Bu Zamanda Aşık Olmak Zor Gönül Sözleri

Bu zamanda Mecnun olmak zor gönül çöl bulursun ama Leyla bulamazsın C Bu zamanda aşık olmak zor gönül sen bu düşü yine hayra yor gönül Dm C Bb Aşk dediğin yürekteki kor gönül ateş bulursun da kül bulamazsın. Hani Aşk bize gurbetti.


Pinterest Cikolatadenizi Ahmet Safak Vay Delikanli Gonlum 2 Sarkilar Duygular Yorum

Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı.

Bu zamanda aşık olmak zor gönül sözleri. Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri. Ahmet Şafak - Vay Delikanlı Gönlüm şarkısını şarkı sözü ile birlikte dinle. Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmaz zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın.

Vay Delikanlı Gönlüm Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmaz zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekteki kor gönül Ateş bulursun da kül. Tüm Şarkı Sözleri. Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri.

Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın. Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın. Veysel Mutlu vay delikanlı gönlüm şarkı sözü ve videosu Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmaz zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay.

Veysel Mutlu Vay Delikanlı Gönlüm Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmaz zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm vay. 23 One Hit Wonders You Still Cant Get Out Of Your Head. Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm Vay Sen bu kurşunu yine mi yedin Hani Aşk bize gurbetti Yine mi sevdin.

Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül. Vay delikanlı gönlüm vay Sen bu kurşunu yine mi yedin Hani aşk bize gurbetti Yine mi sevdin. Ahmet Şafak Ahmet Şafak Demirci Vay Delikanlı Gönlüm şarkı sözleri.

Yalan dünya Yalan dünya. Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmak zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekteki kor gönül Ateş bulursun da kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm vay Sen. Sen bu düşü yine hayra yor gönül.

Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekteki kor gönül. Aşk dediğin yürekte ki kor gönül. Ahmet Şafak Şarkı Sözleri - Vay Delikanlı Gönlüm.

Bu zamanda aşık olmak zor gönül C Dm __ Sen bu düşü yine hayra yor gönül C Bb Aşk dediğin yürekteki kor gönül Gm Ateş bulursun da kül bulamazsın __ C Bb Am Vay delikanlı gönlüm vay Dm C Sen bu kurşunu yine mi yedin C Bb Hani aşk bize gurbetti Bb Am. Vay Delikanlı Gönlüm sözleri ve dinlemeniz için link. Bu zamanda Kerem olmak zor gönül Seni senden alan Aslı bulamazsın.

Vay delikanlı gönlüm Vay. Bu zamanda Tahir olmak zor gönül Aşkı cellat olan Zühre bulamazsın Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül. Ateş bulursun da kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm vay Sen bu kurşunu yine mi yedin.

Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm Vay Sen bu kurşunu yine mi yedin. Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri. Bu zamanda aşık olmak zor gönül.

Sen bu kurşunu yine mi yedin. Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama Şirin bulamazsın Bu zamanda Mecnun olmaz zor gönül Çöl bulursun ama Leyla bulamazsın Verse 2 Bu zamanda aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Bridge Vay delikanlı gönlüm vay Sen bu kurşunu yine mi yedin Hani aşk bize gurbetti. Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın.

Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı. Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düşü yine hayra yor gönül Aşk dediğin yürekte ki kor gönül Ateş bulursunda kül bulamazsın Vay delikanlı gönlüm Vay Sen bu kurşunu yine mi yedin. Yine mi sevdin.

Ateş bulursunda kül bulamazsın.


Ofkeli Bir Kadinin Iki Temel Davranisi Vardir Guzel Soz Bilgelik Alintilari Ilham Verici Sozler


Sozler Cinli Bilgeden Erkeklere 5 Ogut Ilham Verici Sozler Atasozleri Ilham Veren Sozler


Guzel Sozler Ozlu Sozler Alinti Sozler Yazar Sozleri Ask Sozleri Siir Alintilari Gibi Daha Begenecegini Ayrilik Sozleri Bff Sozleri Ilham Verici Alintilar


Kimsenin Degismedigini Zor Gununde Anlarsin Sen Yorma Kendini Insanlari Degistiricem Diye Yazik Olu Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Ozlu Sozler


Ivan Sergeyevic Turgenyev Ilham Verici Sozler Guzel Soz Ilham Veren Sozler


Resimli Bir Kutuphane Dusunun Sizin Icin Ozenle Secilmis Kitap Alintilari En Iyi Yazarlarin En Guzel Cu Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler


Kadin Ayrilirsa Resimli Sozler Guzel Sozler Resimli Sozler Good Night Quotes Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Birinin Seni Gercekten Sevip Sevmedigini Anlamak Istiyorsan Zor Duruma Dustugun Zamanlari Hatirla Cunku Seven Insan Zor Zamanlarda Gercekler Guzel Soz Kitap


Akin Ozaydin Guzel Soz Ozlu Sozler Ilham Veren Alintilar


Komik Ask Sozleri Resimli Komik Ilham Verici Alintilar Ilham Verici Sozler


Gorgusuzluk Ile Ilgili Resimli Sozler Webtoz Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Verici Sozler


Gitmek Icin Mi Geldin Bir Gun Koklerinden Kopartip Atacagi Bir Cicegi Neden Sular Ki Insan Kahraman Tazeogl Ilham Verici Alintilar Ozlu Sozler Guzel Soz


Insanlari Tanimak Istiyorsan Son Sahnelerini Iyi Izle Insanlar Son Anlarda Gercek Yuzlerini Gostermeye Bayilirlar Ozlu Sozler Gercekler Deyisler


Ogretmene Guzel Sozler Guzel Sozler Guzel Mesajlar Guzel Soz Sarkilar Sarki Sozleri


Bir Insanin Gercek Yuzunu Seninle Ilgili Tum Menfaati Bittiginde Gorursun Gercekler Ilham Verici Sozler Guzel Soz


O O Adli Kullanicinin Derin Sozler Panosundaki Pin Guzel Soz Dualar Siir


Gunun Tavsiyesi En Zor Gununde Yaninda Olanlara En Guzel Gunlerini Hediye Et Cunku Vefali Olmak Ozlu Sozler Guzel Soz Dusunceler


Sikinti Sozleri Sikinti Mesajlari Guzel Sozler Sikinti Sozleri Guzel Soz Stres


Gercek Dostlar Gokyuzundeki Yildizlar Gibidir Onlari Her Zaman Goremezsiniz Ama Zor Zamanlarinizda Sizin Icin Hep Var O Gercek Dostlar Gercekler Bff Sozleri


Posting Komentar untuk "Bu Zamanda Aşık Olmak Zor Gönül Sözleri"