Iyi Geceler Benim Melek Sevgilim

Günümün aydınlığı gecemin mum ışığı Benim melek yüzlü sevgilim. İyi geceler güzel sevgilim.


En Guzel Iyi Geceler Mesajlari 2021 Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri

Her gecemi güneş rengine boyäyän ältın säçlı sevgilim Bu gecemi de äy gibi sen doldurdun iyi geceler meleğim.

Iyi geceler benim melek sevgilim. İyi geceler sevgilim. Find Mirkelam Kargo Iyi Geceler Sevgilim lyrics and search for Mirkelam Kargo. İyi geceler seni seviyorum.

Bu gece sana en güzel duygularımı yolluyorum. Bebeğim benim can içim. - Meryem Özel Klip.

Şimdi yine kar yağıyor gecelere aklım kanatlanıp uçuyor senin hayaline. Geceler geceler iyi geceler E Benim güzel melek sevgilim Fm E Sen bir şey düşünme şimdi Fm D Yani o geçen gün ki konuşma C Bm Nasıl olsa herşey olacağına varır E A Uyku zamanı eksiklerini onarır Hayal 1 den 2 ye Cevap ver sevgilim Beni duyuyor musun Yoksa uyuyor musun. Kargo A C D Bm A A C Hayal 1 den 2 ye D Cevap ver sevgilim Bm Beni duyuyor musun A Yoksa uyuyor musun C İşlerin ağırlığı D Tümüyle üstümde Bm Sen battaniyeni ört İyice üstüne A C D Geceler geceler iyi geceler Bm A Tatlı rüyalar sevgilim.

Benim seni beklediğim kadar beklemeyeceksin. Rüyalarda buluşuruz sevdiğimiz şarkıyla kavuşuruz sevgilim. A C D Bm A A C Hayal 1 den 2 ye D Cevap ver sevgilim Bm Beni duyuyor musun A Yoksa uyuyor musun C İşlerin ağırlığı D Tümüyle üstümde Bm Sen battaniyeni ört İyice üstüne A C D Geceler geceler iyi geceler Bm A Tatlı rüyalar sevgilim A C D Bm Geceler geceler iyi geceler E Benim güzel melek sevgilim Fm E Sen bir şey düşünme şimdi Fm D Yani o geçen gün ki konuşma C.

Günümün aydınlığı gecemin mum ışığı Benim melek yüzlü sevgilim. Bilmezdin ben uzaklardan üstünü örterdim her gece. Geceler geceler iyi geceler Benim güzel melek sevgilim.

Gecenin en güzel karanlıgına gözlerini yumdugunda aklına ben geleyim iyi geceler birtanem. İşte o zaman seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez. Mirkelam İyi Geceler Sevgilim ft.

İyi geceler seni seviyorum. Hemen sabah olsun da seni göreyim diye hemen yatıyorum. Listen to Iyi Geceler Sevgilim by Mirkelam Kargo 223 Shazams.

Karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum. Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Sitemizde paylaşılan nota tab söz ve gitar akorları titizlikle kontrol edilmektedir.

Geceme ışık ol rüyalarımın ateşi ol sadece benim ol sevgilim iyi geceler. Kargo akor şarkı sözleri orjinal ton. Sen bir şey düşünme şimdi Yani o geçen gün ki konuşma Nasıl olsa herşey olacağına varır Uyku zamanı eksiklerini onarır.

İyi geceler seni seviyorum. Fedakârlık sevgi sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse. İyi geceler mesajı uzun sevgiliye göndermek için de uzun mesajlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Bunlara sahip olmak istiyorsan sadece pencereyi açman yeterli olacak. İyi geceler sevdiğim iyi geceler. Sen benim rüyalarımdaki hayalim hayattaki tek yaşama sebebimsin.

Gece yağan kar taneleri bana seni andırır. Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin sevgilim iyi geceler dilerim.

Mirkelam - İyi Geceler Sevgilim ft. Listen online and get new recommendations only at Lastfm. Erdal Güney - İyi Geceler SevgiliAbone Ol httpsgooglDGTVtZ Subscribe.

Ne olur sevgilim güzel bir söz söyle de şu karanlık geceyi senin gibi bir güzelle bitireyim. Her bir başka başka güzelliklerini hatırlatır. Sen beni mi bekledin.

Hayal 1 den 2 ye Cevap ver sevgilim Beni duyuyor musun Yoksa uyuyor musun. Nasıl da üzgünüm çok Yanında değilim diye Olsun tut ellerimi Ellerin niyetine. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır.

Hadi sen de geç yatağına uyu uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. Her durumda uzaktaki sevgiliye iyi geceler mesajı en romantik ve sevgi dolu bir iyi geceler demenin özel ifadesi olacak. Gece yäğän kär täneleri bänä seni ändırır.

Bir geceyi değil bütün geceleri sana armağan ediyorum. HttpsgooglDGTVtZ Albümü Dinle Spotifyda. Geceler geceler iyi geceler Tatlı rüyalar.

Günümün aydınlığı gecemin mum ışığı Benim melek yüzlü sevgilim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem. Bil ki her gün ve her gece ben senin hayalinle avunur seni görebilmek umudunu tutunurum.


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Etkileyici Anlamli Ve Resimli 2021


Karima Iyi Geceler Mesajlari Kalbimcity Net Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Etkileyici Anlamli Ve Resimli 2021


Sevgiliye Iyi Geceler Siiri Sevgili Icin Iyi Geceler Mesaji


Sevgiliye Iyi Geceler Siiri Sevgili Icin Iyi Geceler Mesaji


Resimli Iyi Geceler Mesajlari Good Night Messages Good Night Image Night Messages


Sevgiliye En Guzel Iyi Geceler Mesajlari En Iyi Hediye Fikirleri


Iyi Geceler Mesajlari Iyi Geceler Sozleri Neguzelsozler Com


Sevgiliye Romantik Iyi Geceler Mesajlari Tatli Ruyalar Sevgilim


Kisa Ama Romantik Iyi Geceler Mesaji 2021 Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri


Sevgiliye Romantik Iyi Geceler Mesaji Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Kisa


Kisa Ama Romantik Iyi Geceler Mesaji 2021 Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri


Romantik Iyi Geceler Mesajlari Ve Sozleri Guzel Sozler Ve Ozlu Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Komik Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Sozleri En Guzel Iyi Geceler Mesajlari


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Sevgiliye Tatli Ruyalar Sozleri Sozler Vadisi


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Iyi Uykular Mesajlari


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Hediyemen Blog


Kiz Arkadasa Iyi Geceeler Mesajlari Ve Sozleri 2020 Guzel Sozler


Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Benim Melek Sevgilim"