Kürtçe Aşk Sözleri Kelime

Kürtçe Aşk Sözleri Kürtçe Güzel Sözler Kürtçe Sevgi Sözcükleri yer almaktadır. Kürtçe Yeni Aşk Sözleri.


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net

Sosinamın Küçük Tatlı Şeyim Kadınlara Söylenir Xweşike Çirokamın Hikayemin Güzelliği.

Kürtçe aşk sözleri kelime. Her Re Dertikevete Canamın Her Yol Sana Çıkıyor Canım. 29 Temmuz 2020 1501. Kürtçe Aşk ve Sevgi Mesajları ile sizlerde kürtçe hazır mesajlar gönderip Kürtçe whatshapp durumu resimli kürtçe aşk sözleri paylaşabilirsiniz.

Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. Farklı alanlardan olan güzel sözler kategorisini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Insanların duygu ve düşüncelerini anlatabildikleri birbirleri arasında anlaşabilmelerini sağlayan bir araçtır.

İşte aşkınızı haykırabileceğiniz Kürtçe sözler Kürtçe aşk sözleri Kürdçe sevda sözleri Kürtçe resimli sözler. Gelek evîndar şewitîn Ji wan neçêtir im yarê Ji xweliya vê laşê min Gorîna min çêkin yarê. Dermane Dilemin Kalbimin Dermanı.

Bu dersimizde Kürtçede günlük en çok kullandığımız bazı. Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin. Sevgiliye Söylenebilecek güzel kürtçe aşk sözcükleri.

En gÜzel kÜrtÇe aŞk sÖzlerİ Tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. 3795 likes 1 talking about this. Sizler için en çok kullanılan Kürtçe aşk sözlerini Türkçe anlamları ile birlikte derledik.

Onun için herkes kendi ana diline sahip çıkmalı öğrenmeli ve öğretmelidirKürtçe öğrenmek neye yarıyacak mantığıyla herşeyi maddi ve menfaat çerçevesinde düşünnmek son derece yanlıştır. Kürtçe Aşk Cümleleri. Bunu E-postayla Gönder BlogThis.

GamTeli bilgi Güncelle sözlük yaşam kadın Kürtçe nedir Liste kufurler aşk Resimler erkek Şarkı Sözleri Lyrics Survivor 2021 guzel sozler Çeviri internet bilgisayar deyimler sağlık Dil ingilizce Kelimeler Rehber Youtube Kimdir Komik Makale bilim cinsellik Sarki Sozleri eğitim küfür teknoloji 100-Dilde-Ceviri ders moda Unluler. Yorum kısmına yazılan Kürtçe aşk sözleri de bu listeye eklenecektir. Kürtçe ile ilgili elimizden geldiği kadar bilgi vermeye devam edeceğizbir milleti millet yapan dilidir.

Kürtçe aşk mesajları ve türkçe anlamlar Kürtçe Aşk Mesajları Kürtçe Aşk Cümleleri. Bir kelimenin ise aynı dil içerisindeki anlamı sabittir. Kürtçe aşk mesajları whatsaap için Kürtçe kelime ve cümleler anlamları ile birlikte.

Kürtçe Aşk Sözleri Aşk Kelimeleri Anlamları. Kürtce Türkce Aşk Sözleri. Biliyorsun ki seni çok seviyorum canımsın aşkımsın güzelimsin.

Eski Türkçe kelimeler genellikle kulağa hoş gelen konuşmaların dikkat çeken noktalarıdır aslında. Her dilin kendi içerisinde bir düzeni ve kuralları bulunur. 26 HAZİRAN 2018.

Azerbaycan bildiğimiz gibi sınırlarımızın olduğu ve bağımızın çok güçlü olduğu bir kardeş ülkesi olarak biliniyor. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Kürtçe Türkçe Aşk sözleri.

Bu sözlerden en çok sevdiğinizi veya başka bir Kürtçe aşk sözünü yorum kısmına yazabilirsiniz. Aşkın Kürtçede dilini sizler için derledik. Mı Ser Singexwe Razin Göğsünde Uyut Beni.

On Nisan 01 2018. Wer min beryatekir zalım Gel özledim seni zalim Tu yamini ez ye teme Sen benimsin ben de senin Dilemin Dikele Ji Bo te Yüreğim Kaynıyor Sana Te rıhemı jimin ıstand Sen ruhumu aldın benden. Delalamın Zu Were Değerlim çabuk Gel.

Heta Taliye Tu Yamini Sonsuza Dek Benimsin. Genl olarak tek kelime yada kısa sevgi özcüklerinden oluşan bir sayfa hazırladım umarım beğenirsiniz. Ji Eşkate Ez Dinbum Senin Aşkından Deliye Döndüm.

KÜRTÇE AŞK VE SEVGİLİYE SÖZLER - TÜRKÇE ANLAMLARI. Lingemi Hereji Durite Dilemin Cemteye Ayaklarım Senden Uzağa Gitsede Kalbim Hep Seninle. Kürtçe Aşk Sözleri.

Bugün de sizler için Azerice aşk sözlerini derledik. Kürtçe Sevgiliye Aşk Sözleri. Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için sevgilerini aşklarını anlatabilecekleri en güzel Kürtçe Aşk Sözleri ve Türkçe Anlamları yazımızı sizler için hazırladık bilmemeyiz belki de yeni bir aşk serüvenine yol açacak sözdür bunlar.


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Ask Mesajlari Anlamlari Sozler Vadisi


Kurtce Ask Sozleri Guzel Sozler


Kurtce Ask Ve Sevgi Mesajlari Hazir Mesajlar Kundir


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Neguzelsozler Com


Https Www Xn Krtler 3ya Com Kurtce Sevgi Ask Sozleri Html


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Bilgi Blog En Guzel Kurtce Ask Sozleri


Kurtce Sozler Kurtce Atasozleri Resimli Esozlerim


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler


Kurtce Damar Sozler En Guzel Kurtce Ask Sozler Ve Anlamli Sozler C Azad Kavri Helbeste Kurdi Youtube


Kurtce Sozler Kurtce Ask Ve Anlamli Ve Kisa Sozler C Azad Kavri Kurtce Sozler Helbeste Kurdi Youtube


Kurtce Ask Sozleri Kurtce Guzel Sozler Fisilti Net


Kurtce Ask Sozleri Ve Turkce Anlamlari Yeni Basin


Yorgun Demokrat Adli Kullanicinin Kurtce Ogrenin Panosundaki Pin Ogrenme Guzel Soz Bilgi


Kurtce Sozler Ask Resimleri Resimli Mesajlar Anlamli Sozler


Posting Komentar untuk "Kürtçe Aşk Sözleri Kelime"