Iyi Geceler Sevgilim Için

Yeni doğacak güneşin yeni umutlar yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. Gecelerime ışık ol rüyalarımın ateşi ol sadece benim ol iyi geceler aşkım.


En Guzel Iyi Geceler Mesaji Sevgiliye Yeni Iyi Geceler Mesajlari Sms Ask Karsiliksiz Ask Ask Sozleri

Ben sana aşığım ben sana tutsağım uğruna ölecek tek aşkımsın.

Iyi geceler sevgilim için. Gecelerimi ve uykumu güzel yapan tek şey senin varlığın. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim. İyi geceler sevgilim.

Rüyamda seni görmeyi umuyorum güzel sevgilim iyi geceler sen de umarım beni görürsün. En güzel akılda kalıcı kısa İyi geceler mesajları gönderebilirsiniz. Seni gökyüzünden alıp rüyalarıma dâhil ediyorum sevgilim.

İyi geceler dileme iyi geceler ol bana yeter sevgilim. Geceler geceler iyi geceler E Benim güzel melek sevgilim Fm E Sen bir şey düşünme şimdi Fm D Yani o geçen gün ki konuşma C Bm Nasıl olsa herşey olacağına varır E A Uyku zamanı eksiklerini onarır Hayal 1 den 2 ye Cevap ver sevgilim Beni duyuyor musun Yoksa uyuyor musun. Erkek Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Erkek Sevgiliye İyi Geceler Mesajı.

Sana ait gecelerim vardır sabahım olmuş olmamış pek umursamadığım. İyi bir gece olsun. Bir tek sen bakınca güneş görüyor odalarım.

Onları renk renk emek emek boyayan benim. Hayatımın geri kalanını seni mutlu etmeye çalışarak geçirmek istiyorum. Sevgiliye eşe dosta İyi geceler mesajları.

Bu sayfamızda sevgiliye romantik iyi geceler mesajlarını bulacaksınız. Sevgiliye iyi geceler mesajı kısa uzun veya romantik olabilir önemli olan zamanında gönderilmesi ve anlamlı olmasıdır. İyi Geceler mesajları.

Hayatımın en kötü gününü geçirdiğim zaman bile seni düşününce gülümsüyorum. Sen ağlayınca sel basıyor ciğerlerime nefes almıyorum. Aşk dolu bir iyi geceler mesajı sevgili için ertesi günün motivesidir.

Uyumaya hazırlanırken kalbimin etrafında dolandığını bilmeni isterim. Bu en anlamlı sevgiliye iyi geceler mesajlarını çok beğeneceksiniz ve içlerinden bir tanesini sms olarak sevgilinize yollayacaksınız. Sevgiliye İyi Geceler Sözleri.

Sevgiliye güzel sözler EN İYİ SEVGİLİ SÖZLERİ. Sen nefes aldıkça dönüyor dünya ekseni etrafında. Uzun metinler banasevgilime göre değil diyenler için de az ama öz mesaj seçenekleri bulunuyorŞu mesajlar sana fikir verebilir.

Sevgili olmak ve aşk yaşamak her anı onunla geçirmek istemeye sebep olur. İyi geceler canım cananım. Gözlerindeki ışıkla aydınlanıyor içim.

Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. İyi geceler aşkımiyi geceler sevdiğimiyi geceler sadem Hadi iyi geceler öpücüğümü ver de uyuyim aşkım. Tanrım seni bütün kötülüklerden kollasın.

Beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim. Sevgiliye en güzel iyi geceler mesajı sayesinde sevgilinizi uyumadan önce mutlu etmenin yanında bir an önce gecenin bitmesini ve tekrar sevgilinizi. Seni bekleyen tüm sorunları çözmek ve ellerini ellerimden ayırmamak için hep yanında olmak istiyorum.

İyi ki varsın bir tanem. Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. - Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı güneş asla doğmazdı.

En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. İyi geceler sevgilim. Sizin için en anlamlı iyi geceler mesajları ha.

Şimdi tutun gecenin kanatlarına bırak seni uçursun benim hayal dünyama. Geceleri ettiğim dualar sabaha kadar seni korurlar. Sayfamıza sizde iyi geceler.

Ve bazen unutmak için uyumak gerek rüyaları hesaba katmadan iyi geceler. Seni çok seviyorum sevgilim iyi geceler. Daima yüreğimin en derininde bulunan meleğim Sen her zaman benim yüreğimde ve kalbimde olacaksın.

Sen benim en özel. Eşe dosta ve sevgiliye İyi Geceler mesajları 2020 yılında sizlerle. Gün bitiyor sen başlıyorsun.

Renkli rüyalarına şaşırma sevgilim. Bugünler sevgilinizi mutlu etmek için güzel sözler sizlerle. Güldürmüş olduğun süre bahar çiçekleri açıyor birden ayak uçlarımda buram buram aşk kokuyor.

Yalnızlığımın dayanılmaz bir hale geldiği şu an. Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Seçmiş olduğunuz mesaj hangisi olursa olsun sevgilinizin kendisini çok mutlu hissederek uykuya dalmasına yardımcı oluyor.

Seni görebilmek seni yaşayabilmek olsun diye. Bu gecede seni özleyerek uyuyorum. Bu sevgiliye etkileyici iyi geceler mesajlarını sevgiliniz de çok beğenecek.

Sevgiliiçin aşkaiyigeceler iyigecelerSevdiğiniz için günün son mesajı hep iyi geceler mesajları olur elbet. Yatsam uzun uzun ve kalkmasam ve sonra bir uyansam her şey yoluna girmiş olsa. İyi uykular sevgilim rüyanda buluşmak üzere.

İşte tam size göre İyi Geceler mesajları. Sayfamızda bulunan sevgiliye anlamlı iyi geceler mesajlarını facebook ya da twitterdan da paylaşabilirsiniz. Güzel gözlerine her baktığımda sana tekrar tekrar tekrar aşık oluyorum.

En mutlu gecelerinizin sonunu taçlandıran bu mesaj ile birlikte sabah günaydın mesajı da atarsanız geceye uykunuz sevgiliniz ile olurken sabaha alarmınız da sevgiliniz ile olmuş olur. Karanlık gecenin yalnızlık kuyusuna düşersen sana yolladığım aşk kanatlarına sarıl ve benim geceme gel sevgilim. Beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim.

Senin için gecelerin sessizliğini ve rüyaların en güzelini görmen için dua edeceğim aşkım. Her gece farklı farklı sözler ve cümleler mi kurmak istiyorsunuz. Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun.

Özellikle erkek sevgiliye iyi geceler mesajı uzun romantik bir ortam yaratmak ve duygu yüklü şekilde iyi geceler demek için harika bir fırsat yaratmış oluyor. Ayrıca iyi geceler mesajına sana da diyen öküzler ölsün Seni çok seviyorum haydi iyi geceler sevgilim.


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Komik Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 12 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Bff Sozleri Ilham Verici Sozler


Sevgin Ali Adli Kullanicinin Destina Panosundaki Pin Iyi Geceler Gece Ilham Verici Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 18 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Kisa Ve Oz Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 15 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Romantik Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Resimli Iyi Geceler Mesajlari Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri Romantik Iyi Geceler Mesajlari Romantik Gece Romantik Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 14 Resimli Guzel Sozler Gece Iyi Geceler Mesajlar


Iyi Geceler Sevgilim Sozleri Iyi Geceler Gece Romantik Sozler


Resimli Iyi Geceler Mesajlari Good Night Messages Good Night Image Night Messages


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Anlamli Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Paris Sheraton Adli Kullanicinin Guzel Sozler Mizah Alintilar Panosundaki Pin Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Sevgilim Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Karima Iyi Geceler Mesajlari Kalbimcity Net Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Mesajlar Gece


Yasemin Kokulu Sevgilim Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Sevgilim Için"