Aşk Sözleri Gökhan Türkmen

Gökhan Türkmen İnadına aşk كلمات أغنية. Dilim varmaz kalır durmaz sonu görmek kolay mı gün geçmeden.


Seni Unutmaya Calismakta Varmis Gokhan Turkmen Cati Kati Sozler Anlamlisozler Guzelsozler Man Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler Mizah Alintilari

Aytaç ÖzgümüşTenimden gözlerimden söküp atmak kolay mı yüreğimden.

Aşk sözleri gökhan türkmen. Gülsen de ağlasan da neye yarar Asırlardır yakar mevzular Adam inat. Adı Bende Saklı 302b Ağır Ağır 1161b Ağla Yaralı Kalbim 501b Anılarım Ağlıyor 713b Aşk Lazım 480b Aşkın Enkazı 834 Aşktır 32b Ayıp Ettin 332b. Ben bakmasaydım sana Ve sen öyle gülmeseydin bana Kim bilir ne kadar uzağa Bakmadan gidiyordum arkama ama Aşk seni yazıyormuş Bilmeden kaderime kazıyormuş Hep seni çiziyormuş sayfalarca Sen gelmeden sevmeden.

Ben geldim sen kaçtın hep bana inat. Aşk beni yakıyormuş Ah eller nasıl üzüyormuş. Kerem GülsoyAşktırBaşka bir hikaye v.

Herkese rağmen her şeye rağmen Aşk inadına aşk Güvensen de boş. Gökhan Türkmen- Aşk LazımŞarkı SözüTenimden gözlerimden Söküp atmak kolay mı yüreğimdeBir resim kalır bugünYeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz. Aşktır - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2017SözMüzik.

Tenimden gözlerimden söküp almak kolay mı yüreğimden. Duvarlardan koşmalardan sıkıldım bunaldım tafralardan. Aşk seni bana yazmışsa niye bu ceza bu can yasta.

Gökhan Türkmen - Aşk Şarkı Sözleri Ben bakmasaydım sana Ve sen öyle gülmeseydin bana Kim bilir ne kadar uzağa Bakmadan gidiyordum arkama ama. Gökhan Türkmen isimli sanatçıya ait İNADINA AŞK ŞARKI SÖZLERİ şarkı sözleri ve video klibini izle şarkı sözü oku İNADINA AŞK ŞARKI SÖZLERİ dinleyebilirsiniz. Gökhan Türkmen Aşk Şarkı Sözü.

Gökhan Türkmen Aşk Lazım. Gökhan Türkmen İnadına Aşk indir dur - İnadına Aşk sözleri oku - Gökhan Türkmen İnadına Aşk mobil dinle dur - İnadına Aşk cepten ücretsiz indir - İnadına Aşk mp3 indir - Gökhan Türkmen İnadına Aşk bedava mp3 indir. Ne kara kaşına ne.

Feryin Kaya Ural Sönmez. Biri kalır biri gidermiş o biri benmişim meğer. Dilim varmaz kalır durmaz sonu görmek kolay mı gün geçmeden.

Sesim çıkmaz acım dinmez seni sevmek kolay mı ta derinden. Aşk Lazım Ara - Gökhan Türkmen GTR Müzik 2018Söz-Müzik. Tenimden gözlerimden söküp almak kolay mı yüreğimden.

Aşk seni yazıyormuş Bilmeden kaderime kazıyormuş Hep seni çiziyormuş sayfalarca Sen gelmeden sevmeden. Sesim çıkmaz acım dinmez seni sevmek kolay mı ta derinden. ŞARKI SÖZÜ Gökhan Türkmen - Adı Aşk Sebebimin Gökhan Türkmen - Adı Aşk Sebebimin Sözleri.

Gökhan Türkmen İnadına aşk şarkı sözleri. Aşk lazım sevmeye yürek lazım günlerce gülmek lazım. Duvarlardan koşmalardan sıkıldım bunaldım tafralardan.

Gökhan Türkmen Aşk Lazım Şarkı Sözleri. Derdin efendisi olmus kalbim bu senin hediyen. Onca laftan sonra bitti diyip çekip gitmem.

Ayrıca Gökhan Türkmen ait tüm şarkıları bulabilirsiniz. Bir resim kalır bugün yeni doğan güneş gibi gökyüzünden. Bir resim kalır bugün yeni doğan güneş gibi gökyüzünden.

Tenimden gözlerimden söküp atmak kolay mı yüreğimden. Bir vardın bir yoktun hep masal gibi. Belki de zamansız açtım içimi.

Gökhan Türkmen Aşk şarkı sözleri. Bir resim kalır bugün yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz kalır durmaz sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan koşmalardan sıkıldım bunaldım tafralardan Aşk lazım sevmeye yürek lazım günlerce gülmek lazım. Dilim varmaz kalır durmaz sonu görmek kolay mı gün geçmeden.

Yüreğim şeffaftı aklımsa deli. Duvarlardan koşmalardan sıkıldım bunaldım tafralardan. Ben bakmasaydım sana Ve sen öyle gülmeseydin bana Kim bilir ne kadar.

Gülsen de ağlasan da neye yarar Asırlardır yakar mevzular Adam inat. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.


Sen Benim Gece Dogan Gunesimsin Asksozleri Ask Asik Asigim Askim Sevgi Sevgilim Sevgisozleri Seviyorum Seniseviyoru Ask Sozleri Yeni Ask Sozleri Ask


Bile Bile Yandi Yuregim Gokhan Turkmen Bile Bile Yandi Yuregim Sozler Anlamlisozler Guzelsozler Manaliso Resimli Alintilar Sarki Alintilari Sarkilar


Gokhan Turkmen Adli Kullanicinin Durum Sozleri Panosundaki Pin Ozlu Sozler Ilham Verici Alintilar Tavsiye Sozleri


Atsiz Adli Kullanicinin Ask Panosundaki Pin Guzel Soz Ozlu Sozler Alinti Sozler


Guler Yuzune Taptigim Bir Sen Gokhan Turkmen Bir Oyku Kaynak Instagram Anlamlisarkilar Sozler Anlamlisozler Poetry Quotes Songs Instagram Posts


Gokhan Turkmen Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Bff Sozleri


Ebru Gundes Harika Sarki Sozleri Alintilar Sarki Ask Sozleri Duygusal Sozler Platonik Ask Sozleri Okuma Metin Mesajlari Ilham Verici Sozler Sarkilar


En Cok Begenilen Ask Sozleri Guzel Sozler Guzel Soz Ask Sozleri Ask


Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten Yoruldum Ozlu Sozler Guzel Soz Ayrilik Sozleri


Gokhan Turkmen Adli Kullanicinin Ozlu Sozler Panosundaki Pin Ozlu Sozler Guzel Soz Alinti Sozler


Gokhan Turkmen Adli Kullanicinin A Z Panosundaki Pin Ozlu Sozler Deyisler Guzel Soz


Cenk Adli Kullanicinin Ask Sozleri Panosundaki Pin Ask Sozleri Ask


Sevgiliye Ask Sozleri Ask Mesajlari Resimli Ask Sozleri Etkileyici Ask Sozleri Ve Resimleri Dini Ask Sozleri 5en Guze Cool Words Instagram Meaningful Words


Bizde Boyle Ya Tam Ya Hic Yunus Romantik Ask Sozleri Yeni Ask Sozleri Romantik Sozler


Gokhan Turkmen Ask Sarki Sozleri Sarkilar Ask Sarkilari Album


Ask Gokhan Turkmen Dinle Sarkilar Sarki Sozleri Muzik


Romantik Ask Sozleri Guzel Sozler Good Sentences Cool Words Great Quotes


Gokhan Turkmen Cati Kati Sozler Sarkilar Yuzler Cati Katlari


Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Ask Ask Sozleri


Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Gökhan Türkmen"