Kürtçe Sevgi Sözler

- Keşke ile eller saç örgüsü demetine yetişmez. Ne paleyê bejna te bûm li ber bihn û têhn a te bûm evîna te ala a min bû dar û devî mala a min bû Evîna min ji evîna Mem û Zînê jî mezintir e.


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler

Agir ketîye dilêmin xew nakeve çavêmin çima tu jimin dûr ketî bêje ronîya çavêmin.

Kürtçe sevgi sözler. Bıla avıs be kengi dıze bıla bıze. Tu cehnemê nebini buhust bi te xwes nabe. Bıla dıle mı bı dıl be bıla türe kırase mü lı mı be.

Kürtçe Sevgi Sözleri ve Türkçe Anlamları. Dilemin Ji Te Birnake Kalbim Seni Unutmuyor. Kürtçe anlamlı aşk sözlerikürtçe güzel özlü sözlerkürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar.

Ezde Hezdikim Seni Seviyorum Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin. Her dilde olduğu gibi Kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. Ez Be Te Be Halım Wer Delalamın Sensiz Halsizim Dön Sevdiğim.

-Eré aşkım. Dilimizde nefretin acının yükü var. Kürtçe oldukça eski ve Ortadoğu coğrafyasında konuşulan dillerden birisidir.

Kürtçe Sözler - En Güzel Anlamlı Resimli Kürtçe Sözler. Jin Jiyane Kadın Hayattır. -Ha béje gulamın.

Cehennemi görmezsen cennet sana tatlı olmaz. Beyaz bozdur eli gökyüzü gibidir gözü. Bizim dilimiz Ermeniceye gelince acının dilidir.

Bı xweziya dest nagihe baqe keziya. Kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım.

Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Heta Taliye Tu Yamini Sonsuza Dek Benimsin. - Gebe olsun da ne zaman doğurursa doğursun.

Sen benimsin ben de senin. Peyamık Ji Mire Bişine Bana Mesaj Gönder. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz.

Ez Be Bextim Bahtsızım. Te Hinki Hezmıkıribe Neçe Rıhemin Birazcık Sevdiysen Beni Gitme Ruhum. Seviyor beni söylemiyor utanýyor.

Ava Dilemin Gönül Suyum. Tuyi Xweziya Wi Dili Sen Bu Kalbin İsteğisin. Kürtçe Aşk Sözleri Güzel Sözler Anlamlı Sözler Dest xwe bide dile min ji bo te ji dile xwe helbest biniwsim kalbime dokun sana yüregimden şiir yazayım.

Güzel ah güzel beni bir gün sev. Aşê dêhna bı xwe dıgere. Umudu sevmek dünyanın en güzel sesinden şarkı dinlemektir.

Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözlerini sevdiklerinle paylaşabilir yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz. Kürtce Türkce Sevgi Sözleri - Kürtce Seni Seviyorum - Kürtce Ask Sözleri - Türkce Kürtce Ask Sözleri - Murat Kücükavci Asiqe Temme sözleri - kürtçe seni seviyorum ne demek - yaramin sözleri KÜRTÇE Xweşike Spi boz e deste Wek ezman e çave we Ji bo min e strane we gul vedibe di zimane we Nabeje le nabeje ji min hezdike Hezdike ji min nabeje fedidike Xweşike ax xweşike. Bulut beyazdýr eli Güzelliðine hayraným.

Kayıtsız Üye Aşkım. Söylemiyor ama beni seviyor. Min can û dil dan dil kiriye qêrîn canımı da kalbimi de verdim kalp feryad etti.

Güzel Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri kürtçe aşk şiirleri sözleri Kürtçe Aşk Sözleri Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri Kürtçe Sevgi Sözleri Kürtçe Sözler Sevgiliye Kürtçe Sözler. - Bir günün boğası olayım yüz günün ineği olmayayım. Çünkü ölümü tattık hep.

Bıla cwange roke bım ne çeleka sed roji bım. Cate Bavete Te Nedemin Eze Te Bırevinim Annen Baban Seni Bana Vermezse Kaçırırım. Aşk sözleri resimli kürtçe sözler kürtçe güzel sözler kürtçe anlamlı sözler kürtçe sevgi sözleri Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları yazımızı.

Sizde eşinize sevgilinize kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Wer Min Beryatekir Zalım Gel Özledim Seni Zalim. Hezkirina hêviyê wekî ku ji dengê cîhanê yê herî xweş mirov strana guhdar bike.

Xude Te Jiminre Bihele Delalamın Allah Seni Bana Bağışlasın Değerlim. Kürtçe anlamlı aşk sözleriKürtçe güzel özlü sözlerKürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar. Hip Hop Kürdistan Film Afişleri Dövmeler.

Kýz ah kýz yerin burasý oldu. Tu yamini ez ye teme. Hayrana wan çaven temme.

Ez Ji Çavete ternabım Ben Gözlerine Doyamıyorum. Sen gülsün ben bülbülün. Wer Delalamın Em Nu Destpekin Gel Değerlim Yeniden Başlayalım.

Kürtçe Sevgi Cümleleri. Türkçe müziktir şarap deresi gibi akar yumuşak tatlı. Navete Her Dem Ser Zımanemı Adın Her Zaman Dilimde.

Tu guli ez bülbüle temme temme. Eşka dılo zore gönül aşkı zordur. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım.

Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri. Benim içindir þarkýsý gül açar dilinde.


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Direnis Sozleri Kurtce Devrimci Sozleri 2021 Teksten


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurdish Quotes Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar


Kurdish Love Quotes Ilham Verici Sozler Alayci Sozler Guzel Soz


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Mez Sevgi Sozleri Ask Sozleri Marti Ni


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sevgi Sözler"