Platonik Sözleri Hayko

Bugün olur belki de. Platonik Songtext von Hayko Cepkin.


Hayko Sazanyan Onlin Aybasi Geldi Catti Iyimserlik Gelin Ogretim

Kim olduysa hayalim gibi.

Platonik sözleri hayko. Hayko Cepkin lyrics Hayko Cepkin şarkı sözleri. Hayko Cepkin Şarkı Sözleri - Platonik. Sanatçı şarkı sözlerinin bulunduğu güncel şarkı sözleri ve dinleme sitesi.

Yıllar var ben onu hiç unutmadım. Bölüm 1 Ellerim güçsüz bileklerim ince. Bir gün olsun ben isterim Tenin tenim gibi Kanunsa bir parçam Mahkumum benim Hapis olur kendine Kim olduysa hayalim gibi değil of Umut sabrımsa bir.

Hayko Cepkin Platonik şarkı sözleri. Bir gün olsun ben isterim. Hayko Cepkin - Platonik.

Bugün olur belki de. Tutamam ki kolundan kaçırayım sinsice. Seni habersizce Sevdim Habersizce gitmesini de bilirim platonik sevgilim.

Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de. Her zaman aklımda kalan kalır giden yanar. Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de Bir gün olsun ben isterim tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan mahkûmun benim Hapis olur kendine Kim olduysa hayalim gibi değil Umut sabrımsa bir ömür boyu değil Beni sevsin beni duysun bana gülsün of gülüm Biri beni görsün yüzü bana dönsün.

Hande Subaşı Unutamadım. Platonik sevmek zordurHer hareketi üstünüze alınmak istersinizAma onlar başkasına aittir. Bir gün oIsun ben isterim Tenin tenim gibi Kanunsa.

Yarın olsun bir göreyim O bilmesin kimim Yansır bak bir parçam Hiç mi görmedin Bugün olur belki de. Platonikken aşk çok güzel Onunla beraber olma hayalleri Yan yana olma hissi. Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam Hiç mi görmedin.

Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de Bir gün olsun ben isterim tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan. O beni sorar hatırlar mı ki. Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların.

Hande Subaşı Unutamadım Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü. Hüsnü Arkan Deli. Bir gün olsun ben isterim Tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan Mahkumun benim Hapis olur kendine Kim olduysa.

Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de. Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç. Hayko Cepkin - Platonik Şarkı sözü Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de Bir gün olsun ben isterim tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan mahkumun benim Hapis olur kendine Kim olduysa hayalim gibi değil Umut sabrımsa.

Hayko Cepkin Platonik Şarkı sözü. Camdan karın yağışını izlemek gibi. Hayko Cepkin Platonik Şarkı Sözleri.

Hayko Cepkin Platonik Şarkı sözü Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam hiç mi görmedin Bugün olur belki de Bir gün olsun ben isterim tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan mahkumun benim Hapis olur kendine Kim olduysa hayalim gibi değil Umut sabrımsa bir ömür Platonik Şarkı sözü. Soruyu sordum Ona ne sordum. Hayko Cepkin Platonik Şarkı Sözü.

Noch keine Übersetzung vorhanden. Bugün olur belki de. Politik ya da platonik kararlar alıyorum hayır şaka yapıyorum.

Hayko Cepkin Platonik Dinle Yarın olsun bir göreyim o bilmesin kimim Yansır bak bir parçam Hiç mi görmedin. Paranoya için şarkı sözleri Intro Bana bi baktı Beni bi gördü Beni bi süzdü Bana sokuldu Bu da demek ki bu da demek ki Ne demekti ki ne demekti ki. Yarın oIsun bir göreyim o biImesin kimim Yansır bak bir parçam Hiç mi görmedin.

Hayko Cepkin sanatçısının Platonik şarkısının Türkçe dilinden Macarca diline çevirisi. Bugün oIur beIki de. Hayko Cepkin - Platonik Übersetzung.

Hayko Cepkin Platonik Sözleri. Bir gün olsun ben isterim tenin tenim gibi Kanunsa bir parçan mahkumun benim Hapis olur kendine. Dünyaya iyi bir şekilde bakmazsın.

Komik değilim ama şaka yapyıorum. Hayko Cepkin Şarkı Sözleri sayfasında Hayko Cepkin şarkılarının sözlerini okumanın yanında videolarını izleyebilir şarkılarını dinleyebilirsiniz. Hayko Cepkin Platonik sözleri Hayko Cepkin Platonik şarkı söz ü Hayko Cepkin Platonik lyrics Hayko Cepkin Platonik şarkı sözleri.

1 15K 3 1.


Mumin Sarikaya Gozlerin Mahzuni Ye Saygi Sozleri Ceyhan Suyu Gibi Bahar Ayinda Niye Dolu Dolu Akar Goz Feelings Incoming Call Screenshot Movie Posters


Gunaydinlarr Platonik Ezik Kuklacik Ezik Gunayd Gunaydinlarr Kuklac Kuklacik Nla Turkische Spruche Coole Spruche Spruche Zitate


Dokanmayin Bana Karikatur Karikatur Mizah Yenisayfa Hosgeldiniz Hosgeldin Ramazan Penguen Selcukerdem Serkanaltun Komik Seyler Komik Komik Metinler


Indila Run Run Running Music Songs


Gidiy Hemde Nasil Gidiy Guzel Soz Mizah Alintilari Bff Sozleri


Platonik Sozleri Http Sarki Sozleri Web Tr Platonik Sozleri Sarki Sozleri Sarkilar Gece


Kendi Colunde Kaybolanlarin Hikayesi Muzik Film Youtube


Allah Belani Emi Komik Seyler Komik Komik Metinler


Kirac Vakit Tamam Seni Terkediyorum Concert Video Music


Iste Ben Panosundaki Pin


Iste Ben Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Platonik Sözleri Hayko"