Kürtçe Anlamlı Aşk şiirleri

Ez ji te hez dikim. Anlamlı Aşk Sözleri sevdiğiniz insana kısa mesajla yollayabileceğiniz.


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri

Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye.

Kürtçe anlamlı aşk şiirleri. Kürtçe aşk mesajları internet üzerinde en çok araştırılan detaylarından birisi olduğundan dolayı aşkın telafuzu ile alakalı olarak en güzel sözleri sizler için internet sitemiz üzerinde derledik ve fikir sahibi olmanıza da yardımcı olma amacı içerisindeyiz. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum. Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da.

Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum. Tu delala vî dilî ye Gönlümün güzelisin.

Kürtçe ile ilgili şiirler kayıt tarihine göre listelenmektedir. Bazıları kısa olsun derken diğerleri ise uzun olanlarından istedikleri için her şeyden biraz eklemeyi uygun bulduk. Eşi veya sevgilisi kürtçe konuşan ve anlayan kişiler için Kürtçe Sözcük ve Aşk Cümleleri Anlamları ile birlikte verirken en çok beğenilen cümleleri sizler için seçtik.

Kürtçe Şiirleri Aşağıda 1500000dan fazla şiir başlıkları arasından Kürtçe terimini içeren şiirler listelenmektedir. En çok sevilen ve ilham veren Kürtçe aşk sözlerini siz de sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Sevdiğiniz özel kişilere Fecebook Sms Twıttır ve Watsapp yoluyla gönderebilirsiniz.

Bu sayfamızda Kürtçe Aşk Sözleri yer almaktadır. Umudu sevmek dünyanın en. Kürt kökenli sevgili kardeşlerimiz için hazırladığımız Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri ile birlikteyiz.

Bu sevginizi birbirinize anlatmanıza yarayacak sözlerdir. Cilvelim nazlım zühre renklim Kalp hırsızım kalp hırsızım Güvercin heybetli bakışlım Kalp hırsızım kalp hırsızm Nazlım hoş sözlüm gerdan güzeli Terhin çiçeği boş yanında Yürek hırsızm yürek hırsızım. Her konuda kısa şiirler bulabilirsiniz.

09 Ocak 2021 0300 KURDÎ. Kürtçe Ramazan Bayramı Mesajları. Aşık Edici Mesajlar 16 Temmuz 2020 4.

En güzel şiirler ve en ünlü şairlere ait ünlü şiirler burada. Dilemin ketiiyete Gönlüm sana kaydı. Xude te damın Allah verdi seni bana.

Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye. Melayê Cizirînin birçok tesirli şiir vardırBu şiir benim enimHîvron adlı müzik grubu beste yapmış aynı zamandaŞiirin bir kısmı şöyledir. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

En Güzel Resimli Aşk Şiirleri. Kürtçe aşk ve sevgiliye söylenebilecek sözleri sizin için derledik. Hayat papatyalar ile dolu bir yol değildir.

Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa Bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kürtçe aşk sözleri kürtçe itifalar anlamlı kelimeler duygulu sözcükler sevgi sözleri vs. Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi. Qurbana te bim Kurban Olurum Sana.

Te bi malê. Aşk Şiirlerinin yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız Duygusal Romantik Etkileyici Kısa Uzun ve En Güzel Aşk Şiirlerini sevdiklerinle paylaş. Bu konuda istekler hiç bitmiyor desek yeridir.

Kürtçe Özel Anlamlı Aşk Sözleri 2021 şiirini okumak için tıklayın. Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Sevdiğinizi kendinize aşık etmenin bir yolu da onu etkime sözlerini kullanmaktır.

Peyamık ji mire bişine Bana mesaj gönder. Anlamlı şiirler kısa sayfamızda amatör ve ünlü şairlerden anlamı birbirinden derin en güzel anlamlı şiirleri okuyabilirsiniz. Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk.

Heta taliye tu yamini Sonsuza dek benimsin. Beni seviyor musun. Aşk şiirleri yazımızda kısa aşk şiirleri sevgiliye romantik aşk şiirleri 2021 ve ünlü şairlerin dilinden aşk ile ilgili güzel şiirler bulabilirsiniz.

Daxaziyamı tene tiyi Tek isteğim sensin. TÜm gerÇek aŞklara ve yÜrekten sevenlere gelsİnbu Şİİrİ sevdİklerİnİze armaĞan edİn. Anlamlı Ve Romantik Aşk Sözleri.

Kürtçe Sözler - En Güzel Anlamlı Resimli Kürtçe Sözler Hezkirina hêviyê wekî ku ji dengê cîhanê yê herî xweş mirov strana guhdar bike. Eklediğim şiirler netten derlenmiş alıntı şiirlerdir yazarı ve kaynakları bilinmediğinden. Aşkın anlam bulması için iki yüreğin buluşması lazımdır aşk göz kırptığında rüzgarına kapılmak gerekir.

Aşkı arıyorsan yüreğini açık tutmalısın ben seni görünce aşkı buldum.


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Anlamli Sozler Kurtce Sozler Resimler Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Guzel Sozler Anlamli Sozler Guzel Soz Ozlu Sozler Komik Goruntuler


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kalb I Mecruh Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Posting Komentar untuk "Kürtçe Anlamlı Aşk şiirleri"