Kürtçe Güzel Aşk Kelimeleri

Sevgilinize en güzel hitap şekillerinden fikir aldıktan sonra bir de güzel bir aşk şiiri ile aşkınızı taçlandırmak için. Hezkirina hêviyê wekî ku ji dengê cîhanê yê herî xweş mirov strana guhdar bike.


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Kurtce Ask Sozleri Atasozleri Ask Sozleri Ask

Ez ji te hez dikim.

Kürtçe güzel aşk kelimeleri. Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Kürtçe aşk ve sevgiliye söylenebilecek sözleri sizin için derledik. Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa Bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kürtçe aşk sözleri kürtçe itifalar anlamlı kelimeler duygulu sözcükler sevgi sözleri vs.

Artık günümüzde insanlar birbirine seslenirken ismiyle değil sevdiği kısa aşk kelimeleri seslenmeyi tercih ediyor. Aşk Sözleri ve Aşk Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız Güzel Aşk Sözleri Etkileyici Aşk İle İlgili Sözler Sevgiliye Harika Aşk Sözlerini sevdiklerinle paylaşabilir yorum ve söz ekleme bölümlerinden sayfamıza katkına bulunabilirsiniz. Sizlerde sevgiliniz veya eşinize seslendiğiniz güzel aşk kelimelerini bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Doğrusu sevmenin dili ırkı olmaz. Sevgiliye hitaplar yazımızda güzel hitap şekilleri erkek sevgiliye hitap sevgiliye söylenecek güzel kelimeleri bulabilirsiniz. Sevgiliye hitap kelimeleri bizleri her zaman etkilemiş sözlerdir.

Kürtçe Sözlük Kürtçe aşk sözleri Kürtçe anlamlı sözler Kürtçe aşk kelimeleri Kürtçe güzel sözler Kürtçe sözler Kürtçe sevgi sözleri Kürtçe. Bunlarla sevgilinize tumblr facebook gibi ağlardan seslenebilirsiniz. En çok sevilen ve ilham veren Kürtçe aşk sözlerini siz de sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Bu sayfamızda tek kelimelik güzel aşk sözlerinden oluşan bir yazı hazırladık. Tu cehnemê nebini buhust bi te xwes nabe. Bu sayfada sevgiliye söylenecek en güzel anlamlı ve etkileyici aşk kelimelerini ve farklı hitapları bulacaksınız.

Te bi malê. İngilizce Sevgiliyi Telefona Kaydetme Biçimleri 2020. Qurbana te bim Kurban Olurum Sana.

Kürtçede seni seviyorum ve. Kürtçe Aşk Sözleri Kürtçe Güzel Sözler Kürtçe Sevgi Sözcükleri yer almaktadır. En güzel ASK Sözleri Kürtce ve Türkce Gula min -Gülüm benim.

Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir. Türkiyede Kürtçe ile kastedilen büyük oranda bu dil grubunun ülkede en çok konuşulan kolu olan Kurmancidir. Kürtçe aşk sözleri yeni Kürtçe aşk sözleri resimli Kürtçe aşk sözleri etkili Kürtçe aşk.

Kürtçe ile ilgili elimizden geldiği kadar bilgi vermeye devam edeceğizbir milleti millet yapan dilidir. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Bu nedenle Kürtçe sözler ile ilgili birbirnden farklı ve değişik olmak üzere sayfamızda derledik.

Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa Bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kür. 29 Temmuz 2020 1501. Kürtçe Aşk Sözleri.

Benzeri olan ve sizin aramak istediğiniz ilginizi çeken sözleri aşağıdaki linklerde paylaştık kürtçe sözlere bu linklerden. Cehennemi görmezsen cennet sana tatlı olmaz. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.

Kürtçe aşk ve sevgi sözlerini belirten kelimeleri ve cümleleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Bu dersimizde Kürtçede günlük en çok kullandığımız bazı. En güzel ve en ilginç sözler için sitemize hoş geldiniz burada sizlere kürtçe güzel kelimeleri en doğru hali ile paylaştık.

Kürtçe Aşk Sözleri yazımız da. Eğer bir gün aşk sizin de kapınızı çalarsa ve o kişi yabancı olursa diye ona aşkınızı bu güzel İngilizce cümlelerle gösterebilirsiniz. Onun için herkes kendi ana diline sahip çıkmalı öğrenmeli ve öğretmelidirKürtçe öğrenmek neye yarıyacak mantığıyla herşeyi maddi ve menfaat çerçevesinde düşünnmek son derece yanlıştır.

Umudu sevmek dünyanın en güzel sesinden şarkı dinlemektir. İşte İngilizcede kullanılan aşk sözleri anlamları ve okunuşları They say you only fall in love one but that cant be true. Kürtçe Sözler - En Güzel Anlamlı Resimli Kürtçe Sözler.


Anlamli Sozler Guzel Sozler Kurtce Sozler Guzel Soz Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Ask Sozleri Ozan Deniz Saritop 05 Mart 1982 Yilinda Diyarbakir In Kulp Pasur Ilcesine Bagli Karabulak Koyu Girindes Me Ask Sozleri Guzel Soz Yazarlar


Kurtce Sozler Ask Sozleri Cigerxwin Sozleri Bff Sozleri Alintilar Guzel Soz


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim 2021 Atasozleri Ilham Verici Sozler Instagram Alintilari


Guzel Sozler Anlamli Sozler Sevgi Sozleri Ask Sozleri Ozlu Sozler Sair Sozleri Ozlu Sozler Guzel Soz Ilham Verici Sozler


Kurtce Sozler Sarki Sozleri Ask Sozleri Anlamli Alintilar Sarki Sozleri Ilham Veren Alintilar


Kurtce Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Soz Siir


Kurdish Quotes Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Ozlu Sozler


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurdistan Ozlu Sozler Kurdistan Guzel Soz


Kurtce Sozler Anlamli Sozler Guzel Sozler Guzel Soz Bff Sozleri Romantik Ask Sozleri


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler Anlamli Sozler Tupac Sozleri Guzel Soz Ilham Verici Alintilar


Kurtce Sozler Umud Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Sozler Ilham Veren Alintilar


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Sozler Evina Kurdi Ayrilik Sozleri Ilham Verici Alintilar Ilham Veren Sozler


Arjin Alayci Sozler Ilham Veren Sozler Komik


Posting Komentar untuk "Kürtçe Güzel Aşk Kelimeleri"