Kürtçe Aşk Sözleri

Forum kültür ve sanat dünyası sanat kültür edebiyat köşe yazıları kürtçe özlü sözler ve türkçe anlamları. Te bi malê.


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri

Aşkın Kürtçede dilini sizler için derledik.

Kürtçe aşk sözleri. Qurbana te bim Kurban Olurum Sana. En güzel anlamlı Kürtçe sözler ile Whatsapp durumda instagram biyografi sözünde kendinizi ifade edebilirsiniz. Einstein Che Guevara Kurgu Karakterler Kürtçe Aşk Sözleri Ozan Deniz Sarıtop 05 Mart 1982 yılında Diyarbakırın Kulp Pasur ilçesine bağlı Karabulak köyü Girindes mezrasında doğdu.

Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Kanalımız Youtube Tarafından Resmi Olarak Korunmaktadır Cati Music Parçala. Sayfa 22 Sonraki Son Yazılar.

Kurtçe Aşk Sözleri yazımız da hazırlamaya çalıştık. Sizlerinde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz. Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.

Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Resimli Necip Fazıl Kısakürek Sözleri. Kahve ile ilgili sözler.

Aşk Sözleri kategorisinde en güzel Kürtçe Aşk Sözleri hazırlamaya çalıştık. Kürtçe Aşk Sözleri Ozan Deniz Sarıtop 05 Mart 1982 yılında Diyarbakırın Kulp Pasur ilçesine bağlı Karabulak köyü Girindes mezrasında doğdu. Çatı Music Production Abone Olmayı Unutmayın.

Biri size Ez Jı Hezdıkım derse bu söz Seni Seviyorum manasına gelir. Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz. En Etkileyici Kürtçe Aşk Sözleri.

Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum. Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye. Kısa Anlamlı Aşk ve Komik Kürtçe durum sözlerini yazımızda bulabilirsiniz.

Kürtleri anlatan en anlamlı en etkileyici birbirinden anlamlı kürtçe sözleri. Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri Nisan 4 2020 Kürt kökenli sevgili kardeşlerimiz için hazırladığımız Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri ile birlikteyiz. Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir.

Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir. 3795 likes 1 talking about this. KÜRTÇE AŞK VE SEVGİLİYE SÖZLER - TÜRKÇE ANLAMLARI.

Sizlerinde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz. Kürtçe Türkçe Aşk sözleri. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu.

Kürtçe şiirli sözler ve anlamları. Kürtce Türkce Aşk Sözleri. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Aklı hafif olanın yükü ağır olur. Bu sayfamızda kürtçe aşk sözleri yer almaktadır. Kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile baraber anlamlarını da anlamanız için Türkçe karşılığını da yazdık.

Ez ji te hez dikim. Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa Bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kürtçe aşk sözleri kürtçe itifalar anlamlı kelimeler duygulu sözcükler sevgi sözleri vs. Yazımızda yer alan tüm Kürtçe sözler in Türkçe anlamları da yer almaktadır.

Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Bu sayfada kürtçe whatsapp sözleri ile alakalı sözler bulunmaktadır. Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz.


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurdish Quotes Guzel Soz Ozlu Sozler Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurtce Sozler


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurtce Sozler Ask Sozleri Guzel Soz Ozlu Sozler Ask Sozleri


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk Sözleri"