Kürtçe Aşk şiirleri Sözleri

Kurtçe Aşk Sözleri yazımız da hazırlamaya çalıştık. Eklediğim şiirler netten derlenmiş alıntı şiirlerdir yazarı ve kaynakları bilinmediğinden.


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar

Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin.

Kürtçe aşk şiirleri sözleri. En büyük hediye sizsiniz diyen babalarımız da fedakârca çocuklarını düşünse de fotoğraflı resimli Kürtçe Babalar Günü mesajları ve şiirleri onların yüzlerini güldürüyor. Sizlerinde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz. Ez poşmanim Ben pişmanım.

Kürtçe aşk mesajları ve türkçe anlamlar Kürtçe Aşk Mesajları Kürtçe Aşk Cümleleri. Tû her tıştê mınî. Cilvelim nazlım zühre renklim Kalp hırsızım kalp hırsızım Güvercin heybetli bakışlım Kalp hırsızım kalp hırsızm Nazlım hoş sözlüm gerdan güzeli Terhin çiçeği boş yanında Yürek hırsızm yürek hırsızım.

Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye. TÜm gerÇek aŞklara ve yÜrekten sevenlere gelsİnbu Şİİrİ sevdİklerİnİze armaĞan edİn. Kürtce Türkce Aşk Sözleri.

Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Ülkemizde yaşayan Kürt vatandaşlarımız Kürtçe Babalar Günü sözleri ile babalarının yüzünü güldürüyor. Kısa Kürtçe Aşk Şiirleri ve Anlamları Türkçesi.

En Etkileyici Kürtçe Aşk Sözleri. Kürtçe Özel Anlamlı Aşk Sözleri 2021 şiirini okumak için tıklayın. KÜRTÇE AŞK SÖZLERİ.

Kürtçe Aşk ve Sevgi Mesajları ile sizlerde kürtçe hazır mesajlar gönderip Kürtçe whatshapp durumu resimli kürtçe aşk sözleri paylaşabilirsiniz. Kürt kökenli sevgili kardeşlerimiz için hazırladığımız Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri ile birlikteyiz. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

KÜrtÇe aŞk sÖzlerİ Whatsapp Facebook gibi sosyal ağlarda sevdikleriniz ile paylaşmanız için hazırlanmış kürtçe aşk Sözler. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

Yarim seni deliler gibi seviyorum ve ölüme kadar seveceğim. Kürtçe aşk mesajları whatsaap için Kürtçe kelime ve cümleler anlamları ile birlikte. Aşkın Kürtçede dilini sizler için derledik.

Heta taliye Sonsuza dek Be te nabe Sensiz olmaz. Aşağıda sıraladığım bir kaç kürtçe şiir bunun en güzel örneğidir aslında Kürtçe bilseydim bir kaç şiirede ben karalardım duygularmı ama malesef bilmiyorum. Hespeki çekim paye savurkim te dunyaye Rüzgardan bir at yapıp seni diyar diyar gezdireyim.

Kürtçede seni seviyorum ve aşk sözleri ile baraber anlamlarını da anlamanız için Türkçe karşılığını da yazdık. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa olmak üzere mutlu edebilirsiniz. EN GÜZEL KÜRTÇE AŞK SÖZLERİ.

Eşi veya sevgilisi kürtçe konuşan ve anlayan kişiler için Kürtçe Sözcük ve Aşk Cümleleri Anlamları ile birlikte verirken en çok beğenilen cümleleri sizler için seçtik. Biri size Ez Jı Hezdıkım derse bu söz Seni Seviyorum manasına gelir. Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni.

Kürtçe Aşk ve sevgi sözleri KÜRTÇE blogundan temin edilir KÜRTÇE GamTeli blogu olarak birçok Kürtçe dilinde çeviri sayfası yaptık siz sevgili takipçilerimiz için Sizlere düşen şey ise bundan herkes faydalansın diye bol bol paylaşmanız Kürtçe güzel sözler sevgi sözleri hep. Kardeşim Bülent Çelebi ye seslendirdiği bu güzel şiir için teşekkürlerallahaısmarladık faruknafizçamlıbel ayrılıksözleri hasretsözleri kırgınlıksözl. Yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım.

Hani derlerya aşkın dili dini ırkı yoktur diye. Melayê Cizirînin birçok tesirli şiir vardırBu şiir benim enimHîvron adlı müzik grubu beste yapmış aynı zamandaŞiirin bir kısmı şöyledir. Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz.

Şewq dide Işık Saçıyorsun. Kürtçe Aşk Sözleri Ozan Deniz Sarıtop 05 Mart 1982 yılında Diyarbakırın Kulp Pasur ilçesine bağlı Karabulak köyü Girindes mezrasında doğdu.


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Gotinen Pesiyan Kurtce Atasozu Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kurtce Sozler Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk şiirleri Sözleri"