Güzel Aşk Sözleri Iyi Geceler

Sabahların güneşi kalbini gecelerin yıldızları ise gözlerini anımsatır bana her şeyim iyi geceler. Daha güzel daha dinç daha uykusunu almış bir insanlık için.


Iyi Geceler Mesajlari Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tanem tatlı uykular.

Güzel aşk sözleri iyi geceler. Olmasın gecem gündüzüm sensiz geçmesin bir anım sensiz hayat sensiz olacaksa varsın olmasın yaşam kalsın bu beden nefessiz. Her gecenin sabahı olduğu gibi her kederin de bir bitimi vardır. En güzel rüyaların seninle olması meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle.

İyi geceler küçük cadım tatlı rüyalar seni çok seviyorum canım sevgilim rüyanda beni görmen dileğiyle. Bir gün yanında olma ümidiyle kutluyorum geceni. Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun en güzel geceler senin olsun.

Aşkıma iyi geceler olsun. Yine etrafa gülücük yayın. İyi geceler Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun.

Şu arabesk rap yapanlar sevdiklerine kavuşsalar da bizde huzura kavuşsak. Bir müzik çalıyor içimde adı aşk nağmeleri ile süslenmiş bir aşk var kalbimde adı seninle başlar sonunu sadece ölüm yazar Seni Seviyorum Birtanem İyi Geceler Gece bir başka giyer siyahını yıldızlar daha sönük olur yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan. Bu gecede karanlık gökyüzü.

Arım balım peteğim gülüm dalı çiçeğim güzel aşkım iyi geceler. Damağınızı ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran mutlu umutlu bereketli bir gece dilerim. En güzel uykular en tatlı rüyalar bizim olsun.

Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. Olsun senin ay yüzün doğar gecelerime iyi geceler dilerim güzel yüzlü sevgilime. Umutsuzluklar dünde kalsın iyi geceler.

Kalbimin derinliklerinden gelen en güzel duygularla uykuya dalıyorum. Yatsın Bu Dünya Cümleten İyi Geceler. Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum.

Uzadı gecelerim sabah olmuyor sensiz odama hiç güneş doğmuyor. Bana hayatımın her anında dünyaları yaşatan canım sevgilim. Ah iyi geceler yıldızlar.

Gecelerin en koyu anlarında yüreğimin yüreğine değdiğini hisset ve huzurla uyu iyi geceler sevgili. Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. Aşk güneşi bahtında gülerek doğsun en güzel geceler senin olsun.

Bu gece uyuyo numarası yap İyi. İyi geceler Aşk Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı rüyalar görmeni isterim tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm iyi geceler Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Kalbin kar gibi beyaz gönlün yıldızlar gibi parlak duyguların güneş gibi sıcak rüyaların ay yıldızı gibi olsun.

Bil ki her gün ve her gece ben senin hayalinle avunur seni görebilmek umudunu tutunurum. Gecenin bu saatinde seni sevmek için uyandım nutku çekmeyeceğim ama gecenin bu saatine kadar seni sevmek için uyumadığımı bil iyi geceler. Seni görebilmek seni yaşayabilmek olsun diye.

İyi geceler güzel sevgilim. İyi geceler canım cananım. Sevgiliye İyi Geceler Sözleri.

Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve sadakat kar beyaz tüylerinde umut gagasında iyi geceler öpücüğü yanağını uzat. O güzel yüzün küstürmüş ayı yıldızları. Ah iyi geceler Çiçekler.

Uyurken şeytan insanların yüzüne işermiş. Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır her yeni gün doğumunda bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. Güzelliklerle dolu huzurlu keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler.

En güzel sabahlar en tatlı uykular senin olsun sabah görüşmek üzere iyi geceler. Sesim de mutlu iyi geceler diyor Tumblr İyi Geceler Sözleri. En Güzel İyi Geceler Mesajları.

Sevgi yağmuru olsam yağsam odana ıslatsam seni tek tek düşen damlalarımla rüyalarında aşk seli olup akşam üstüne. Bir tanesi seni seven kalbim ve yüreğim sana iyi geceler. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana.

Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat kar beyaz tüylerinde kökün ve gagasında iyi geceler öpücüğü ona iyi bak. İyi geceler tatlı uykular.

Geceler duygu yüklü ve herkesin asıl benliğini ortaya koyma vakti iken ben tüm benliğim ve duygularımla aynı zamanda tüm içtenliğimle sunuyorum sana kalbimi. Sizler için gerçek duygularla yazılmış en güzel sevgiliye iyi geceler sözleri ve sevgiliye iyi geceler mesajları. Güneş öyle bir güne doğsun ki.

Yarın sayısal loto için aksakallı dedeyle randevum var iyi geceler. Gecenin en güzel karanlığına gözlerini yumduğunda aklına ben geleyim iyi geceler bir tanem. Sizlerde sevgilinize yolladığınız güzel mesajları bizlerle paylaşarak aşk dolu sayfamıza destek verebilirsiniz.

Belki de bir gecenin köründe arayıp hiç sesini çıkarmadan onun sesini dinlemektir aşk. Gece olması sorun değil de yatar yatmaz sabah oluyor ya ona sinir oluyorum. Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma.

İçeri girip pencereleri kapatıyorum Lambayı getiriyorlar ve iyi geceler diyorlar.


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 5 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Iyi Geceler Ask Sozleri


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 12 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Bff Sozleri Ilham Verici Sozler


Canim Anne Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Iyi Geceler Kalbimdesiniz Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Mesajlar Gece


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 15 Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Guzel Soz Mesajlar


Iyi Geceler Yazilari Iyi Geceler Ilham Verici Sozler Guzel Soz


Iyi Geceler Mesaji Guzel Sozler Anlamli Sozler Kisa Ask Sevgi Sozleri Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 14 Resimli Guzel Sozler Gece Iyi Geceler Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Uzun 18 Resimli Guzel Sozler Guzel Soz Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Romantik Iyi Geceler Gece Mesajlar


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Romantik Iyi Geceler Mesajlari Romantik Gece Romantik Sozler


Sevgiliye Iyi Geceler Mesaji Komik Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Mesajlar


Iyi Geceler Resimleri Iyi Geceler Resimli Sozler Iyi Aksamlar Mesaji Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Resimli Guzel Sozler Iyi Geceler Ilham Verici Sozler Guzel Soz


En Guzel Iyi Geceler Mesaji Sevgiliye Yeni Iyi Geceler Mesajlari Sms Ask Karsiliksiz Ask Ask Sozleri


Iyi Geceler Mesajlari Guzel Sozler Iyi Geceler Gece Guzel Soz


Hayirli Geceler Insan Ya Hayrandir Sana Ya Dusman Ya Hic Yokmussun Gibi Unutulursun Ya Bir Dakika Bile Cikm Ilham Verici Sozler Ilham Veren Sozler Bff Sozleri


Posting Komentar untuk "Güzel Aşk Sözleri Iyi Geceler"