Ezginin Günlüğü Aşk Güzel Sözleri

Baktım bir yemyeşil aydınlıkmışım aslen. Aşk bir kapı.


Ezginin Gunlugu Seni Dusunmek Guzel Sey Listen With Lyrics Deezer

Bir ağaç kabuğunda.

Ezginin günlüğü aşk güzel sözleri. Gitme gitme el olursun. Ezginin Günlüğü Aşk Güzel Şarkı Sözleri. Aşk hiç biter mi.

Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi. Aşk güzel ne kadar güzel yandı bütün ışıklar. İçimden sanki bir şeyler kopup gitti.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri. Ezginin Günlüğü Aşk Bitti Sözleri.

Kalsın bana kalsın hayat çiçek sen balsın Kalsın bana kalsın hayat güzel sen varsın. Ezginin Günlüğü Düşler Sokağı Sözleri. Aşk Bitti - AŞK BİTTİ Aşk bitti elimden sanki minik bir balık kayıp gitti Aşk bitti içimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi Hiçbir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi Aşk hiç biter mi aşk hiç biter mi Kalır.

Bu şarkının da sözleri Puşkine ait ama Puşkinin yazdığı değil alıntıladığı bir eser çeviri ise Ataol Behramoğlunun. Boşlukta kaybolup gider mi. Eksik bir şey mi var hayatımda Gözlerim neden sık sık dalıyor Eksik bir şey mi var hayatımda Gökyüzü bazen ciğerime doluyor Öyle bir şey ki bu kolay.

Sen yokken bu dünya nasıl dönüyor bilmem Aşk geldi kapımı çaldı aklımı başımdan aldı Yani şimdi dünyanın bütün derdi bana mı kaldı. Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. Ben kuşlardan da küçüktüm.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Ezginin Günlüğü Aşk Bir Rüya Sözleri. Bir bahar rüyasında uyandım şimdi.

Ezginin Günlüğü Aşk Güzel Sözleri Bir bahar rüyasında uyandım şimdi Dünya bildiğim dünya değil Baktım bir yemyeşil aydınlıkmışım aslen Bir bahçenin noksanıydım tamam oldum ben Aşk güzel ne kadar güzel yandı bütün ışıklar Hayat güzel ne kadar güzel gerçek oldu masallar. Ezginin Günlüğü Aşk Güzel Sözleri. Siz bilmezsiniz tabii Ezginin Günlüğünün Emin İgüslü yıllarını.

Aşk Güzel 162b Aşk İki Kişiliktir 283b Aşk Olsun 422b Aşk Yüzünden 217b. Eksik Bir Şey Lyrics. Bu şarkıyı en güzel söyleyenler asıl sahipleri ve.

Yağmurlar ve sen ayrıldık neden. Ezginin Günlüğü Şarkı Sözleri - Güncel ve popüler 168 şarkı sözüne ulaşabilirsiniz. Hayat güzel ne kadar güzel gerçek oldu masallar.

Bir bahçenin noksanıydım tamam oldum ben. Yağmur yağsa uykum kaçsa. Hiç bir şey olmamış gibi.

Aşk bir rüya. Sıcak bir şarap. Muhteşem duru ve dingin ötesi sesiyle yer almıştı grupta.

Bir kuş konsa badi parmağıma. Dünya bildiğim dünya değil. Bir gece vaktiydi.

Aşk hiç biter mi. Bir sokak duvarında. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni.

Aşk Bitti - Ezginin günlüğüAşk bittiElimden sanki minik bir balık kayıp gittiAşk bittiİçimden sanki bir şeyler kopup gittiAşk hiç biter miHiç bir şey. Bir bahar rüyasında uyandım şimdi Dünya biIdiğim dünya değiI Baktım bir yemyeşiI aydınIıkmışım asIen Bir bahçenin noksanıydım tamam oIdum ben Aşk güzeI. Elbet sen de güzel olacaksın küçügüm Aşk güzel ediyor herseyi Kaşların gözlerin ne güzel bakışın ne güzel Dert savurur sevda toplar çiçegini Bak bu ışık senin ışıgın Dallarına ay doğmus delice delice zeytin Bu bahar yine gelin olacak.

Ezginin Gunlugu - Delice Zeytin Şarkı Sözleri. Ağlardım bir başıma. EzgininGünlüğü40YıllıkŞarkılar albümü tüm dijital platformlardaApple Music.

Ayrıca Barış Akarsuya saygı duymakla beraber bu şarkıyı en güzel onun söylediğine inanmıyorum. Bence Barış Akarsu falan hikaye. Aşk tuttu elimden beni.

Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni. Harikasın hüsnü arkan iyi ki varsın şarkı sözleri mükemmel 04 Ekim 2013 Emrah ÇAYIR. Ezginin Gunlugu - Bana Kalsın Şarkı Sözleri.

Ezginin Günlüğü 1980 Sözleri.


Ezginin Gunlugu Delice Zeytin Mp3 Indir Delice Zeytin Muzik Indir Dinle


Ezginin Gunlugu Eksikbirsey Leylailemecnun Kitap Kenari Sarki Alintilari Yazar Sozleri


Ezginin Gunlugu Ask Guzel Sarki Sozleri Ask Guzel Sarki Sozu


Ezginin Gunlugu Dusler Sokagi Youtube


Harun Tekin On Twitter Can Yucel Ile Ezginin Gunlugu Nun Daha Az Bilinen Bulusmasi Ise Beni 1997 Yilinda Bir Gune Goturuyor Bir Hasret De Var Uzaktayim Boston Da Bir Odada Belki Bir Telefon Konusmasina


Ezginin Gunlugu Albumler Sarki Sozleri Ask Zamani


Aksam Vakti Sardi Yine Huzunler Gonlum Yangin Yeri Gel Kurtar Beni Senden Husnu Arkan Ezginin Gunlugu Sigara Alintilar Alinti Sozler Ozlu Sozler


Ezginin Gunlugu Kucugum Sarki Sozleri Cevirce


Ezginin Gunlugu Ezginingunlugu Twitter


Ezginin Gunlugu Sarki Sozu Alintilari Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Ezginin Gunlugu Nun 22 Muhtesem Sarkisindan Cikarabilecegimiz 22 Hayat Dersi Listelist Com


Ezginin Gunlugu Albumler Leyla Sarki Sozu


Ezginin Gunlugu Albumler Sarki Sozleri Istanbul Gibi


Nerede Simdi Kim Bilir Ah O Siyah Gozler Ne Yazin Ne Kisin Bana Bembeyaz Gulusun Yeter Ne Yazin Ne Kisin Bana Simsiyah Bakisin Yeter Kitap Siir Instagram


Icim Galata Kulesi Tas Tas Ustunde Ezginin Gunlugu Gemiler Gibi Sozler Anlamlisozler Guzelsozler Manalisozler Guzel Soz Ozlu Sozler Alinti Sozler


Ezginin Gunlugu Ask Yuzunden Official Audio Youtube


Cihan Murtezaoglu Marti Ezginin Gunlugu 40 Yillik Sarkilar Official Audio Youtube Sarkilar Sarki Sozleri Muzik


Ezginin Gunlugu Ask Bitti Sarki Sozu Youtube


Harun Tekin On Twitter Can Yucel Ile Ezginin Gunlugu Nun Daha Az Bilinen Bulusmasi Ise Beni 1997 Yilinda Bir Gune Goturuyor Bir Hasret De Var Uzaktayim Boston Da Bir Odada Belki Bir Telefon Konusmasina


Posting Komentar untuk "Ezginin Günlüğü Aşk Güzel Sözleri"