Görünce Aşık Oldum Gözlerine Vuruldum Sözleri

Bir esmerin tatlı sözlerine hele o kapkara gözlerine Salınarak yürümesine hele o tatlı cilvesine Hele o tatlı cilvesine Vuruldum vuruldum dostlar vuruldum. Dürüstlük yalnız kalmayı göze alabilmektir.


Ask Sozleri Asksozleri Ask Asik Asigim Askim Sevgi Sevgilim Ilham Verici Sozler Ilham Veren Alintilar Bff Sozleri

Varım yoğum bu canım.

Görünce aşık oldum gözlerine vuruldum sözleri. Görünce aşık oldum Bir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum. Mardinli Güzel Yarim Türkü Sözleri. Görünce aşık oldum Bir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum Alem ne derse desin Kız ben sana vuruldum Le ben sana vuruldum x2 Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana hayranım Uğruna feda olsun Varım yoğum bu canım x2 Bülbül konmuş çalıya Aşığım midyatlıya Ölürüm ayrılamam Düştüm kara sevdaya x2 Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana.

Bir tatlı esmere aşık oldum. Görünce onu tutmuyor dizim. Birine aşık olmak birbirinin gözlerine hayran hayran bakmak değil aynı beyinle aynı hedefe bakmasını bilmektir.

Kız ben sana vuruldum Le ben sana vuruldum Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana hayranım. Başkasını istemem benim gözüm sende. Ömür boyu beklerim belki seversin diye.

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm sende. Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür. Vuruldum vuruldum dostlar vuruldum.

Sayfadaki aşık olmak ile ilgili anlamlı sözleri facebook twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj olarak paylaşın. Halil Alkan Görünce aşık oldumBir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum Alem ne derse desin Kız ben sana vuruldumLe ben sana vuruldum Mardinli güzel yarimMidyatlı güzel yarim İnan sana hayranım Uğruna feda olsun Varım yoğum bu canım Bülbül konmuş çalıya Aşığım midyatlıya Ölürüm ayrılamam Düştüm kara sevdaya Mardinli güzel yarimMidyatlı güzel yarim İnan sana. Dua ettim batıl inançlı dediler.

Yaşamak istedim yolumu kestiler. Başkasını istemem benim gözüm sende. Güzel sözler kategorisinde de yer alan en güncel yeni ve resimli aşık sözlerine bu içerikten erişebilirsiniz.

Benim Gözüm Sende Muazzez Ersoy. Alem ne derse desin. Ben sensiz yaşayamam benim gözüm sende.

Fahriye Evcen Benim Gözüm Sende şarkı sözleri. Ömür boyu bekledim belki dönersin diye. Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm.

Yalvarırım ne olur başka birini sevme. Murat kurşun - mardinli güzel yarim - şarkı sözleri ah aman aman vay aman aman görünce aşık oldum gözlerine tutuldum alem ne derse desin kız ben sana vuruldum mardinli güzel yarim inan sana hayranım uğruna feda olsun varım yoğum bu canım midyatlı güzel yarim inan sana hayranım uğruna feda olsun varım yoğum bu canım. Görünce aşık oldum o güzel gözlerine Benim gözüm sende Makam.

Görünce aşık oldum Bir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum. Muazzez Ersoy Şarkı Sözleri - Benim Gözüm Sende. Rumeli Taverna Görünce Aşık Oldum.

Alem ne derse desin. Kız ben sana vuruldum Le ben sana vuruldum x2 Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana hayranım. Bir tatlı esmere aşık oldum.

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm sende Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye. Görünce aşık oldum o güzel gözlerini. Ozanların söylediği en güzel aşk sözlerini yani Aşık sözlerini bu içerikte listeledik.

Görünce aşık oldum Bir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum Alem ne derse desin Kız ben sana vuruldum Le ben sana vuruldum Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana hayranım Uğruna feda olsun Varım yoğum bu canım Bülbül konmuş çalıya Aşığım midyatlıya Ölürüm ayrılamam Düştüm kara. Görünce aşık oldum o güzel gözlerine. Seni ilk görünce tutuldu dilim durdu dünyam sanki seni ilk görünce hayat gözüme renkli geldi kalbim dile geldi seni görünce aşık oldu bu deli.

Alem ne derse desin. Kız ben sana vuruldum Le ben sana vuruldum x2 Mardinli güzel yarim Midyatlı güzel yarim İnan sana hayranım. Görünce aşık oldum Bir gördüm aşık oldum Gözlerine tutuldum.

Varım yoğum bu canım. Murat Kurşun - Mardinli Güzel Yarim Urfalı Güzel. Aynı zamanda ozanların aşk ile ilgili sözlerini şiirlerini sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.


Ilk Goruste Ask Sozleri Ilk Goruste Ask Mesajlari Yeni


Seven Sevdigini Severken Mutlu Olur Ben Senin Yuzundeki Beni Sahiplenisini Seviyorum Sevgili Tum Hucrele Yildonumu Sozleri Yildonumu Fikirleri Sevgililer


Nur Yk Adli Kullanicinin Sozler Spruche Panosundaki Pin Romantik Ask Sozleri Yildonumu Sozleri Ozlu Sozler


Bir Cift Goze Asik Olursun Sonra Butun Gozlere Kor Siir Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Pera Gizli Yara Sarki Sozleri Sarkilar Sarki Sozleri Album


Bu Sehirde Cok Silah Patladi Ama Ben Bir Tek Sana Vuruldum Ozlu Sozler Alintilar Kitap Kenari


Sevgiliye Guzel Sozler Hediyemen Blog


Ilk Goruste Ask Sozleri Ilk Goruste Ask Mesajlari Pek Guzel Sozler


Murat Kursun Mardinli Guzel Yarim Urfali Guzel Lyrics Musixmatch


Guzel Ask Sozleri Etkileyici 100 Resimli Ask Sozu Hediye Sepeti Blog


Calikusu Fahriye Evcen Benim Gozum Sende Klip Youtube


Sevmek Sadece Gormekle Olsaydi Asik Veysel Gormeden Destan Yazar Miydi Sevdasina Asikveysel Asikveyselsatiroglu Ilham Verici Sozler Ozlu Sozler Guzel Soz


Midyat Li Yarim Inan Sana Hayranim Murat Kursun Muzik Video Official Youtube


Cem Adrian Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ilham Verici Alintilar


Murat Kursun Mardinli Guzel Yarim Sozleri Adsbygoogle W Flickr


Ilk Goruste Ask Sozleri Ilk Goruste Hoslanma Sozleri


Asigim Sana Sozleri Asik Oldum Sozleri Pek Guzel Sozler


Selda Sevda Adli Kullanicinin Ask Sozleri Panosundaki Pin Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ayrilik Sozleri


Muazzez Ersoy Benim Gozum Sende Sarki Sozleri Onedio Com


Posting Komentar untuk "Görünce Aşık Oldum Gözlerine Vuruldum Sözleri"