Ey Aşk Ateştir Senin Nesebin Sözleri

Senin kokunla ateş rüzgâra karıştı. Su tufana dönüştü toprak da küle.


Sevmek Sevilmek Unutamamak Soz Instagram Hayat

Ateşdir senin nesebinNiteliğin dumandır kaynağın ise rüzgarSu tufâna dönüştü.

Ey aşk ateştir senin nesebin sözleri. Ateştir senin nesebinDumandır niteliğin Rüzgardır kaynağın Su tufana dönüştü toprak da küleAteş rüzgara karıştı Senin kokun ileViranedir Şirinsiz. Şirinsiz her saray bisütûn gibi virânedir. Toprak da küleSenin kokunla ateş rüzgara karıştı.

Bize miras kalanhep sonsuz keder oldu. Ateştir senin nesebin Niteliğin dumandır kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu Rüzgar esince toprağımızdan senin kokun geliyor. Ey aşk.

Ateştir senin nesebinniteliğin dumandırkaynağın ise rüzgâr. Ateştir senin nesebin niteliğin duman kaynağın rüzgar. Senin kokunla ateş rüzgara karıştı.

Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı. Rabbim Rabbim bu işin bildim neymiş Türkçesi. Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgârda.

Ferhatsız her dağbir saman çöpüdür rüzgârda. Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu. Niteliğin dumandır kaynağın ise rüzgâr.

Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu. En yeni Ey aşk. Ateştir senin nesebinDumandır niteliğin kaynağın ise rüzgarSu tufana dönüştü toprak da küleSenin kokunla ateş rüzgara karıştıŞirinsiz her saray bi.

Ey aşk. Şirinsiz her saray bi sütûn gibi viranedir. Ey aşk.

Su tufana dönüştü toprak da küle. Su tufâna dönüştütoprak da küle. Niteliğin dumandır kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu.

Yedi nesil öteyetüm atalarımız gâmdı. Kalender Ey aşk. Su tufana dönüştü toprak da küle senin kokunla ateş rüzgara karıştı.

Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar. Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda. Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı.

Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda. Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir. Şirinsiz her saraybisütûn gibi virânedir.

Ey aşk Ateştir senin nesebin Yakarsın kül edersin insanı Umut ekersin hayal edersin Istersin seversin Dünyada bir başına bile kalsan o yeter sana Başkada bir. Kitapları yazarları kitap incelemelerini kitaplardan alıntıları yazarlardan sözleri okurları listeleyebilirsiniz. Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu.

Ey aşk. Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu. Hâfız ı Şirâzî Seslendiren.

Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin koku. Senin kokunla ateş rüzgâra karıştı. Ey aşk.

Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar. Senin kokunla ateş rüzgara karıştı. Ateştir senin nesebin Dumandır niteliğin kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray bisütûn gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu.

Senin aşkın ateştir ateşin gül bahçesi Aşka Dair Sözler ile ilgili diger sozler 1sayfa Aşka Dair Sözler Aşk sözleri 2018 Aşk sözleri kısa Güzel aşk sözleri etkileyici Aşk sözleri uzun Sevgiliye aşk sözleri En güzel aşk sözleri kısa ve öz Sevgi sözleri. Niteliğin dumandır kaynağın ise rüzgar Su tufana dönüştü toprak da küle Senin kokunla ateş rüzgara karıştı Şirinsiz her saray büsbütün gibi viranedir Ferhatsız her dağ bir saman çöpüdür rüzgarda Yedi nesil öteye tüm atalarımız gâmdı Bize miras kalan hep sonsuz keder oldu.


Youtube World Music Romantic Music Beautiful Songs


Sevmek Sevilmek Hayat


Al Bano Romina Power Liberta From Iryna Gipsy Kings Most Beautiful Horses Beautiful Horses


Kerem Adli Kullanicinin Ey Ask Panosundaki Pin Ask Keder


Sevmek Ve Sevilmek


Guzel Soz Resim


Ya Vedud Movie Posters Fictional Characters Movies



Ali Reza Ghorbani Rosvayeh Zamane Turkce Altyazili Sarkilar Youtube Kitap


Ahuzar Gonul Sana Nasihatim Youtube Sarkilar Muzik Youtube


Pin By Ebru Fidanci On Kadin Rayban Wayfarer Instagram Posts Instagram


Ey Ask Atestir Senin Nesebin Hafiz I Sirazi Turkce Altyazili Farsca Ask Turkce Muzik


Poetry Siir Panosundaki Pin


Onderkaracay Kadin Kole Guzel Soz Iliskiler Kadin


Allah Kirik Kalplerdeyim Buyurmadi 2021


Meftun Bir Takkeli Panosundaki Pin


Muhayyer Kurdi Sarki Bir Kizil Goncaya Benzer Dudagin Sarkilar Youtube Muzik


Bodq0ccpxxxgim


Agua Dulce Agua Sala Youtube International Music Julio Iglesias Sony Music Entertainment


Posting Komentar untuk "Ey Aşk Ateştir Senin Nesebin Sözleri"