ömrüm Sözleri Aşk

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler ağzına dolar insanın sussan acıtır konuşsan kanatır. Bazen kırgınlığımızı dile getirmek bazen aşkımızı anlatmak bazen de barış dalı uzatmak için şarkı sözlerine sarılırız.


Huzurum Umudum Mutlulugum Arzuum Nefesim Omrum Sevdam Sevdigim Gulum Cicegim Papatyam Rabbimden Dilegim Yildonumu Sozleri Hayat Ilham Verici Sozler

Küçücük şu yüreğimde dünyalar kadar sen var.

ömrüm sözleri aşk. Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer benimle yine tanış yine seveyim. Verse Alper Çakır Bugün aşkına dur diyelim yada gel ellerimi tut burdan gidelim. Bahardan göçtü gitti ömrüm ömrüm.

Ömrüm Aşk Sana Benzer Antalya. Hep aklıma geliyorsun bak gördün mü senin de gidecek başka yerin yok. Alırım bir ömür.

Sevmek bir renkse gel gökkuşağım ol. Daha dün yanimda kollarimdaydin Boynuma sa. From the story AŞK SÖZLERİ by galaksidebiradam with 2974 reads.

Pek çok şarkı sözü yazarının ozan olarak anılmasının sebebi de bu sanırız. Söyle yağmur söyle Değmeden yüreğime Söyle gökyüzüne O nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Ay ay Yanıyor ömrüm Şarkı Sözleri. İsyanım bak sabrını taştı gözümde bir iki kendini açtı.

Sen mavi giyin aşkım ben gökyüzünü bile unuturum. Öptüm aşkım geceyi aydınlatan o güzel gözlerinden. Bir açarsın ki mutluyum.

Yanıma gel mevzu kalbimde. Sen bana huzur ver ben sana ömrümü. Hazaa yoldaş oldu cahil ömrüm vay.

Bak bezendi gülle bahçelerim. Bir kuştu uçtu gitti ömrüm ömrüm. Başka havalar getir bana içinde biraz bahar olsun biraz sen.

Çünkü sen en çok benim yanıma yakışıyorsun. Yağmurlu bir günde koşar sana gelirsem ıslak saçlarımı düzelt başımı omuzuna yasla ansızın dudaklarımı dudaklarıma değdir. Dünyanın en güzel hissi birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olduğunu bilmektir.

Ömrüm ömrün kadar olsun. Yüreğini yasla bana sevgili bir ömür birbirimize yük olalım. Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözlerini sevdiklerinle paylaşabilir yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz.

Ben seni ne ara bu kadar çok sevdim. Yanağında açan güle âşık oldu bu can. Sen olsam beni çok severdim.

Sen özlenecek en güzel şeysin. İnsan okyanusta ölmez de gider bir kaşık sevda da boğulur. CEMAL SÜREYA AŞK SÖZLERİ Bir çift göze aşık olursun sonra bütün gözlere kör Cemal Süreya Siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü Cemal Süreya.

Aranızdaki tek fark onlar milyonlarca sen ise bir tanesin. Sevdaya düştü gitti ömrüm ömrüm. Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm uğrunda ölmeye değer gülüm.

Bir umutla beklediğim en. Bir kaparsın her şey elimden gitmiş. Aşk senin gülüşünde saklı.

Seni hep seveceğim geçelim bunu. Böyle anlar aşk acısı. En güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin sen aşkım.

Nihat Odabaşı Ömrüm şarkı sözleri ile Beklenendi özlenendi Geldi ruhum tazelendi Bak bezendi gülle bahçelerim Çaresiz dertlerim çarelendi Ömrüm ömrün kadar olsun Sensiz geçen güne sitemkarım Eksik ne varsa koydun yerine Sana minettarım Dün gece başımı yastığa koydum Şükrettim varlığına İkimizi düşündüm uzunca bir süre Dualar ettim sağlığına Aşkı. Ver elini elime yalanda olsa bir. Ziynet Sali - Ömrüm Şarkı Sözleri.

Sensiz geçen güne sitemkarım. Masum bir çocuk gibi konuşursam anla ki sana muhtacım. Beni sana alsana çok yakışırız.

Benim için aşk yanaklarını sıkmaktı. Her şeyi düzelteceğim sen sadece sarıl. Onlar kadar etkileyici çekici ve güzelsin.

Eksik ne varsa koydun yerine. 11730 likes 634 talking about this. Belki kavga ederiz veya birbirimizi üzeriz ama ne olursa olsun hep yanımda kal bitanem.

Bazı şarkı sözleri öyle değerli ki en büyük şiirler kadar etki bırakıyor dinleyende. Dertliyim diyerek feryat eyleme benim gibi çekmeyince bellolmaz baykuşun misali kaldım yuvada bülbül gibi ötmeyince bellolmaz ömrüm ömrüm bellolmaz dostum dostum bellolmaz aman her şey sözde kalır o anda biter sadık dost olanı gel bana göster yanıyorum desen bir şahit ister duman gibi tütmeyince bellolmaz ömrüm ömrüm bellolmaz dostum dostum bellolmaz aman üç beş kadeh. Durup durup aklıma gelme.

SEVGİLİYE ROMANTİK SÖZLER. AŞk acisi sÖzlerİ Maalesef aşklar her zaman mutlulukla bitmiyor ya da her aşktan bir ilişki doğamıyor çünkü sevilen kişiden bir karşılık bulunamıyor.



Ayazma Adli Kullanicinin Mevlana مولانا Panosundaki Pin Guzel Soz Islamic Quotes Ozlu Sozler


Sign In Romantik Ask Sozleri Ask Resimli Alintilar


Oclskn71 Guzel Soz Yildonumu Sozleri Ilham Verici Sozler


Demet Ask Romantik Ask Sozleri Ask Sozleri


Sign In Ask Budur Ask Sozleri Romantik Sozler


Etkileyici Ask Sozleri Paylas Jpg 404 401 Guzel Soz Ask Sozleri Metin Mesajlari


Gunaydin Sevgilim Yildonumu Sozleri Hoslanma Sozleri Alintilar


Ayse Murabit Adli Kullanicinin Bana Ait Panosundaki Pin Ozlu Sozler Guzel Soz Platonik Ask Sozleri


Omrum Olur Musun Sevdigim Guzel Soz Ozlu Sozler Alintilar


Ecem Ruzg R Ask Ask Sozleri Guzel Soz


Omrum Olsun Sozler Anlamlisozler Guzelsozler Manalisozler Ozlusozler Alinti Alintilar Alintidir Alin Ilham Veren Alintilar Ayrilik Sozleri Alintilar


Sign In Tatli Ask Sozleri Hoslanma Sozleri Ask


Seni Seviyorum Omrum Guzel Soz Ask Ozlu Sozler


Bende Seni Herseyim Omrum Guzel Soz Ozlu Sozler Tumblr Sozleri


Pek Guzel Sozler Guzel Soz Hoslanma Sozleri Bff Sozleri


Seni Seviyorum Sozleri Seni Seviyorum Mesajlari Guzel Sozler Anlamli Sozler Ask Romantik Sozler Romantik Ask Sozleri


Omrum Romantik Ask Sozleri Guzel Soz Ilham Veren Alintilar


Omrum Guzel Soz Alintilar Ozlu Sozler


Posting Komentar untuk "ömrüm Sözleri Aşk"