Kürtçe Güzel Sözler Sevgi

Her dilde olduğu gibi Kürtçede de aşk ve sevgiliye sözler en çok merak edilenler arasında. Ne çetin bir savaş ya Rab.


Anlamli Sozler Kurtce Sozler Resimler Ozlu Sozler

Kürtçe sözler içeriğinde gelmiş geçmiş en güzel Kürtçe sözleri bulabilir Kürtçe sözleri çevrenizde bulunan arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Kürtçe güzel sözler sevgi. Farklılıkları önemsemeden karşılıklı hoşgörü ve saygı içeresinde yaşamak en mükemmelidir. Te bi malê. Le wusa ti limin çi diki - ne yapiyorsun bana böyle derda.

Ez ji te hez dikim. Adan Zye Kürtçe söylenmiş anlamlı cümler. Kürtçe oldukça eski ve Ortadoğu coğrafyasında konuşulan dillerden birisidir.

En Güzel Kürtçe Aşk Sözleri. Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin. Eşe Kadınlar Günü Sözleri.

En Güzel Kürtçe Sözler. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik. Sizlerin de paylaşmak istediğiniz Kürtçe sözler varsa yazabilirsiniz.

Qurbana te bim Kurban Olurum Sana. Cennet vatanın kutsal şehitleri ruhunuz şad olsun. Sözleri kürtçe whatsapp durumları kürtçe güzel paylaşımlarkürtçe güzel.

Kürdistan Milan Twitter Dövmeler. İşte sizlere Kürtçe Aşk Sözleri oluşan sözleri sunuyoruz. Sevgiliye güzel sözler anlamlı sözler ve etkileyici sözler gibi birçok söz türünü içerisinde barındıran Kürtçe sözler.

Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri. Evina te ez. Farklılıklarımız olması demek birbirimize karşı durmak değildir.

Herkes kendi dilinde sevdiği insanlara ve ya. Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler kadınlar günün kutlu olsun. Ne Cenazeler kaldırdık SENİ SEVİYORUMlu sözlerdenKürek kürek Toprak attık nice Yalana DolanaMekanı cennet mi olur bilemem ama ben hiç FATİHA okumadım.

Öğretmenlerimize En Güzel Yeni Sözler Sayfa içeriği. Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz. Tükendim ne cilete e hundurewe xweşiki elbisen değil elbisenin içindeki güzel çawe dilemin.

Umudu sevmek dünyanın en güzel sesinden şarkı dinlemektir. Kürtçe Ağır Sözler. Hüzünlü Sözler Ayrılık Sözleri Anlamlı sözler Güzel Sözler Aşk sözleri Kürtçe Sözler Anlamlı Sözler.

Çanakkale İle İlgili Sözler. Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir. Anasayfa anlamlı sözler kürtçe sözler ve türkçe anlamları.

İnsan kendini en bildiği en sevdiği şekilde ifade edebilmeli bazen. Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim. Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır.

Kürtçe Sevgi Sözleri ve Türkçe Anlamları. Agır berda kaye xwe da ber baye. Kürtçe Sevgi Sözleri Kayıtsız Üye kürtçe sevgi sözleri ve anlamlarını eklermisiniz Cevap.

Galaxy Wallpaper Filmler Film Afişleri. Eğer isterseniz sayfa içi arama yaparakta bulabilirsiz. Kürtçe Güzel Sözler ve Türkçe Anlamları.

Kürtçe anlamlı aşk sözleriKürtçe güzel özlü sözlerKürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar. Türkiyede Kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan Kurmancidir. Öğretmene Güzel Sözler Kısa Öğretmene Güzel Sözler Facebook Veliden Öğretmene Güzel Sözler Öğretmene Söylenecek Güzel Sözler Öğretmene Güzel Sözler Tumblr Öğretmene Güzel Sözler Uzun Öğrenciden Öğretmene Güzel Sözler Benim nur yüzlü iyi kalpli sevgi dolu öğretmenim.

Hayrana wan çaven temme Hayranım o gözlerine. Aynı zamanda içerikte yer alan güzel sözler ve özlü sözler kategorisinde de yer alan resimli Kürtçe sözleri de sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Bu nedenle Kürtçe sözler ile ilgili birbirnden farklı ve değişik olmak üzere sayfamızda derledik.

Kürtçe aşk ve sevgi sözlerini belirten kelimeleri ve cümleleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Kürtçe cümleler yerel olarak Kürt kökenli kardeşlerimizin birbirleriyle iletişim için kullandıkları bir dildir.

Kürt kardeşlerimizin işine yarayacak Kürtçe Aşk Cümleleri bulup yayınlamaya çalıştık. Kürtçe Türkçe Ağır Sözler. Güzel Sözler Anlamlı Sözler Sevgi Sözleri Aşk Sözleri Özlü sözler Şair Sözleri.

Kürtçe Sevgi Sözleri Deli Sevdam Kürtçe Sevgi Sözleri Birbirinden Güzel Ve özel Kürtçe Sözler Yayınlamak istiyorsanız Sizlerde Bize ulaşın Kendinize Ayit Kürtçe sözlerini Bizlerle yorum bölümünden paylaşın. Tu guli ez bülbüle temme temme Sen gülsün ben bülbülün. Güzel müziklerin paylaşıldığı whatsapp grubuma davtetlisiniz arkadaşlar linke tıklayarak gruba dahıl olabılırsınız.


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Mezrasinda Dogdu Yazarlar Edebiyat Ask


Kurdistan Ozlu Sozler Guzel Soz Kurdistan


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Guzel Sevgi Sozleri Kurtce Sozler Ilham Veren Alintilar Kitap Alintilari Kitap Listeleri


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurdish Quotes Ozlu Sozler Guzel Soz Alintilar


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Arjin Alayci Sozler Ilham Veren Sozler Komik


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Direnis Sozleri Kurtce Devrimci Sozleri 2021 Teksten


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Posting Komentar untuk "Kürtçe Güzel Sözler Sevgi"