Ey Aşk Beni Tara Sözleri

Yıldız Tilbe - Dayan Yüreğim Şarkı Sözleri. Hadi yüreğimden yakala beni ey Aşk.


Kim Calmis Azar Azar Guluslerinden Kim Istersin Opsun Kirik Kalbinden Nasil Bir Aci Ki Bu Opunce Gecmeyen Edip Cansever Sozler An Yazarlar Edebiyat Siir

Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya.

Ey aşk beni tara sözleri. Yıldız Tilbe - Dayan Yüreğim Şarkı Sözleri Hedef olup vursan da özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala ateş et arka arkaya aşk beni tara Bilsin hiç bir şey umurumda değil dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi göz yaşlarım. Ey aşk beni yanılt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Sana kalsa her şey yolunda Sana kalsa ne var ki bunda. Şimdi sen benden çok uzaktasın ama olsun sevmek illa yakınlık istemez ki sevmek her zaman görmek dokunmak tutmak bakmak demek değil ki önemli olan görmeden.

Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi. Onu alıp götürme desem. Dayan Yüreğim Sözleri Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla.

Duman Şarkı Sözleri - Herşeyi Yak. Ben daha küçüğüm desem kıyar mısın bana Feryadımı duyar mısın. Güle Sor Beni Aşk Sözleri - Güle Sor Beni Aşk İlahisini Dinle - Güle Sor Beni Aşk İlahi Sözleri Mustafa Demirci kaleminden yazılan Güle Sor Beni Aşk ilahisinin sözlerisini sizler için aşağıda derledik.

Hedef alıp vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Aşk beni tara. İçimde gözlerine rehin bir acı. Büyük hayallerim seninle birlikte mutluluk deryasında aşk gemisi yüzdüren birlikte en güzel aşk şarkılarını söyleten en çokta seni benim yapan hayallerim var.

Dışımda boynu bükük bir çocuk. Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi. Sen öyle bir kişisin ki dünya tokları senin vuslatının açlarıdır.

Ey aşk durur musun Kor gibi vurur musun Ben daha küçüğüm desem Kıyar mısın bana Feryadımı duyar mısın. Aşk için ölmeli aşk. Berkayın Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ey Aşk isimli şarkısı video klibiyle MuzikPlay kanalındaKanala Abone Olmak için.

Güle Sor Beni Aşk İlahisinin Sözlerine aşağıdan erişebilirsiniz. Firar etmişken kendimden Bir harf olup düşüyorum imlasız cümlelere. Ey aşk sana geldim Al yine büyüt beni Ninni masallarla Dizlerinde uyut beni.

Beni yak kendini yak herşeyi yak Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak İster öp-okşa İstersen öldür. Dışarıda yağmur İçeride ince yokluk. Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara.

Miraç Ey Aşk Şarkı Sözleri. Ey aşk vurur musun kor gibi durur musun. Ben daha küçüğüm desem kıyar.

Gördüğüm işkembe ey Döner mezbahaya Hayat basbayağı Yaşam pespaye Bağlar tasmaya ya Zor politikan onlarca kan ve yalan Dayanamam kellem paçam Uykuluk uykum darmadağan Böbreklerin cam dillerde kramp ya Ettiğini bil kimlerle dans Kuzularla kurtlar yılanlar rant Menüde sen varsın ve alakart Savaşak yapak gardaş be para. Yıldız Tilbe Şarkı Sözleri - Dayan Yüreğim. Ey aşk sana geldim Anne büyüt beni Ninni masallarla dizlerinde uyut beni.

Kor düşürme kalbime Hasretle yakma beni Katlanamam kendime Benle bırakma beni. Ey aşk sana geldim Anne büyüt beni Ninni masallarla dizlerinde uyut beni. Bence sen sus hiç konuşma sana kalmasın Aşkımıza daha da fazla yazık olmasın Ey aşk beni yanılt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Sana kalsa her şey yolunda Sana kalsa.

Söze nereden başlayacağımı bilmiyorumHangi yüzünü anlatayım ki seni özleminin. Ne güzel darmaduman ediyorsun beni Nazım Hikmet. Gel gör beni beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi.

Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez. SES DOSYASIDIRSÖZ İÇERMEZSÖZLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni kane Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi. Kirli kirli nefesler ey Aşk bi daha gülümser belki versen 30 sene hakim bey Sahte bu dostlar lazım değil Her yana çöktü karanlık Ah Gökyüzü mavi bu rengim değil Kırmızı kaplasın artık ah Aşk yüce aşk Sana boş yere kuruldum Gözümde damlaları kuruttum Kaç kardeş kaybettiğimi unuttum Ey aşk yüce aşk.

Yıldız Tilbe - Dayan Yüreğim Şarkı Sözleri. Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda değil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle. Desteklerİnİzİ eksİk etmeyİn abone olup vİdeoyu beĞenİp paylaŞalim lÜtfen.

Hangi yanını sıralayayım seni senden uzakta seninle. Ey aşk vurur musun kor gibi durur musun.


Turkan Gulsen Adli Kullanicinin Gonul Aynasi Panosundaki Pin Guzel Soz


Canii X01 Adli Kullanicinin Kahpelik Bedava Panosundaki Pin Ilham Verici Sozler Akrostis Siirler Ozlu Sozler


Cengiz Adli Kullanicinin Yerdeki Yildiz Panosundaki Pin Siir Sanati Adlar Siir


Esma Tekin Adli Kullanicinin Guzel Sozler Panosundaki Pin Komik Guzel Soz Ozlu Sozler


Ebru Karaman Adli Kullanicinin Aska Sozler Panosundaki Pin Ask Gece


Murat Ayceken Adli Kullanicinin Dualar Panosundaki Pin Deri Ilham Zulum


Aynen Guzel Soz Alintilar Ozlu Sozler


Biz Aykiriya Ayrintiya Ayriksiya Azinliga Tutkunuz Edip Cansever Edebiyat Ozlu Sozler Siir


Gece Gozlum Adli Kullanicinin Hasretimsin Panosundaki Pin Ask Gece


Sona Tara Adli Kullanicinin Cuma Ve Dini Mesajlar Panosundaki Pin Dualar Resimler Doldurulmus Oyuncaklar


Guven Cok Ince Bir Cizgidir Onu Kalinlastirarak Kirilmasini Engelleyen Tek Sey Iki Tarafli Olmasidir Fuzuli Guzel Soz Alinti Sozler Ilham Veren Sozler


Youtube Videolar Ask


Seda M Adli Kullanicinin Hediyelik Panosundaki Pin Yerler Hediyeler Fotograf


Pin Von Dilek Lion Auf Ozlu Sozler


Kordugum Gibi Hayatin Anlami Guzel Soz Iman


O Benim Gozlerime Niye Oyle Neden Oyle Hangi Oyle Bakmisti Ki Ben Sag Elimle Kalbimi Yoklamistim Birhan Keskin Ozlu Sozler Edebiyat Siir


Pin On Ask


Bir Derdim Var Bin Dermana Degismem Youtube Deri Mercan


Bir Istegim Var Sadece Senden Onun Kokusunu Al Getir Onun Saclarini Al Getir Hatta Mumkunse Onu Al Getir Bana Ruz Alinti Sozler Ilham Veren Sozler Guzel Soz


Posting Komentar untuk "Ey Aşk Beni Tara Sözleri"