sevgimi Guller Anlatsin Yalnizligimi Caresizligimi Yavas Yavas Eriyen Yuregimi Guller Anlatsin B 2021 Yildonumu Sozleri Guzel Soz Komik

Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugün de günaydın olsun güneşime.

Kanka ya uzun günaydın mesajı. Yeni yaşında ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileklerimle. İyi ki doğdun kankam. Kankaya doğum günü mesajı uzun Hayatımızda dеğеr verdiğimiz sеvdiğimiz dostlarımıza doğum günlеrindе mеsajlar atmak istеriz.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Kanka zorda yanında duran mutluluğunda saklanan kişiden olur. Hiç gün doğmasın isterdim ta ki karşıma sen çıkana kadar.

Adını dağlara yazdım toki oraya da konut yaptı neyse neyse günaydın. Uzun Günaydın Mesajları. Kanka sonu gelmeyen arkadaşlıklardan doğar.

Kankaya güzel sözler yazımızı okumaktasınız. Benim viran gönlümün sultanı günaydın. Öpüyorum kocaman gözlerinden burnundan.

Hiç unutur muyum kankam benim. Dost bağımın gonca gülü günaydın. Keşke her sabah alarm çaldığında polisler kapıyı kırıp yat yat dese de geri yatsak.

Nice mutlu yaşlara kanka Çok tatlısın çok seni veren Allaha şükürler olsun. Doğum günün kutlu olsun Arkadaşım En yakın kankaya uzun doğum günü mesajı. Güne iyi başla üzgün olma nefret etme aşkı yaşa yaşamı sev dünü unut ışığını yansıt ne olursa olsun gülmeyi unutma.

Onlara olan sеvgimizi hissеttirmеk onları özеl kılmak için tüm içtеnliğimizlе bunları mеsaja dökеriz. Güzel Sözler günaydın mesajları sözleri. Dost bağımın gonca gülü Günaydın.

Ben ve etrafımdaki her şey her zaman ters giderdi. Yıl dönümü kutlu olsun. Gülmek varken surat aşmak niye güldürmek varken ağlatmak niye güzel sözler söylemek varken kalpleri kırmak niye.

İyi doğdun canım kankam nice mutlu yıllara. Güzel bir gün umut dolu neşe dolu arkadaşça yaşam dolu değerli bir gün ılımlı nedensiz bir gün olması dileği ile günaydın lar olsun. Kalkıp tuvalete gitmeye bile üşenen biri sabahın köründe sana uykulu uykulu günaydın mesajı atıyorsa git sev onu abi.

Her sabah ilk gün ışığıyla birlikte istenmeyen bir hayata sahip olmanın verdiği öfkeyle ve yalnızlığın tahammül edilemeyen soğukluğuyla başlıyordum güne. Dilerim sevgi yakanızı bırakmasın yüreğinizden umutlarınız eksilmesin daima mutlu olun sağlıklı olun sevgiyle kalınGünaydın mutlu sabahlar. Sabah ışıkları her odama vurduğunda lanet okuyan bir adamın dilinden dökülüyor bu kelimeler.

Herkese kardeşim diyemezsiniz derseniz de kendinizi kandırırsınız. Gerçek kanka ilk gözyaşını görür. Bu sayfada yer alan bu güzel kanka mesajlarını kankanızla facebook ya da twitterdan paylaşın.

Günaydın günün aydın olsun can tanem. Bak işte bir gün daha yaşlandık. Doğum günün kutlu olsun kankammmm.

Oho daha yatıyor musun sen Kalk hadi bugün senin doğum günün Kalk pencerenin perdesini arala Bugün senin için doğan güneşe merhaba de Senin mutlu gününe günaydın de. Kanka öyle zoru görünce kaçan güzelliği görünce mutluluk saçandan olmaz. Unutulmayacak kadar güzel ve ender rastlanan bir insansın.

Eğer benim gibi bir kankan varsa hayatta hiçbir zaman korkmazsın düşeceğim diye çünkü kankan her zaman senin yanındadır. Aşkım hergün seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yüreğimdesin günaydın birtanem. EN ANLAMLI KANKA MESAJLARI İnsanlar eğlenebildikleriyle arkadaş olurlar anlatabildikleriyle dost ağlayabildikleriyle kardeş.

Bugünü unuttum sandın dimi. Her şeyinle çok farklısın kanka bu alemde seni tek Kankaya Doğum Günü Mesajları geçerim en güzel doğum günlerini de gönülden kutlarım. Küçük bi günaydındır bazen yürekleri uçuran küçük bi günaydındır bazen insanı göklere ulaştıran bu da bi sevgiliye günaydın.

İyiki benimlesin iyi ki seninim seninle olmaktan hiç pişman değilim iyi ki varsın sakın bitme aşkım gitme benden seni çok seviyorum iyi ki varsın kocacığım seni çok ama çok seviyorum günaydın. Rabbim bir gün daha yaşamamıza izin verdi ve uyandık dünya aynı yerinde sevdiklerimiz bize günaydın diyor ben de seni seviyorum ve sana günaydın demek bile en büyük şükür. Gününüzü güzelleştirecek 5 komik günaydın mesajı.

Ikinciyi yakalar üçüncüyü durdurur.


Yeni Gunaydin Mesajlari Good Morning Messages Morning Messages Good Morning


Komik Gunaydin Mesajlari Espirili Gunaydin Mesaji Komik Gunaydin Mesaji Sevgiliye Komik Gunaydin Mesajlarini Tum


Gunaydin Sozleri Resimli Webtoz Gunaydin Sozleri Gunaydin Tavsiye Sozleri


Kankaya 15 Uzun Dogum Gunu Mesaji Resimli Sozler Mesajlar Dogum Gunu Mesajlari Instagram Panolari


Arkadasa Gunaydin Mesajlari Dosta Gunaydin Mesajlari Pek Guzel Sozler


Resimli Gunaydin Mesajlari Kisa Anlamli Resimli Gunaydin Sozleri 2017 Hope Painting Children Illustration Cute Illustration


Gunaydin Msj Ornekleri Arkadasa Gunaydin Sevgiliye Gunaydin Aileye Gunaydin


En Guzel Gunaydin Mesajlari Sevgi Dolu Gunaydin Mesajlari Guzel Sozler Lockscreen


Gunaydin Mesajlari Sevgiliye Uzun Ilham Verici Sozler Mesajlar Gunaydin


Resimli Gunaydin Mesajlari Resimli Gunaydin Sozleri Neguzelsozler Com 2021 Komik Cuma Komik Gunaydin Sozleri


Guller Anlatsin Sana Olan Sevgimi Guller Anlatsin Yalnizligimi Caresizligimi Yavas Yavas Eriyen Yuregimi Guller Anlatsi 2021 Guzel Soz Yildonumu Sozleri Mesajlar


Arkadasa Gunaydin Mesajlari Guzel Sozler


Resimli Anlamli Sozler Anlamli Resimli Sozler Pek Guzel Sozler Guzel Soz Mesajlar Komik


Komik Gunaydin Mesajlari Pek Guzel Sozler Guzel Soz Komik Mesajlar


Sevgiliye Gunaydin Mesajlari Gunaydin Mesajlari 2021 Aliskanlik


Gunaydin Mesajlari 2020 Sevgiliye Arkadaslariniza Sevdiklerinize Atabileceginiz En Guzel 100 Gunaydin Mesaji Onedio Com


En Yeni Gunaydin Mesajlari Anlamli Icten Ve Samimi Gunaydin Mesajlari Ve Sozleri Onedio Com


Gunaydin Mesajlari 2020 Sevgiliye Arkadaslariniza Sevdiklerinize Atabileceginiz En Guzel 100 Gunaydin Mesaji Onedio Com


Arkadasa En Guzel Gunaydin Mesajlari Arkadasa Anlamli Gunaydin Mesaji Arkadasa Dosta Espirisi Morning Messages Good Morning Messages Good Morning


Posting Komentar untuk "Kanka Ya Uzun Günaydın Mesajı"