Aşk Bumu Sevda Bu Sözleri

Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız. Geliyorum sana çırıl çıplak Benide al sen nerdeysen Nefes almak bana sensiz yasak Ölümü bile göze aldım.


En Cok Yorum Yapani Hikayemde Paylasacagim Ask Videolari Askkkirintilari Ask Sozleri Pratikbilg Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler

Dizimin kanadığı ilk günü.

Aşk bumu sevda bu sözleri. Geliyorum sana çırıl çıplak. Düşülen sevda yollarında yakılan bağrı yanık türkülerin buğusu yükselir gökyüzüne. Bahara söyle güneş toplasın sabaha kalmaz yanındayım Korkularımı anlatacağım ilk önce.

Bumu sevda dedikleri Paylaşırım yokluğunu. Ölümü bile göze aldım. Utanırım söyleyemem Yaşadığım yanlızlığı Kelimeler yetmiyor ki Bumu sevda dedikleri.

Bir muma ateş olmak mı Yoksa yanan ateşe dokunmak mı. Aşk Bu Mu Sevda Bu Hayat Bu Mu. Zeki Müren - Aşk Bu Mu Şarkı Sözleri.

İlham Behlül Pektaş Makâm. Kelimeler yetmiyor ki. Kara sevdadan ciğeri yanmış insanların ağzından dökülür aşk sözleri.

Şimdi sen kimbilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hala silmedim. Bu hasret bana belkide tuzak. Bumu sevda bu nasıl aşk.

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim bir türlü ölmedim. Aşk bu mu sevda bu mu hayât bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu Şimdi sen kimbilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin Adını içimden hâlâ silmedim Aşk bu mu sevda bu mu hayât bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu Beste. Bumu sevda dedikIeri Nakarat Bumu sevda bu nasıI aşk Bu hasret bana beIkide tuzak ÖIümü biIe göze aIdım GeIiyorum sana çırıI çıpIak Benide aI sen nerdeysen Nefes aImak bana sensiz yasak ÖIümü biIe göze aIdım GeIiyorum sana çırıI çıpIak.

Bumu sevda dedikleri Bumu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belkide tuzak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Benide al sen nerdeysen Nefes almak bana sensiz yasak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Utanırım söyleyemem Yaşadığım yanlızlığı Kelimeler yetmiyor ki Bumu sevda dedikleri. Utanırım söyIeyemem Yaşadığım yanIızIığı KeIimeIer yetmiyor ki Bumu sevda dedikIeri. Âmir Ateş Güfte.

Aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu. Geliyorum sana çırıl çıplak. Bu Nasıl Sevda.

Sevmeye yeltendiğim ve. Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Bazen kırgınlığımızı dile getirmek bazen aşkımızı anlatmak bazen de barış dalı uzatmak için şarkı sözlerine sarılırız.

Aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu. Geliyorum sana çırıl çıplak Utanırım söyleyemem Yaşadığım yanlızlığı Kelimeler yetmiyor ki. Aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu Kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu.

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmişbilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedimbir türlü ölmedim Aşk bu musevda bu muhayat bu mu Kalp acıdünya hüzüngöz yaş dolu Şimdi sen kimbilir nerelerdesin Gelir gecelerden koşarak sesin Bana en acı haber kiminlesin. Olmadığın her yer gurbetGelmediğin evim zindanYatağım taştan soğukDayanamaz buna insanTükenecek neyim kaldı Uykularım çoktan bittiYetmiyor aklım çözmeye Bumu. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube.

Bu mu sevda dedikleri Bu mu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belki de tuzak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırılçıplak Beni de al sen neredeysen Nefes almak bana sensiz yasak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırılçıplak Utanırım söyleyemem Yaşadığım yalnızlığı Kelimeler yetmiyor ki Bu mu sevda dedikleri. Bumu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belkide tuzak Ölümü bile göze aldım. Olmadığın her yer gurbet Gelmediğin evim zindan Yatağım taştan soğuk Dayanamaz buna insan Tükenecek neyim kaldı Uykularım çoktan bitti Yetmiyor aklım çözmeye Bumu sevda dedikleri Nakarat Bumu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belkide tuzak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Benide al sen nerdeysen.

Sonerarıca yüreğimeektimseni sonerarıcaşarkıları denizgözlüm bumusevda kadirinanır leventinanır neslihanacar 90larpop sarhoş gözbebeğim seviyorum. Bumu sevda dedikleri Bumu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belkide tuzak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Benide al sen nerdeysen Nefes almak bana sensiz yasak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Utanırım söyleyemem Yaşadığım yanlızlığı Kelimeler yetmiyor ki Bumu sevda dedikleri. Ölümü bile göze aldım.

Olmadığın her yer gurbetGelmediğin evim zindanYatağım taştan soğukDayanamaz buna insanTükenecek neyim kaldıUykularım çoktan bittiYetmiyor aklım çözmeyeBumu s. Bumu sevda dedikleri Nakarat Bumu sevda bu nasıl aşk Bu hasret bana belkide tuzak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak Benide al sen nerdeysen Nefes almak bana sensiz yasak Ölümü bile göze aldım Geliyorum sana çırıl çıplak. Benide al sen nerdeysen Nefes almak bana sensiz yasak.


En Cok Paylasilan Ask Sozleri Guzel Sozler Ask Sevgi Sozleri Ask Sozleri


Romantik En Guzel Ask Sozleri Resimli Ask Sozleri Dini Ask Sozleri Anlamli Guzel Ask Sozleri Kisa Ask Sozleri Re Guzel Soz Ask Sozleri Romantik Ask Sozleri


Aska Asik Hatunlara Gelsin Iliski Sozleri Ask Sozleri Ask


Sign In Ozlu Sozler Gercek Ask Sozleri Guzel Soz


Eski Sevgiliye Ask Sozleri Super Guzel Sozler Ask Sozleri Ask Guzel Soz


Ask Sozleri


Ve Ask Resimli Sozler Ask Ve Sevgi Ask Ask Sozleri Sevgi Sozleri


Sevgiliye Anlamli Ask Sozleri Dunyanin Son Uykusu Kadar Guzeldin Ask Coraba Benzer Cifttir Ve Birbirine Uymalidir Ruyalarinda A Ask Ask Sozleri Guzel Soz


Sevgiliyi Etkileyen Sozler Etkileyici Ask Sozleri Pek Guzel Sozler


192 Begenme 0 Yorum Instagram Da Yorgun Adam Yorgun Adaam Daha Fazlasi Icin Birmelankolikadam Sevgi Susmak Du Ozlu Sozler Romantik Ask Sozleri Ask


Ask Sozleri


Ask Sozleri Icin Www Siirler Biz Siirler Ask Sozleri Guzel Soz Ask Sozleri Ask


1 Tsm Karaoke Ben Seni Unutmak Icin Sevmedim Youtube Youtube


Resimli Ask Sozleri Resimli Ask Mesajlari Pek Guzel Sozler Guzel Soz Ilham Veren Sozler Ilham Verici Sozler


Ask Sozleri Alinti Sozler Ozlu Sozler Guzel Soz


Aska Kapilarimi Kapali Tutmusken Sen Geldin Actin Hos Geldin Sevdigim Ilham Veren Sozler Mizah Alintilari Guzel Soz


Karsiliksiz Ask Sozleri Karsiliksiz Ask Mesajlari Karsiliksiz Ask Laflari Platonik Ask Sozleri Neguzelsozler Com


1 157 Begenme 30 Yorum Instagram Da Turkiyem Sosyal Mesafeni Koru Kalpten Dokulenler2018 Gunaydin Arkada Ilham Veren Sozler Bff Sozleri Guzel Soz


Duam Sevdigimmmmmmm Omrummmmmmmmmmm Ask Ask Sozleri Guzel Soz


Posting Komentar untuk "Aşk Bumu Sevda Bu Sözleri"