Kürtçe Sevgi Sözleri Resimli

5 Ekim 2019 1750. Be te nabe delalamın -Sensiz olmuyor değerlim.


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler

Ez ji te hez dikim Seni seviyorum.

Kürtçe sevgi sözleri resimli. Kral sözler kral sözler. Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk. Te dilemi şikand Kalbimi kırdın.

Te Hinki Hezmıkıribe Neçe Rıhemin Birazcık Sevdiysen Beni Gitme Ruhum. Bizim dilimiz Ermeniceye gelince acının dilidir. Em hevdu bernedin Biz ayrılmayalım.

Bulut beyazdýr eli Güzelliðine hayraným. Sizde eşinize sevgilinize kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Bıla cwange roke bım ne çeleka sed roji bım.

En Güzel Kürtçe Sözler. Umudu sevmek dünyanın en güzel sesinden şarkı dinlemektir. Tuyi Xweziya Wi Dili Sen Bu Kalbin İsteğisin.

Xude te damın Allah verdi seni bana. Kürtçe Aşk Sözleri. Zorlu 2020yi geri bıraktık ki aşıklar ve sevgililer için aşk sözleri ile bezeli güzel bir.

Için derlediğimiz kürtçe aşk sözleri resimli kürtçe sözler kürtçe güzel sözler kürtçe anlamlı sözler kürtçe sevgi sözleri fahrettin koca vaka sayısı ve ağır hasta sayısı artan illeri açıkladı. Beyaz bozdur eli gökyüzü gibidir gözü. Kürtçe aşk cümleleri yeni Kürtçe aşk cümleleri resimli Kürtçe aşk cümleleri facebook Kürtçe aşk cümleleri resimli Kürtçe aşk cümleleri anlamlı Kürtçe özgün sözlerini bulabilirsiniz.

Sizlerin de paylaşmak istediğiniz Kürtçe sözler varsa yazabilirsiniz. Söylemiyor ama beni seviyor. Wer Delalamın Em Nu Destpekin Gel Değerlim Yeniden Başlayalım.

Eşka dılo zore gönül aşkı zordur. Dev jimin bernet Beni bırakma. Bawer im Ji evîna te.

Ezde Hezdikim Seni Seviyorum Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin. İnsаn birkere birbirine geç kаlır sonrа kimse için аcele etmez. Peyamık Ji Mire Bişine Bana Mesaj Gönder.

Min beriya tekiriye Seni özledim. Kürtçe Hazır Aşk Mesajları. İşte aşkınızı haykırabileceğiniz Kürtçe sözler Kürtçe aşk sözleri Kürdçe sevda sözleri Kürtçe resimli sözler.

- Gebe olsun da ne zaman doğurursa doğursun. - Keşke ile eller saç örgüsü demetine yetişmez. Ez Be Te Be Halım Wer Delalamın Sensiz Halsizim Dön Sevdiğim.

Ez Be Bextim Bahtsızım. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım. Kendi dilinde aşağıdaki kürtçe cümelerden birini eşinize arkadaşınıza sevgilinze yada aile bireylerine söylenebilecek en güzel cümleyi söyleyin hem o mutlu olsun hemde siz Sizinde bildikleriniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim.

Kürtçe mesajlar en güzel kürtçe mesajlar kürtçe sözler. Gidiyorum diye sevinme güzelim. Dilemin Ji Te Birnake Kalbim Seni Unutmuyor.

Em barê vê evîne Ji hevre parvekin Ber bi rojên xweş Bi hevre bimeşin. Seviyor beni söylemiyor utanýyor. Sayfamız hakkında yorum ve görüş belirtebilirsiniz.

- Bir günün boğası olayım yüz günün ineği olmayayım. Resimli Sevgi Sözleri. Tahmate çi xweşe tadın ne kadar güzel.

Bı xweziya dest nagihe baqe keziya. Ne Cenazeler kaldırdık SENİ SEVİYORUMlu sözlerdenKürek kürek Toprak attık nice Yalana DolanaMekanı cennet mi. Kürtçe Türkçe Ağır Sözler.

Jin Jiyane Kadın Hayattır. Yakın çevreniz ve en önemlisi sevdiğiniz kürt kızaerkeğe gönderebileceğiniz en güzel kürtçe aşk sözlerini bu sayfa bulabilirsiniz. Tu fikremini tu hertiştemin i -Sen fikrimsin sen herşeyimsin.

İçeriğimiz kapak sözler 2020 en kapak laflar kapak mesajlar ve bu konularla ilgili başka yazılardan oluşmaktadır. İşte sizlere Kürtçe Aşk Sözleri oluşan sözleri sunuyoruz. Xude Te Jiminre Bihele Delalamın Allah Seni Bana Bağışlasın Değerlim.

Destê xwe bide min Bi bawerîyêkî mezin Ew reya evîne gelek dûr e. Ez bete nikarım Sensiz yapamam. Sevdiğiniz birini ona küçük süprizler yaparak mutlu edebilirsiz.

Türkçe müziktir şarap deresi gibi akar yumuşak tatlı. Tükendim ne cilete e hundurewe xweşiki elbisen değil elbisenin içindeki güzel çawe dilemin. Wer Min Beryatekir Zalım Gel Özledim Seni Zalim.

Aşkından ve varlığından yanıyorum elini büyük bir. Aşê dêhna bı xwe dıgere. Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin.

Bıla avıs be kengi dıze bıla bıze. Kürtçe Sevgi Cümleleri. Bıla dıle mı bı dıl be bıla türe kırase mü lı mı be.

Heyrana wan çavên temme -O gözlerine hayranım. Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da. Navete dileminda İsmin kalbimde.

Tu ve dinyayedi sebebamıni Sen bu dünyada sebebimsin. Çünkü ölümü tattık hep. Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni.

Kürtçe Sevgi Sözleri. Güzel ah güzel beni bir gün sev. Kürtçe Sevgi Aşk Sözleri.

Dilimizde nefretin acının yükü var. Min can û dil dan dil kiriye qêrîn canımı da kalbimi de verdim kalp feryad etti. Kýz ah kýz yerin burasý oldu.

Benim içindir þarkýsý gül açar dilinde. Pandemi döneminde sokağa çıkma yasaklarında aşıkların sevgililerin işi daha zor. Ez Jite Ternabımki Eşkamın Ben Sana Doyamamki Aşkım.

Bu sayfamızda Resimli Sevgi Sözleri Resimli Sevgi Mesajları yer almaktadır. Dilemin jitereye Kalbim senin. Ava Dilemin Gönül Suyum.

Ez Ji Çavete ternabım Ben Gözlerine Doyamıyorum. Te rıhemı jimin ıstand -Sen ruhumu aldın benden. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

Sayfamız yeni çağa uygun toplumca sevilen ve okunan orjinal yeni yazılmış güzel sözler ve mesajlar sayfasıdır. Dilgeş im Ji hebûna te. Tu sebeba sekinandınamini Sen durgunluğumun sebebisin.

Kürtçe aşk sözleri resimli Kalptensozler Kalptensozler. Kürtçe Aşk Cümleleri yazımız da.


Kurtce Sozler Guzel Soz Siir Kurdistan


Guzel Sevgi Sozleri Kurtce Sozler Ilham Veren Alintilar Kitap Alintilari Kitap Listeleri


Turkce Bilmeyen Annelerin Kurtce Konusamayan Cocuklari Manzara Fotografciligi Resimli Alintilar Okuma Alintilari


Kurtce Sozler Ilahm Veren Alintilar Ozlu Sozler Kitap Alintilari


En Guzel Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Guzel Soz Komik


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz


Kadir Gecesi Kurtce Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Can Bahadir Adli Kullanicinin Platonik Ask Sozleri Panosundaki Pin Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Bff Sozleri


Kurdish Quotes Ilham Veren Sozler Ilham Verici Sozler Alayci Sozler


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Amin Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Yilmaz Guney Resimli Kurtce Sozleri 2020 Edebiyat Din Guzel Soz


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask


Guzel Sozler Dini Anlamli Sozler Ayrilik Ask Sevgi Sozleri Mesajlari Resimli Acili Sozler Guzel Soz Sevgi Sozleri Ozlu Sozler


Arjin Bff Sozleri Resimli Alintilar Ilham Verici Alintilar


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Posting Komentar untuk "Kürtçe Sevgi Sözleri Resimli"