Platonik Vecihi Sözleri

Sen varken senden habersiz seviyorum seni ya sen yokken nasıl seveceğim seni platonik aşkım benim. Platonik Aşk Sözleri 1.


Sozler Platonik Ask Sozleri Pozitif Sozler Ilham Veren Sozler

Retrobüs Platonik Vecihi Şarkı Sözleri.

Platonik vecihi sözleri. Sen bana gelmesen de ben sana aşık olurum. Sen Varken Senden Habersiz Seviyorum Seni Ya Sen Yokken Nasıl Seveceğim Seni Platonik Aşkım Benim. Bir bak yeter Beni sev diye değil Yüzünü görmek için ne olur Bu nasıl bir kader Çok fena kompleks yaptım İnanmazdım hangi kadın buna değer Bir de üstüne hoşuna giderse seversen beni eğer Ben bu huzuru zirvede bırakıp derhal ölebilirim Mirkelam olabilirim ya da bu gazla.

Provided to YouTube by Believe SASPlatonik Vecihi Retrobüs Fırat Şahverdi Fırat Şahverdi Fırat Şahverdi Murat YerdenPlatonik Vecihi Avrupa Müzik Y. Camdan karın yağışını izlemek gibi. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Retrobüs - Platonik Vecihi Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret küfür argo içeren yorum kabul etmeyecektir.

Retrobüs - Platonik Vecihi Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Bir bak yeter Beni sev diye değil Yüzünü görmek için ne olur Bu nasıl bir kader Çok fena kompleks yaptım İnanmazdım hangi kadın buna değer Bir de üstüne hoşuna giderse seversen beni eğer Ben bu huzuru gururu zirvede bırakıp derhal ölebilirim Mirkelam olabilirim ya da bu gazla Fizana koşabilirim Vecihi olabilirim ya da bu. Ruhunun ruhuma dokunmuşluğu var.

Bir bak yeter Beni sev diye değil Yüzünü görmek için ne olur Bu nasıl bir kader Çok fena kompleks yaptım İnanmazdım hangi kadın buna. Bir bak yeter Beni sev diye değil Yüzünü görmek için ne olur Bu nasıl bir kader. Ayrıca En Güzel Resimli Platonik Aşk Sözleri de sosyal medya hesaplarınız dan paylaşabilir veya Platonik Aşk Whatsapp durum sözleri olarak da.

Alternatif şarkı sözleri Ben böyle çok severken düşünmedim ki hislerini Ben bu huzuru zirvede bırakıp derhal ölebilirim Dudağına zehir de sür ses etmem ölümüne öpebilirim İnanmazdım hangi kadın buna değer Mirkelam olabilirim ya da bu gazla fizana koşabilirim Platonik Vecihi Sözleri Retrobüs - Platonik Vecihi Sözleri Retrobüs şarkı sözleri şarkı sözleri. 13Oca2020 - Pinterestte Sudenisa adlı kullanıcının platonik panosunu inceleyin. Bir bak yeter Beni sev diye değil Yüzünü görmek için ne olur Bu nasıl bir kader Çok fena kompleks yaptım İnanmazdım hangi kadın buna değer.

Platonikken aşk çok güzel Onunla beraber olma hayalleri Yan yana olma hissi. Keşke hayatta keşke demeseydik keşke seni bu kalbim sevmeseydi keşke senin de kalbin başkasında olmasaydı Platonik aşkım. Retrobüs Şarkı Sözleri - Platonik Vecihi.

Kanala Abone Olmak için. Retrobüs Platonik Vecihi Şarkı Sözleri. Şimdi senden sonra bana kalan sadece kocaman bir boşluk.

Ayrılık sözleri ilham verici sözler güzel söz hakkında daha fazla fikir görün. Retrobüs - Platonik Vecihi Sözleri Archives - Netd Şarkı Sözleri. Retrobüsün Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Platonik Vecihi isimli şarkısı Avrupa Müzik kanalında.

Platonik Aşk Sözleri Kısa Platonik Aşk Mesajları Platonik Aşk Şiirleri Yeni Platonik Aşk Sözleri Platonik Aşk Sözleri Facebook Platonik Aşk Sözleri Twitter En güzel sözlerin ve en güzel mesajların yer aldığı bu güzel sözler sitesinde en güzel platonik aşk sözlerini bu sayfada sizlere hazır ettik. Senin güldüğün benim defalarca öldüğüm bir resmin var. Retrobüs Platonik Vecihi.

Biri var Koşmak istiyorum ama adım atamıyorum. Platonik aşk sözleri yazımızda karşılıksız aşk sözleri kısa platonik sözler 2021 ve anlamlı karşılıksız aşk mesajları paylaştık. Seni habersizce Sevdim Habersizce gitmesini de bilirim platonik sevgilim.

Sürekli aşk oluyorum Hep aynı kişiye. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. En beğendiğiniz platonik aşk sözlerini sayfamızda bulabileceğiniz gibi eklemek istediğiniz sözleri de sayfamıza yorum olarak yazabilirsiniz.

Sana merhaba diyemeyecek kadar uzak olduk birbirimize eskiden sesini duyardım seni hissederdim. Fm Bir bak yeter C Beni sev diye değil D Bm C Yüzünü görmek için ne olur Fm Bu nasıl bir kader C Çok fena kompleks yaptım D Bm C İnanmazdım hangi kadın buna değer Bm Fm Bir de üstüne hoşuna giderse seversen beni eğer C Fm Ben bu huzuru zirvede bırakıp derhal ölebilirim Bm Fm Mirkelam olabilirim ya. Koyuver kovulmuş yüreğimdeki kıskanç sözleri seni sevdiğimi unut unut unutturduğum acıları.

Lyrics to Platonik Vecihi by Retrobüs. Platonik Aşk ile ilgili en güzel sözleri sayfamızda sizler için derledik. Retrobüs - Platonik Vecihi Şarkısının akor - nota - sözleri.

Retrobüs Platonik Vecihi Şarkı Sözü. Read about Platonik Vecihi from Retrobüss Platonik Vecihi - Single and see the artwork lyrics and similar artists. Gizli hayranın oldu bu kalp sana durmuyor inan bana seviyorum seni ne olur beni anla platonik aşk bitsin hadi gel bana.

Vecihi olabilirim ya da bu gazla sevinçten uçabilirim Dudağına zehir de sür ses etmem ölümüne öpebilirim Ben böyle çok severken düşünmedim ki hislerini. Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların.


Sarki Sozleri Alintilar Ask Sozleri Duygusal Sozler Ask Acisi Platonik Ask Sozleri Platonik Asik Metin Mesajlari Ilham Verici Alintilar Okuma Alintilari


Sozler Kitap Dizileri Sarkilar Tumblr Sozleri


Platonik Ask Sozleri Webtoz Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler Bff Sozleri


Sozler Ilham Verici Sozler Platonik Ask Sozleri Ilham Verici Alintilar


Sozler Ilham Verici Sozler Alintilar Ilham Veren Sozler


Sozler Platonik Ask Sozleri Alintilar Mizah Alintilari


Platonik Ask Sozleri Karsiliksiz Ask Sozleri Esozlerim 2021 Platonik Ask Sozleri Ask Ask Sozleri


Platonik Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Sozler Lockscreen


Bakipta Guldugum Bir Sen Vardin Sarki Sozleri Alintilar Sozler Ask Sozleri Meg Duygusal Sozler P Ilham Verici Alintilar Ilham Verici Sozler Bff Sozleri


Sarki Sozleri Alintilar Ask Sozleri Duygusal Sozler Platonik Ask Sozleri Okuma Alintilari Metin Mesajlari Ilham Verici Sozler Sarkilar Okuma Alintilari


Sarki Sozleri Sarkilar Sarki Sozleri Kitap Dizileri


Sozler Kitap Dizileri Platonik Ask Sozleri Alintilar


Platonik Ask Sozleri Ask Sozleri Guzel Sozler Cool Words Words Meaningful Words


Platonik Ask Mesajlari Ift Tt 2utuxnl Ask Platonik Ask Sozleri Karsiliksiz Ask Sozleri


Sozler Ilham Veren Alintilar Alintilar Kitap Dizileri


Sozler Platonik Ask Sozleri Ayrilik Sozleri Ilham Verici Sozler


Sozler Platonik Ask Sozleri Ilham Verici Sozler Ayrilik Sozleri


Sarki Sozleri Sozler Alintilar Ask Sozleri Ayrilik Sozleri Alintilar Ask Platonik Ask Sozleri Duygusal Sozler P Sarkilar Bff Sozleri Resimli Alintilar


No 1 Dus O Zaman Sarki Sozleri Alintilar Sarki Ask Sozleri Platonik Ask Sozleri Duygusal Sozler Bff Sozleri Ilham Veren Alintilar Ayrilik Sozleri


Posting Komentar untuk "Platonik Vecihi Sözleri"