Mevlanadan Sevgi Dolu Sözler

Hayatı yenecek kadar güçlü hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu umudunu yitirmeyecek kadar inançlı mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun can dostum. 30 Eylül 1207 tarihinde Belh şehrinde doğup 17 Aralık 1273 yılında Konyada vefat eden Mevlana Hazretlerinin sevgi ve hoşgörü ile ilgili sözlerinden bir yazı derledik.


Mevlana Aci Duygulara Sifa Olan Guzel Sozleri Duygular Bilgelik Alintilari Guzel Soz

Tek Devlet Tek Millet Tek Bayrak Tek Dil - TÜRK.

Mevlanadan sevgi dolu sözler. Mühim olan onu yara almadan yaşatabilmektir. Ey diken arayan kimse. Aşk sevgi dolu sözler.

3 katlı bina gibidir sadakat çökerse hepsi yıkılır. Kelebekleri intihara sürükleyen yıldızları da. Pages Liked by This Page.

Yüzyılda yaşayan ve dönemin en önemli şairleri arasında gösterilen Mevlana Celaleddin. Hırsla dolu aşağılık ve haram yiyici kişi o sayı günü domuz şeklinde zina edenler avret yerleri kokarak şarap içenler ağızları kokarak dirilirler. EN GÜZEL MEVLANA SÖZLERİ Ay doğmuyorsa yüzüne Güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Güneşte ne de Ay da ara.

Sevgiyle ilgili sözler Mevlana Yunus Emre gibi alimler tarafından da söylenmiş günümüzde de söylenmeye devam ediyor. English US Español Português. Dargın olduğun zaman da ölçülü ol ki bir gün arkadaş olursun.

Topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir. Bir gönülde aşk ve sevgi ateşi yoksa o kişi karanlıklarda Allah nurundan habersizdir. Mevlananın dostluk ile ilgili sözlerini daha önce okumuş veya duymuşsunuzdur.

Ateşlerin de yanıp kül olduğu bir ateş vardır. Sevgi ile muhabbet ile olalım yaşanmaz dünyayı yaşanır kılalım. Her sabah göklerden bir ses gelir gönlünden dünya sevgisini atabilirsen o sesi duyar hakikat yolunun izini bulur yol alır gidersin.

Bu güzel sözler sayfasında yer alan Mevlana aşk sözlerini kısa mesajla yollayın ya da sosyal medyadan paylaşın artık size kalmış. Arkadaş hem iyi görünen hem iyi olan insandır. Cennete girsen bile orada senden başka diken bulunmaz.

DUAya Davet Atatürk Platformu. Ayıpsız dost arayan dostsuz kalır. Iyi görünen ama iyi olmayan insan ise dost görünür ama dost değildir.

Arkadaşını severken ölçülü sev. Belki bir gün düşmanın olabilir. Toprak gibi sessiz olduğum an bil ki.

Sevip de yanmaktan korkanın masal anlatmaktır bütün işi. Ya canın acıya acıya adım atacaksın ya da canını acıta acıta söküp atacaksın. Share your videos with friends family and the world.

Karanlık karanlığı defedemez. şimşek gibi gökte gürlüyor feryadım. 781 likes 56 talking about this.

Sevginin olmadığı bir ortamda bir dünyada yaşamak hamallıktır. MEVLANANIN EN GÜZEL AŞK SÖZLERİ. Açık çay içerdi hep demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremezmiş öyle derdi.

Mevlananın Dostluk İle İlgili Sözleri. Sevdiğini mertçe seven kişi pervane gibi özler ateşi. Sevgi olmadan saygı saygı olmadan sadakat olmaz.

Aynı dili konuşmak akrabalık ve. İslam Dini Tv. İncinmemek incitmemekten daha zordur.

Unutma her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün. Canın çok ama çok acıyacak Yağmurların da ıslandığı bir yağmur vardır. Insanın kalbinde tomurcuklanan nadide bir çiçektir.

Mühim olan onu yara almadan yaşatabilmektir. İki yolda da tek bir gerçek olacak. 13 Eylül 2015 Yazarı.

Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir. Dostluk bir ömür süren bağları zayıflasa da hiç kopmayan ilişkilerdir. Öyle bir yâr sev ki evladım.

Pages Businesses Nonprofit Organization Hz. Elinde su tasıyla iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin seni. Mevlana Celaleddin Ruminin resimli sevgi ve insanlık için özlü sözler.

Sevgi İle İlgili Güzel Sözler Öğrendik ki her yarayı saran zaman değil sevgidir. Ey İnsan Kaf Dağı kadar yüksekte olsanda kefene sığacak kadar küçüksün.


Cihan Ercan Google Sevgi Sozleri Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Sevgi Sozleri Google Search Cool Words Meaningful Words Quotes


Cansin Sen Sicacik Sevgi Dolu Bir Yureksin Sen Her Harfi Google Da Ara Ilham Verici Sozler Guzel Soz Ilham Veren Sozler


Hz Mevlana Ask Sozleri Ask Sozleri Ask Guzel Soz


Hz Mevlana Sozleri Kisa Mevlana Ozlu Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Kisa Ask Sevgi Sozleri Guzel Soz Ozlu Sozler Ayrilik Sozleri


Takip Kitapgibiisozler Gunun Sozu Resimli Anlamli Sozler En Guzel Resimli Mevlana Sozleri Kisa Anlamli Ask Sozleri Kis Guzel Soz Hayat Dersleri Victor Hugo


Hz Mevlana Ask Sozleri Ask Ask Sozleri Guzel Soz


Mevlana Sevgi Sozleri Ve Sevgiliye Ask Mesajlari Cok Guzel Sozler Guzel Soz Sevgi Sozleri Mesajlar


Gonul Sevgiliyi Bulmussa Kuru Dal Bile Cicek Acar Hz Mevlana Bir Sozleri Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Bir Gemi Ariyorum Pusulasi Imandan Alip Beni Gotursun Huzun Dolu Limandan Resimli Anlamli Sozler En Guzel Resimli Mevlana Sozleri Ki Iman Sevgi Sozleri Gemi


Ilgi Enerjidir Biri Sana Sevgi Dolu Bir Sekilde Baktiginda Seni Besler Osho Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Ozlu Sozler


Mevlana Sozleri Guzel Sozler Resimli Sozler Ask Sozleri Cool Words Words Love Words


Mevlana Sozleri Guzel Sozler Resimli Sozler Ask Sozleri Quran Quotes Love Beautiful Words Islamic Love Quotes


Mevlana Ozlem Sozleri En Yeni Sozler En Guzel Mesajlar Cuma Cool Words Book Quotes Rumi


Mevlana Nin Esine Olan Aski Guzel Soz Ilham Verici Sozler Sifa Duasi


Mevlana Corekotuyagi Ask Sevgi Sozler Arzu S Arzu Corekotuyagi Mevlana Sevgi Sozler Guzel Soz Ask Ozlu Sozler


Mevlana Ask Sozleri 5 Ask Ask Sozleri Ozlu Sozler



Mevlana Corekotuyagi That 39 S It Spruche Zitate Spruche Nachdenkliche Spruche


Posting Komentar untuk "Mevlanadan Sevgi Dolu Sözler"