Mevlananin Sevgi Sozleri

Cömertlik ve yardım etme konusunda akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi. Şu dünyada yüzlerce ahmak etek dolusu altın verir de şeytandan dert satın alır.


Mevlana Ask Sozleri 5 Ask Ayrilik Sozleri Ask Sozleri

Mevlananın en güzel ve özlü sözleri için doğru yerdesiniz.

Mevlananin sevgi sozleri. Buluşunca coşmak sözün ulanıp gitmesi dostluk alametidir. Öyle bir yâr sev ki evladım. Mevlana aşk sözleri.

GEL ŞİİRİ Gel gel ne olursan ol yine gel İster kafir ister mecusi İster puta tapan ol yine gel Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel 23 Nisan 2020 1610. Bakma böyle yazılar yazdığıma ben aslında Oku. En Güzel Mevlana Sözleri.

Sevgi olmadan saygı saygı olmadan sadakat olmaz. Amacım bu alanda ilerlemek kısacası. Bir gönülde aşk ve sevgi ateşi yoksa o kişi karanlıklarda Allah nurundan habersizdir.

Bunun en doğru tedavi yolu ise sevgiyi aramak yaşamak uygulamaktır. İncinmemek incitmemekten daha zordur. 12 Ocak 2014 2216 Mevlananın İnsanlık Sevgi Hoşgörü İle İlgili Sözleri Sevgide güneş gibi ol dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol tevazuda toprak gibi ol.

Aşk bir uçurumdan düşmek gibi bir şey işte bu yüzden sevgiliye yar denir. Emrine amade seni okuyorum sevgili. Huy edinirsen bal olur.

Bu güzel sözler sayfasında yer alan Mevlana aşk sözlerini kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyadan paylaşın artık size kalmış. Mevlana Sevgi Sözleri Kısa. EN GÜZEL MEVLANA SÖZLERİ Ay doğmuyorsa yüzüne Güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Güneşte ne de Ay da ara.

İnsan her şeyi göremez sevdiğin şeyler seni kör ve sağır eder. Sen böyle güzelken bana söz düşmez. Toprak gibi sessiz olduğum an bil ki.

Karar verirseniz ve de bu yolda çalışırsanız her şeye ulaşırsınız. Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarar. Mevlâna Gönlüm gürültüsüz patırtısız harfsiz sessiz bir söz istiyor.

Ayrıca kendi yazdığım güzel sözler içinde kitap yapmak istemekteyim. Mevlana En Güzel Sözleri. Söz söyleyememek konuşmamak da.

Ekmeğim aşım helal olsun yiyene içene ama hakkım helal değil dost gibi görünüp kuyumu eşene. 22 Şubat 2021 Admin 0. Madem ki sen bensin ben de senim niceye şu senlik benlik Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.

Bu sözler tabii ki harika. Cennete girsen bile orada senden başka diken bulunmaz. Unutma her şeyin bir hesabı var.

Ey diken arayan kimse. şimşek gibi gökte gürlüyor feryadım. Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir.

3 katlı bina gibidir sadakat çökerse hepsi yıkılır. Mevlana Şiirleri ve Mevlana Aşk Şiirleri ve Mevlana Şiir Sözleri yer alır. Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni.

Mevlana Kötü dostla ünsiyet ise belâya bulaşmaktır. Kimsecikler onların gönüllerine bir zarar veremez zira zarar sedefe gelir içindeki inciye gelmez. Aşk her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez.

Resimli Mevlana Sözleri - Mevlananın En Güzel ve En Anlamlı Resimleri Sözleri. Ben edebiyatla ilgilenen araştırmaya ve okumaya meraklı biriyim. Toplumsal bunalımların kavga ve dövüş ortamının tek ve en güçlü doğuş sebebi sevgi eksikliğidir.

Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Hoşgörü ve barışın sembolü olan Mevlana Celaleddin Ruminin en güzel ve özlü sözlerini bir. Fakat şunu söylemek isterim ki liderlerin evliyaların böyle söz söylüyen kişilerin söyledikerinin çoğuda hayatlarında yaşamış olduklarıdır.


Hz Mevlana Sozleri Hz Mevlana Sozleri Spruche Zitate Schone Spruche Zitate Tiefsinnige Spruche


Hz Mevlana Ask Sozleri Ask Ask Sozleri Guzel Soz


Hz Mevlana Nin Sozleri Mevlana Instagram Photos And Videos Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar


Mevlana Ask Sozleri Guzel Soz Ozlu Sozler Ask


Ask Sozleri 2021 Sevgiliye Orijinal Ve Yeni Ask Sozleri Guzel Soz Ask Dert Sozleri


Tasavvuf Mevlana Guzel Soz Ask Ozlu Sozler


Mevlana Panosundaki Pin


Sevgi Balci Adli Kullanicinin Mevlana Celaleddin I Rumi Panosundaki Pin Guzel Soz Ozlu Sozler Ayrilik Sozleri


Gonul Ile Aski Koydum Kafese Hz Mevlana Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Sems I Tebrizi Sozleri Hz Sems Ogut Veren Mesajlari Resimli Alintilar Ilham Veren Alintilar Guzel Soz


Kalp Sozleri Resimli Guzel Sozler Dini Anlamli Sozler Ayrilik Ask Sevgi Sozleri Mesajlari Ayrilik Sozleri Guzel Soz Kalp Sozleri


Mevlana Sozleri Ozlu Sozler Motive Edici Alintilar Bilgelik Alintilari


Mevlana Sevgi Sozleri Ve Sevgiliye Ask Mesajlari Cok Guzel Sozler Guzel Soz Derin Alintilar Sevgi Sozleri


Mevlana Nin Ozlu Sozleri Mevlananin Ozlu Sozleri Woorden Citaten Teksten


Sayfamizda Mevlana Sozleri Mevlana Sozleri Kisa Mevlana Ask Sozleri Mevlana Sozleri 2016 Yer Almaktadir K Guzel Soz Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler


Yasatilan Sozler Mevlana Nin Esine Olan Aski Guzel Soz Ilham Verici Sozler Ozlu Sozler


Mevlana Nin Cok Degerli Resimli Sozleri Burada Cok Iyi Abi Meaningful Lyrics Inspiring Quotes About Life Turkish Quotes


Mevlana Dan Gul Ile Ilgili En Guzel Ask Sozleri Ve Ilham Veren Mesajlari Guzel Soz Ilham Ask Sozleri


Mevlana Sevgi Sozleri Ve Sevgiliye Ask Mesajlari Cok Guzel Sozler Guzel Soz Sevgi Sozleri Mesajlar


Posting Komentar untuk "Mevlananin Sevgi Sozleri"