Sevgiliye Hitap Isimleri Kürtçe

Tû her tıştê mınî. Kürtçe Ev Eşyaları ve Araç Gereçleri isimleri.


Gamze Ile Ilgili Sozler Gamzeli Sozler Guzel Soz Kitap Kenari Ozlu Sozler

Yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım.

Sevgiliye hitap isimleri kürtçe. Sevgili Kürtçe içindeki çevirilerine dikkat et. Çocuklar Arkadaşların Sevgilin Eşin ve Yabancılara Hitap Ederken Kullanabileceğin 25ten Fazla İngilizce Sevgi Sözcükleri. Bunlarla sevgilinize tumblr facebook gibi.

Sevgiliye hitaplar yazımızda güzel hitap şekilleri erkek sevgiliye hitap sevgiliye söylenecek güzel kelimeleri bulabilirsiniz. Kitap kurdu olarak tabir edilen kişiliğe sahip kitap okumayı hayatının bir parçası olarak gören sevgilinize ya da eşinize hediye edebileceğiniz en güzel 10 kitabı ele alacağız. Basit Kürtçe Aşk Cümleleri Sevgilinizi Mutlu Edin Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları Mart 2018 5 Şubat 2018 9 Ocak 2018 8 2017 26.

Sevgiliye hitaplar yazımızda anlamlı hitaplar erkek sevgiliye hitap sözleri farklı hitaplar sevgiliye söylenecek hitaplar ve sevgiliye değişik hitap kelimelerini derledik. Aradığın ateşli ya da erkeksi bir takma isimse bir sonraki listeye göz atmanı öneririm. Sevgiliye hitap şekilleri erkek ya da kadın için fark etmeden ilişkide aidiyet duygusu oluşturmaya ve partnerinin kendisini çok daha özel hissetmesini sağlayacaktır.

Kız Sevgiliye Lakaplar. Kız sevgiliye takılan lakaplar da öyle her ortamda dile getirilmemeli. Yazan arkadaş ilkokul terk sanırım.

KÜRTÇE Ata Sözleri Deyimler Özlü Sözler. İste bu özellikleri ile sevgiliye hitap isimleri şekil alacak. Yarim seni deliler gibi seviyorum ve ölüme kadar seveceğim.

Sevgiliye hitaplar yazımızda güzel hitap şekilleri erkek sevgiliye hitap sevgiliye söylenecek güzel kelimeleri bulabilirsiniz. İşte erkeğin için kullanabileceğin 72 romantik lakap. SevgiLiye takıLan isimLer - Komik hitab nasıl hitap edilir esini telefona nasıl kaydedilir sevgiliyi rehbere kaydetme isimleri sevgiliyi telefona kaydetme sevgili ne diye kaydedilir tumblr erkek sevgiliyi rehbere kaydetme rehbere sevgili isimleri koca nasıl kaydedilir sevgiliyi telefona kaydetme isimleri tumblr sevgiliyi telefona ne diye kaydedilir sevgiliyi telefona kaydetme isimleri.

Kürtçe Doğum Günü Kutlama Mesajları. Herkesin hayatında en önemli olan insanların başında sevgilileri gelmektedir. Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin.

Sevgiline bu isimlerle seslenebilir telefonuna kaydedebilir ya da göndereceğin bir hediyeye not yazarken kullanabilirsin. Ancak sevgiliye güzel lakaplar insanların hayatında özel bir yeri olması durumunda hitap sözcükleriyle numara kaydedilmektedir. Sevgiliye kitap sizin sadece bir kaç soruya cevap.

Bunlarla sevgilinize tumblr facebook gibi ağlardan seslenebilirsiniz. Ez ji te hez dikim. Eşi sevgiliyi telefon rehberine ismiyle değil de lakabıyla kayıt etmeniz sevgiliye lakap kıza tanıyacağınız küçük bir ayrıcalık niteliğindedir.

Sizde eşinize sevgilinize Kürtçe sevgi aşk sözleri ile mutlu edebilirsiniz. Içimin gülen yüzü yaşanılası iklimim civcivim. Eğer sevgiliye takılan lakaplar arıyorsan sevgilin için romantik bir takma isim arıyorsan bu liste işine yarayabilir.

En İlginç Erkek Sevgiliye Hitap Şekilleri Sevgimizi göstermenin onlarca farklı yolu var. SEVGİLİYE VEYA EŞE KARŞI EN GÜZEL HİTAPLAR. Sevgiliye hitap nasıl edilir diye düşünürken bir anda aslında cevabın ilişkinizin içinde saklı olduğunu keşfedeceksiniz.

Bunlar daha çok taraflar baş başa kaldıklarında kullanılmalıdır. Hediye almak değer verdiğimiz kişinin en sevdiği aktiviteleri yapmak veya seni seviyorum demek bu yöntemlerden sadece bazıları. Sevgilinize aşkım kelimesinin yerini tutabilecek en güzel aşkım gibi kelimeler bu yazımızda.

Hayat arkadaşınız geleceğiniz dert ortağınız gülüşlerinizin sebebi yüzünüzdeki tebessüme dönüşecek sevdiğiniz insan. Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. Kürtçe Sevgiliye Hitap Sevgiliye Hitaplar Erkek Sevgiliye Hitap Güzel Hitap.

Bu durumda sevgiliyi kaydetme isimleri sıkça araştırılmaktadır. Te bi malê. Aşk Sevgi Sözcüklerinin Kürtçe Karşılıkları Aşağıda bazı cümlelerin Kürtçe sesli okunuşlarını da verdikİlerleyen zamanlarda diğer cümlelerin de okunuşları eklenecektir.

Sen benim her şeyimsin. Kız veya erkek sevgiliye söylenebilecek kelimeleri aşağıda derledik sizde aşağıdaki kelimelerle. İlişkiyi bitirmek için süper hitaplar yazmış.

İste bu özellikleri ile sevgiliye hitap isimleri şekil alacak. Sevgili ile ilgili cümledeki kullanımına bak söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Qurbana te bim Kurban Olurum Sana.


Sevgilinin Kalbine Hitap Eden Ask Sozler Guzel Sozler Positive Words Words Photo Quotes


Rusca Turkce Sevgiliye Hitaplar Ask Yildonumu Sozleri Ask Sozleri


Azerice Sevgiliye Hitap Ayrica Cep Telefonunuza Sevgilinizin Ismini De Bu Sekilde Kaydedebilirsiniz


Tek Kelimelik Sozler Ask Sozleri Ask Romantik Ask Sozleri


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Sevgiliye Ask Kelimeleri Guzel Sozler Guzel Mesajlar Ask Guzel Soz Sevgililer


Sevgiliye En Guzel Slayt Youtube


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Sevgiliye Hitaplar Sevgiliye Hitaplar Yazimizda Anlamli Hitaplar Erkek Sevgiliye Hitap Sozleri Farkli Hitaplar Sev Ask Ask Sozleri Romantik Ask Sozleri


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Enguzelsozler Com Tr


Ekin Kaya Adli Kullanicinin Panosundaki Pin Alinti Sozler Edebiyat Guzel Soz


Azerice Sevgiliye Hitap Ayrica Cep Telefonunuza Sevgilinizin Ismini De Bu Sekilde Kaydedebilirsiniz


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari


Sevgilimize En Cok Nasil Hitap Ediyoruz


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Neguzelsozler Com


Sevgilinin Kalbine Hitap Eden Ask Sozler Guzel Sozler


Sevgiliye Muhtesem En Guzel Slayt Youtube


Sevgilimi Rehbere Ne Diye Kaydedebilirim Rehber Mutlu Dusunceler Geziler


Kurtce Sevgiliye Ask Sozleri Kurtce Sevgiliye Ozlu Sozler Sozler Vadisi


Posting Komentar untuk "Sevgiliye Hitap Isimleri Kürtçe"