Iyi Geceler Sevgilim Almancasi

Ween Ich liebe das weıs nur allah und ichich liebe dich. Gün bitiyor sen başlıyorsun.


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 18 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Gece Mesajlar

İyi geceler iyi uykular ve tatlı rüyalar sevgilim.

Iyi geceler sevgilim almancasi. Seni çok Almanca. İyi ki varsın bir tanem. Bir Türk meslektasim dahavar fakat onunda malesef Türkcesi pek iyi degil.

Gece karanlık sokaklarda sarhoş yürüyorum. Ich bin ein opfer von allem. İyi Geceler Mesajı çok küçük görülse de bazıları için çok anlam ifade eder.

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör sevgilim. Ücretsiz Türkçe-Almanca sözlükte iyi geceler ın karşılığı ve başka pek çok Almanca çeviri. Bir hüzün saklıdır ve bin umut.

İyi geçeler aşkım sevgilim herşeyim canım. İyi geceIer diIeme iyi geceIer oI bana yeter sevgiIim. Iyi geceler almancası iyi geceler almanca ne demek iyi geceler almanca çevirisi nedir.

Gün bitiyor sen başIıyorsun. Talha Kaba Metehan Ciğer. Bu sabah uyandığımda ilk önce seni düşündüm.

Gecenin karanlığında durmuş seni beklerken bir. Du bist mein größter schatz. Liebling ich liebe dich Gute Nacht mein Liebling.

Gute Nacht Schatz Çevirmek istediğiniz metni girin. İYİ GECELER SEVGİLİM AŞK SÖZLERİ. Have a good time my love my darling my everything my dear.

İyi geceler sevgilim bir gecemiz daha ayrı geçerek yakındaki birlik geçecek gecelerimizi hazırlıyor. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin sevgilim. Seni seviyorum bunu Allah ve ben biliyorum.

Heut morgen bin ich aufgewacht und habe gleich an Dich gedacht. Gecenin koyusuna sakladım adını sadece sırdaşım yıldızlara fısıldıyorum. Bir ay birde yıldızlar anlıyor derdimi biliyorum.

5000 karakter kaldı Kaynak Dil. Gute Nacht gute Nachtruhe und süße Träume Liebling. Şu geceler bir an önce geçse ve ben tekrar seni görebilsem diye o kadar çok bekliyorum ki.

Çevirmek istediğiniz metni girin. İyi uykuIar sevgiIim rüyanda buIuşmak üzere. Birlikte getirmis oldugum Türkce bir tanitimin Almancasi gerekiyorKonusma dili genelde Ingilizce fakat sirkettekiler Almancalarinin daha iyi oldugunu söylüyorlar.

Seni çok sevgilim aşkım iyi geceler iyi geceler tatlı rüyalar seviyorum. En güzeI geceIerin en güzeI rüyaIarını gör sevgiIim tatIı. Buğulu camlara sahildeki kumlara adını yazıyorum.

İyi geceler sevgilim ve iyi uykular yarın zor bir gün geçireceksin farkındayım. Senden ayrı kalmanın en kötü tarafı kesinlikle geceleri. İyi geceIer gözümün görmediği gönIümün hissettiği canım sevgiIim.

Bir gece daha olduğunda sen düşüyorsun aklıma hiç çıkmamak üzere. Her ne kadar birbirimizden uzakta olsakta senin her halini bilir ve anlarım ben. çevirisi makine çevirisi ile yapılmış bir türkçe-almanca çeviri olup doğruluğu ve kullanımından doğacak tüm sorumluluk kullanıcıya aittir.

Übersetzung für iyi geceler im kostenlosen Türkisch-Deutsch Wörterbuch und viele weitere Deutsch-Übersetzungen. Internette bu güzel sayfayi kesfettim ve bu yolla bana yardim edebileceginizi düsündümEger vaktiniz varsa cok sevinirim. Du bist das einzige für mich.

Seni çok seven aşkın Ben ay olsam sen benim gökyüzümsün ben güneş olsam sen gene benim gökyüzümsün ben sensiz olamam sende bensiz olamazsın iyi uykular köylü kızı. Rüyaların en güzeli bu gece seninle olsun. İyi geceler sevgili halam.

5000 karakter kaldı Kaynak Dil. A a aa. Siz de hazırladığımız romantik komik etkileyici laf sokucu uzun iyi geceler mesajları arasından seçtiklerinizi sevdiklerinize sevgilinize mesaj vermek istediğiniz kişilere.

İyi geceler dileme iyi geceler ol bana yeter sevgilim. Sen olmayınca geceler daha çok uzun sürüyor. Gül yüzlüm sana iyi geceler diliyorum.

İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum sevgilim. Fiziksel olarak yanında olmasam da zihnimde kalıcı olarak olmak yeter bana şimdilik daima seninle olduğumu unutma.

ım hers my everything. En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tanem tatlı uykular. Bir geceyi değil bütün geceleri sana armağan ediyorum.

Ich liebe dich so sehr mein schatz meine liebe gute nacht gute nacht süße träume. Sonunda gece geldi ve yatakta yatıp seni özlediğim ve sadece tatlı.


Sevgin Ali Adli Kullanicinin Destina Panosundaki Pin Iyi Geceler Gece Ilham Verici Sozler


Almanca Iyi Geceler Mesajlari Gute Nacht Worte Sozler Vadisi


Sevgiliye Iyi Geceler Sozleri Romantik Iyi Geceler Mesajlari Romantik Gece Romantik Sozler


Almanca Iyi Geceler Sevgilim


Iyi Geceler Sevgilim Iyi Geceler Gece Guzel Soz


1o 5ongv6se8 M


Iyi Geceler Almanca Anlami


Almanca Ask Sozleri Guzel Sozler Guzel Mesajlar Ince Sozler


Almanca Ceviri Almanca Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek Iyi Geceler Sevgilim Almancasi


Iyi Aksamlar Almanca


Iyi Geceler Ne Demek Almanca


Almanca Ask Sozleri Pek Guzel Sozler


1o 5ongv6se8 M


Almanca Ceviri Almanca Iyi Geceler Sevgili Ne Demek Iyi Geceler Sevgili Almancasi


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Iyi Geceler Gece Mesajlar


Almanca Ask Sozleri Ve Mesajlari Almanca Sevgiliye Guzel Sozler Neguzelsozler Com


Almanca Iyi Geceler Mesajlari Gute Nacht Worte Sozler Vadisi


Almanca Ask Mesajlari Guzel Sozler Guzel Mesajlar


Iyi Aksamlar Almanca


Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Sevgilim Almancasi"