Kürtçe Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek

KÜRTÇE KELİMELER xefibûn gizlenmek göz önünden yitip gitmek azmûn bûn imtihan olmak denenmek Birano kardeşler sipî ak beyaz jan dan ağrımak acımak sızlamak sancımak. Türkçe İyi Geceler kelimesinin Kürtçe çevirisi nedir.


Pikachu Adli Kullanicinin Keca Kurdan Panosundaki Pin Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar

Şev baş mamê min apê min İyi geceler anne.

Kürtçe iyi geceler sevgilim ne demek. Türkçe İyi Geceler kelimesinin Kürtçe çevirisi nedir. Şev baş pismam kurap İyi geceler amcam. Kürtçe Şevbaş evinamın cümlesi İyi akşamlar aşkım demektir.

Gecenin bu en sessiz ve ıssız saatinde yalnız olmadığını bil sevgili. Şev baş evina mın Türkçesi İyi geceler aşkım anlamına gelir Kürtçede. Kürtçe sevgilinize eşinize manitanıza dostunuza güzel sözler söyleyebilirsiniz.

Evîna min kadın için Evînê min erkek için anlamına gelmektedir. - Sen kalbimin özlemisin sevgilim. Barajla birlikte bir cok asilmaz kavrami astik sevgili dostlar.

Artik eskisinden daha yakiniz. Rüyaları hesaba katmadan İyi geceler. Canım sevgilim sana iyi uykular bana iyi uykusuzluklar.

Türkçe İyi Geceler kelimesinin Kürtçe çevirisi nedir. Şev baş hevalê mın Türkçesi İyi geceler arkadaşım Erkek için söylenir anlamına gelir Her deri te dibinim ruete naça jiber çavemin Evar baş Her yerde seni görüyorum yüzün gitmiyor gözlerimden İyi. İyi geceler Türkçeden Kürtçeye çeviride.

Kürtçe sevgiliye söylenecek en değerli sözlerdir. Önemli olan insanın milleti değil insanlığıdır. Önemli olan insanın milleti değil insanlığıdır.

Sevgiliye iyi geceler mesajı kısa olanlar ise çok kısa sözcükler ile en samimi duyguları dile getiriyorlar. Cate Bavete Te Nedemin Eze Te Bırevinim Annen Baban Seni Bana Vermezse Kaçırırım. Türkçede aşkım sevgilim kelimeleri Kürtçede evinamın eşkamın evindaramın demektir.

Sevbas ji te hizdikim şemame falan hep ogrenin bunlari. Googleın ücretsiz hizmetiyle kelimeleri deyimleri ve web sayfalarını İngilizce ile 100den fazla dil arasında anında çevirin. Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek.

İyi Geceler Kürtçe nasıl denir. Kürtçe İyi Geceler ne demek. Avine min xozi tu xewnet xosh dibini.

Türkçenin kullandığı alfabeye göre delal yar berdil serdilk xweşewîst ifadesinin telaffuzu delal yar berdıl serdılk khweşewist şeklindedir. Şev baş dayî dayê İyi geceler annem. İyi geceler dünya iyi geceler.

Kürtçe iyi geceler sevgilim ne demek haberleri - kürtçe iyi geceler sevgilim ne demek Son dakika gelişmeler. Şev baş dayîka dayêka min. Kürtçe iyi geceler sevgilim nasıl denir.

Kürtçe İyi Geceler ne demek. KÜRTÇE-TÜRKÇE SÖZLÜK FERHENG. Delal yar berdil serdilk xweşewîst.

Türkçenin kullandığı alfabeye göre Şev baş ifadesinin telaffuzu Şev baş şeklindedir. Kürtçe şiir Kürtçe İyi Geceler ve Kürtçe sevgiliye iyi geceler mesajları. Sevgili Türkçeden Kürtçeye çeviride.

Tû hesreta dılemıni evina mın. Kürtçe şiir Kürtçe İyi Geceler ve Kürtçe sevgiliye iyi geceler. Türkçe Günaydın kelimesinin Kürtçe çevirisi nedir.

Kurtce iyi geceler. Dur bir dakika önce bana bir öpücük sonra seni seviyorum tamam şimdi uyuyabilirsin. Güzelliklerle dolu huzurlu keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler.

İyi Geceler Kürtçe nasıl denir. Kürtçe İyi Geceler ne demek. Kürtçe Ez jı te pır hesdıkım Eşkamın cümlesi Seni çok seviyorum aşkım demektir.

Kürtçe iyi geceler aşkım ne demek haberleri - kürtçe iyi geceler aşkım ne demek Son dakika gelişmeler kürtçe iyi geceler aşkım ne demek Kürtçe Aşkım Sevgilim Ne Demek. Ama kürtçe zaten farsça ağırlıklı olduğu için kürtçe bir kelime bütünü olarak nitelendiriliyor. İyi Geceler Kürtçe nasıl denir.

Türkçenin kullandığı alfabeye göre Evîna min kadın için Evînê min erkek için ifadesinin telaffuzu Evina mın kadın ıçın Evinê mın erkek ıçın şeklindedir. Şev baş hevala mın Türkçesi İyi geceler arkadaşım Kız için söylenir anlamına gelir Kürtçede. Zannımca kürtçe değil farsçadır.

Kürtçe İyi Geceler. Sevgilim Türkçeden Kürtçeye çeviride. Kürtçe iyi geceler aşkım tatlı rüyalar nasıl denir.

Aşık olmak her zaman uykusuz kalmak anlamına gelir çünkü aşk uykuda göreceğin rüyaları uyanıkken görebilmeyi sağlıyor.


Kurtce Iyi Geceler Ne Demek Kurtce Iyi Geceler Mesajlari Ve Turkce Anlamlari


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Enguzelsozler Com Tr


Sonra Birbirimize Iyi Geceler Demeden Uyumaya Basladik En Acisi Da Buydu Alintilar Guzel Soz Siir


Hayat Felsefesi Emre Tuncer On Twitter Cool Words Neon Words Mood Quotes


Sevgiliye Iyi Geceler Mesajlari Sevgiliye Tatli Ruyalar Sozleri Sozler Vadisi


Kurtce Iyi Geceler Ne Demek Kurtce Iyi Geceler Mesajlari Ve Turkce Anlamlari


Iyiki Varsin Be Adam Niye Geckaldinki Bukadar Sensiz Meger Nefes Almiyor Yasamiyormusum Ben Hosgeldin Hayatimin Guzel Soz Yildonumu Sozleri Alinti Sozler


Kurtce Iyi Geceler Askim Ne Demek Haberleri Son Dakika Kurtce Iyi Geceler Askim Ne Demek Gelismeleri Mardinlife


Kurtce Sozler Siirler Panosundaki Pin


Kurtce Iyi Geceler


Seni Seviyorum Demek Degil Ki Marifet Onemli Olan O Kelimenin Tum Sorumluluklarini Alabilmek Seni Seviyorum Guzel Soz Insan


Moonlight Adli Kullanicinin Ozlu Soz Saying Panosundaki Pin Ilham Verici Sozler Ilham Verici Alintilar Bff Sozleri


Iyi Geceler Sozleri En Guzel Iyi Geceler Mesajlari


Insani Derinden Etkileyen Bir Parca Lori Lori Lorikamin Lori Lorikamin Deri Instagram Para


Geldigin Yeri Unutursan Gidecegin Yolda Kaybolursun Yilmaz Guney Edebiyat Guzel Soz Ozlu Sozler


1 447 Begenme 52 Yorum Instagram Da Kurtce Sarkilar Stranenn Kurdi Herkesin Hayatta Bir Kez Bir Mucize Yasamak Hakki Olduguna Sarkilar Instagram Hayat


Iyi Geceler Mesajlari Iyi Geceler Sozleri Neguzelsozler Com


Aqwdduei1kx7jm


Jehrmar Didem Zara Hasan Zirek Zara Gyan زارا گیان حەسە زیرەک Muzik Esprileri Muzik Videolari Muzik Alintilari


Posting Komentar untuk "Kürtçe Iyi Geceler Sevgilim Ne Demek"